Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak včera jsem naposledy byl dát kytkám papání plagron bloom, bioheaven,suger royal, a green sensation. Jen mám docela obavy aby kytky nezmrzly což se už možná stalo ale chtěl bych je nechat ještě těch 10-12 dní venku aby spotřebovaly hnojky a nekouřil jsem sračky. Mamuty mám už ve sklenici otrimované možná zítra když bude trochu času tak to zvážím a hodím sem foto
Tak sem vyfotil nějaké panorama celku a vrchní paličky zdá se u některých kytiček že už by mohly jít dolů ale asi to těch 14 dní ještě nechám nebo spíš dokud bude pěkně aby se vypláchly hnojky a ták. Nebo si někdo myslíte že je to přezrálé?
Dámy a Pánové sice mě schvátila chřipka ale zítra ty kytky musím prostě skosit už teď mám strach že to bude plesnivé nemluvě o tom jak kdyby se počasí řídilo tím co nechci dneska leje jak nevím co takže usuším ochutnám a při nejhorším z toho všeho bude hašiš
Tak jaký byl výsledek no vzhledem k počasí toho bylo dost plesnivého cca1/4. Ochutnávku jsem ještě neprovedl každopádně na příští rok automaty a nějaké rychlé indiky takže pokud máte nějakou zkušenost s něčím rychlým tak mi to sem napište.
Hele dopadlo to špatně palice řídké ale zachránilo to spoustu dlouhých zimních večerů ;-) pohodový model ale první moje zkušenost je buď hodně rychlou indiku nebo AF nasazovat v našich podmínkách a já se rozhodl pro letošní out AF a to Haze auto.,Magnum auto.,Lemon juice expres auto.,Grape muerto auto. a Auto Mary jane a kdyby jste měl někdo zájem můžu i letošní out dokumentovat do tohodle topiku
ahoj určitě to dokumentuj, já mám v plánu jet taky pár automatů letos, ale ještě mi nedošly, tak doufám že to dojde...Pokud budeš dokumentovat, tak se rád přiučím sledováním peace!