Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
+ mám ještě otazku - dle čeho přepínáte na 12/12
sylšel jsem 4 metody...teď si vzpomenu na 3..ale včera jsem měl v hlavě všechny 4...postupem času připíšu...takže prej přepínej:
1) což jsem dělal uplně po prvé..., když budou kytky vysoké cca 25 - 30 cm (což ovlivní výška lampy si myslím)
2) když ti budou prolejzat už kořínky spodem květináče.. (jsem udělal po 2hý)
3) v průměru cca po 20 dnech...
4) si nevzpomenu..to zase až nebudu u toho - dopíšu později
prepni dle situace. pokud máš hodně kytek v malým prostoru tak nechej růst klidně jen týden nebo 3 dny ( zvladnes pak i 5-6 sklizní ročně. aa pokud máš kytek méně nechej růst dyl. nech růst tak dlouho aby byl prostor efektivně vyplněn.
Dej níž lampu.Dle teploty.max. na tom prvním vrchu nejblíž výbojky 29 stupnů.65cm je vysoko,přeroste to.Dle fotek bych dal tak 4 dny a pak by se vidělo .... kdy přepnout.
Zdarec, přehodil jsem ti to do indoor galerie, ted nacpeš k jednomu příspěvku 5 fotek, místo jedné. Ať to sviší
citace:
Původní příspěvek od salamist& + mám ještě otazku - dle čeho přepínáte na 12/12
sylšel jsem 4 metody...teď si vzpomenu na 3..ale včera jsem měl v hlavě všechny 4...postupem času připíšu...takže prej přepínej:
1) což jsem dělal uplně po prvé..., když budou kytky vysoké cca 25 - 30 cm (což ovlivní výška lampy si myslím)
2) když ti budou prolejzat už kořínky spodem květináče.. (jsem udělal po 2hý)
3) v průměru cca po 20 dnech...
4) si nevzpomenu..to zase až nebudu u toho - dopíšu později
Tak hlavně informace kdy to přepnout by ti měl dát člověk, od kterého ty řízky máš. Záleží na genetické dispozici a počtu kytek ku ploše. Pořádná sativa ti vyroste z 15cm po přepnutí klidně na 120cm. Pořádná indika zase vyroste z 15cm na např. 40cm. Příště až budeš ty řízky brát, tak se na to zeptej přímo od matkaře, pokud ty informace neví, je to minimálně dost podivny...
Ten ventilátor dávat na spínačky mi přijde jako zbytečnost, ať klidně fouká pořád
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo
nelamal jsem to úmyslně asi se jim to nelíbilo, ale nyní vypadají ok a myslím že se jim daří .)
- budu průběžně informovat a fotit
* děkuji za možnost přidání 5 fotek na jednou..
* další foto přidám brzy...(do týdne..abych to tu nespamoval .)
* když jsem je viděl...už jako nerizky...meli...Jj..cca těch 110 cm...
Ahoj, holky jsou vysoké 47 cm...kořínky prolejzat zatím nevidím...lampa 50cm nad..., 12.03. -> 3 týden,..vypadaj skvěle...nechám do neděle a zřejmě přepnu...foto dodám.. .