Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mazaři ale pořád nedokážu pochopit, kde nastala chyba, že už jsou tolik v květu oproti těm ostatním. Takhle brzo zrající matku mám zatím jen jednu, ale top44 to být nemůže. Navíc jsem krom mazara a pár zkušebních řezů ze selekce v pozdějším dosazování sem nic jiného zrovna neřezal. Toto byla první várka, kde byli jen mazaři a tři větší kyti, takže to musí být mazaři
WWxGP tahle máti půjde zrušit, i v kukuřici je ten řízek takovej chudší
Frisian Dew kámošova selekce, ale toto jakože fakt nechápu, co blbnul, nebo jestli je tak háklivá na nedostatek slunka? Nejraději bych ji vytrhl, ale koštnout bych ji chtěl, tož uvidím. Dostat tohle pod lampu, tak mě asi raní
Foceno včera
Jak mi svítí slunko na tu bílou fólii, tak se dost špatně fotí.
Dnešní dopoledne.
Kyti malinko pomrzly. Od příštího týdne mají jít teploty dost nahoru, ale bohužel jak jsou ty kytky malé a slunko je čím dál níž, tak už mi na ně kvůli střeše svítí jen pár hodin denně, tož nevím jak toto dopadne
Dnes jsem sekl WWxDG a toho rychle kvetoucího Mazara
Celek
WWxDG vlivem nedostatku slunka nevypadá nejlíp, spíš naopak.
Zase skušenost do příští sezóny. Musím pořešit ty automaty tak, aby kytky v druhém kole nebyly v květu pod metr výšky kvůli stínu ze střechy, jinak to nemá cenu na podzim vůbec rozjíždět
Mazar - to samé jak WWxDG, ikdyž tyto dvě vypadají trochu líp
Crimadonna začala kvést, takže bych ji mohl sklidit, usušit a testnout někdy na Vánoce, což je asi blbost, ale uvidíme