Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tu sou Ganeshové a Flash Back, už papají bloombastic a Plagron Bloom, ganeshové mě potěšili,zachvilku půjdou pod střechu..,.krásně voní, a hezký osyp..sweet seeds jako vždy potěšili
Ganesh a Flash v zemi, boužel tyhle nejvíc trpí nejazdy zlodějů půlka z každé už zmizela...a ještě sou pomalejší,snad se vyhnemplísnim a něco na nich zůstane...
tu je green poison, ve skle nic moc, aspoň že se dalo něco procpat sklem ale vypadá to moc hezky,krasnej osyp, prorostlé,a za oslední dny se rozjeli..bohužel i z těch mi něco štípli...
1. foto je Northenka, boužel, to je slabota, a kvete nejpozději, ikdyž na bance psali 8 týdnů, z letoška u mě měla být nejrychlejší
a pak ještě nějaký Ganesh(Hybrid indického fast-sativa se vyvíjel z klonu genetické elity sativa.Velmi stabilní, čistý a aromatický,z hor na severu Indie) a flash...
tak pokračujem Flash Backem,toto pheno bylo sklizeno dnes,krásně prorostlé,nasypané, i vůči plísni oproti druhému(ikdyž velmi podobnému phenu) o mnoho odolnější..moc zajímavý model
tak pheno č. 2 o moc černější ale trošku náchylná na plíseň..jinak velmi podobná vůně,poměr list/masíčko a krásný osyp..nevim jestli je to bloombasticem,ale krásně prorostlý....sklizeno 10? října,zatím schne...
tak a 3. zelené pheno...kytka jako kráva by to byla,kdyby mi jí cca 60% nezmizelo..tak sem jí raději sklidila,ikdyž by tak 10dní klidně snesla..tyto fota jsou z 1.října, sklizena byla asi kol 12.? škoda,jinak trošíčku listnatější,ale taky krásně prorostlá,nasyplá,zajímavé aroma...buhůvžel....
tak a teď Green Poison Fast.... všechny 3 phena byli celkem rozdílné, 2 byla taková řidčí,ale s neskutečným násypem,fakt ice i velké listy oskáflé sklizeny dřív,a to včera,protože mi vlezli i do skla...ale byli už ze 60% zahnědlé,ale nějaký den by zvládli..moc neplesnivěli,na to že byli hodně namáčklé na skle...a 3. pheno hezky prorostlé,parádní násyp,ale z těch 3. fakt nejlepší všechny měli fialová masíčka