Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od JAHmaican Měl bych dotaz.
Když je nějaká Af genetika, co začne kvíst, dejme příklad třeba až 2 měsíce po vysazení, urychlím nástup květu periodou 12/12? Nebo to má prostě daný v genech a pojede si dál ve svým štýlu ?
Zdravím milovníci prírody Mám vonku zasadených 7 AutoMazarov v kvetináčoch, 6 mi pekne vyrástlo, všetky majú okolo 50 cm a začínajú kvitnúť. No minulý týždeň som tam nebol lebo u nás (pár kilometrov mojich detí ) pršalo. Dnes som tam bol a boli dosť uschnuté, dolné 2 poschodia už boli skoro suché, myslíte že sa to ešte vzchopí? Ať to roste
Z časových důvodů si nemůžu dovolit prolézat celý fórum a s autofl. nemám zkušenosti, takže se zeptám a potřebuju rychlou odpověď
Z 5-ti kytek co jsem měl out vylezli samí samci. Když ještě teď objednám nějaký feminizovaný autofl., stihnu letos sklidit (out - středočes. kraj))?
Z těch pár příspěvků co jsem tu proletěl jsem už celkem skeptický, ale nerad bych zůstal na suchu.
Kdyžtak jsem uvažoval o tomhle (limitní je pro mne právě doba růstu a momentálně naneštěstí i cena). http://www.seedsman.com/en/grape-mu...feminised-seeds
Výběr modelu není konečný, ale jde hlavně o co nejkratší dobu růstu etc.. (výnos sice podle papírů bída, ale lepší málo, než nic).
Samozřejmě neovlivním počasí, ale řekněmě za předpokladu, že bude teplo a zima nepřijde moc brzy.
Každému jeho nebe...
Která vláda je nejlepší? Ta, která nás učí, jak si máme vládnout sami!
ne, nestihneš. respektive pokud bys je dojížděl někde za oknem, tak by to asi šlo, ale teď už je pozdě a čím kratší perioda, tím déle kytky rostou, tzn. místo 60ti dnů třeba 90 a podobně. sázel jsem 15.5., bylo špatné počasí a sklízet budu až tak koncem měsíce, jestli vůbec.
Špatný, špatný... říkáš teda, že by je šlo posléze dopěstovat za oknem, např.? Bez jakéhokoli umělého osvětlení budou schopny dokvést? S "indoorem" nemám žádné zkušenosti.
Každému jeho nebe...
Která vláda je nejlepší? Ta, která nás učí, jak si máme vládnout sami!
Čaute, jen drobný detail (pro srovnání v hlave)...mohu dát AF ihned pod světlo se spektrem na květ? (Red)
Budou stále růst? nebo zakrsnou?
Za odpověd dík!
AF Blueberry svitim 250W hps 20/4 v boxu Dark Room 2 60x60x160 od semene az do ted.. kytky krasne prosperujou.. zatim nehnojim.. hlavne nepresazovat.. zasadit rovnou do 7l kvetinace.. hlidat teplotu a vlhkost.. nesmi presahnout 31 stupnu v growboxu.. je vhodne zvolit kvalitni zeminu ja pestuju v Canna terra profesional a nemuzu si to vynachvalit.. pro hnojeni pouziju hnojivo stene znacky Canna terra flores.. dnes je to 4 tydny co vykoukly ze zeme maji 47 cm a jsou krasne kosate.. pozdeji pripojim foto.. zjistil jsem ze pro udrzovani vhodnych podminek se vyplati jit do cooltube.. pristi mesic koupim 400W HPS a uvidim dulezite je odvetravani.. ja taham vzduch pres uhlikovy filtr a tlacim pres cooltube ven.. jako intake poslouzily dva starsi PC ventilatory 12cm, box je lehce nafouknuty.. a podle toho jak rostou se jim to libi.. dnes budu poprve hnojit, tak doufam ze to nepohnojim :P