Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
EC, PH v pohodě..Nemám zkusenosti s kokosem ale ec 1,5 se mi zdá málo. I když jestli máš vstup 0,1 mělo by to stačit. Každopádne bych to víc prolíval... koukám na fotkách,na ty dvě kytky jak je máš moc proschlý. Řídil bych se radami viz. příspěvky yabasta, Praseone.
Vstup je bud 0,1 nebo 0,35... Měřeno metrem mým a metrem Hopika44...vstup EC 1,5 výstup je ale 3,3 jak vidíš třeba to HG, tak ma dost popaleny listy, a když kouknes na ty dvě BBG, tak ty zase žloutnou...zálivku delam 3x tydne uz.
Ještě dotaz co delate s odtokovou vodou? Vylejvate bo jen zredite vodou a pouzivate na další zálivku?
No ja nevim kamo, na tvym miste bych udelal poradnj proplach, kdy se hodnota vystupu bude blizit hodnote zdrojove vody, pak bych jim dal 1-2 dny jen na zdrojovce a pomalu zacal znova prihnojovat.
Zdravíčko. To EC 3,3 je brutální, taky bych to propláchnul. Dokud nepoteče ven hodnota srovnatelná se vstupní. A po pár dnech jim namíchat s dusíkem pěkně něco lehčího...ať se daří
No dal jsem jim 200ml/50l PLAGRON ALGA GROW...pokud to nepomuze a bude se problém zhoršovat, udelam ten flushing...
Možná se v kokosu usazuje draslik a fosfor, proto tak vysoke EC, nicmene kytky ukazuji taky deficit dusiku...takze když jim dam dusik, mohlo by se to srovnat, pokud ne, rikam, udelam ten flush...
To vystupni EC jsem zmeril u ty nejvic popalene kytky, ostatní jsou na tom mnohem lepe, nekterym není vubec nic a jsou hezky zelene...