Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja som pestoval outdoor Northen light#5 co je indoorovka ( kuk prispevok zmareny outdoor 2003 v galerii) a myslim ,ze v poho.
A stym ze po niekolkych sezonach mas z indooru out to nie je take jednoduche ze sa z neho proste mavnutim prutikastane outdoor, ide tu proste o prirodzenu selekciu kde preziju tie najlepsie prisposobene danemu prostrediu teda outdooru v konkretnej oblasti. Ale to jje velmi, velmi zjednodusene povedane
Jden znami sadil vonku K2 a orange bud, a vcelku mu to vyslo. Orange bol super a fajcilo ho vela ludi a nikto sa nestazoval. kvitnut zacal niekedy v strede augusta /je to ten mesiac pred srpnom/ v tom mam este furt zmetok. K2 mu nejak vyschla. asi tak
Momentalne som sa zvazil. To jest som sa YHulil , ergo som sa yvazil. Tym kcem spodat, ye ja nie som takyto ako ako ja ¨zvazenz. No sak aj vy ste boli zvazeny sak ako som ja teraz. Sak nie tam nie je mjakke i.
2THCjahoda: hehe, zadnej , jsou samozrejme modely urcene spise pro outdoor a ty by mely byt "lepsi", ale jinak je to vesmes jedno a zalezi hlavne na tom, jake podminky kytkam das . Pokud se rozhodnes pestovat indoor modely venku, tak je nejvetsi problem (v nasich podminkach) u in sativ (typicky treba Jack Herrer) delka kveteni, takze je lepsi si vybrat spise model s kratsi dobou kvetu. Preju hodne zdaru pri pestovani a at si najdes "svoji" nejlepsi rostlinku
2THCjahoda: precti si to jeste jednou a pak si dej vyhledat "encyklopedie modelu", nebo se mrkni na nabidku seedbank (zase muzes pouzit vyhledavani zde, na Groweru).
Pokud te zajimaji rozdily v ucincich mezi sativou a indikou, tak ve strucnosti ma stativa spise lehke energicke a kratke high, ciste africke sativy vyvolavaji az halucinace a pocit sounalezistosti vseho se vsim (bohuzel nemam osobni zkusenost) a indiky maji spise silnejsi, meditativni a delsi high.
Pokud nemas s pestenim moc zkusenosti, tak ti na zaver jeste muzu doporucit, abys nekupoval draha ("znackova") seminka z NL, nebo Svycarska, ale spise si sehnal "noname" seminka treba od nekoho tady a ver, ze vubec nejsou spatna a navic ve vetsine pripadu nepotrebuji takovou peci a nejsou nachylne k plisnim, etc. - dej si inzerat do bazaru, ve kterem pozadej, zda by ti nekdo neposlal seminka, nebo nejlepe jestli nekomu nezbydou nejake rizky. Pokud mas zajem, tak mi zbylo jeste par seminek z lonska (ktere mam mimochodem od jednoho clena Groweru ) - napis mi PM
Ja len som sa musel ozvat, bo uz som to viac krat videl tu ako si ludia myslia, ze ked maju u indiky uvedene napr. 50 dni kvitnutie a u nejakej sativy odrody napr. 80 dni kvitnutia tak automaticky vyvodzuju, ze indiku budu skor zberat.
Priatelia growery pozor!!! Ano moze to tak byt, no je pravdepodobne, ze dozreju cca naraz. vtip je v tom, ze aj ked sativa dlhsie kvitne tak a teraz pozor zacina kvitnut skor. kto pestoval indiku out mi da urcite za pravdu, ze indika zacina kvitnut o nejaky ten tyzden neskor ako sativa a teda aj ked rychlejsie napreduje pocas kvitnutia zaver je podobny.
Tym samozrejme nekcem povedat, aby sme teraz hufne vysadzali von odrody ako su Haze to v ziadnom pripade nie.
Skuste si vsimnut co koluje hlavne v krvi u vetsiny pestovatelov co pestuju no name. Ano aspon ja mam skusenosti,ze tieto ich rastlinky su povedsinou viac sativy ako indiky a nemozem povedat, ze by mali nejake extra problemy s dozrievanim. Samo, ze beriem na zretel nieco ako aklimatizacia, no aj tak skuste sa nad tym zamysliet.
2ddt: ale ja jsem psal, ze problemy s dozravanim jsou u "indoor sativ" (konkretne jsem zminoval Jacka Herrera), jinak musim potvrdit, ze indiky zacinaji kvest pozdeji - GWS a Afghani mi zacali kvest az ke konci srpna a sklizel jsem je naposled. Jinak ti musim dat za pravdu
No s jackom presne neviem ako to je (nechcem ti tu kecat co nemam potvrdene). V kazdom pripade skus dat von Durban. Ja viem,ze ale ty kces jacka no Durban ti ho ja myslim nahradi a out je ako stuka v rybniku.
2ddt: cece, me nejak nechapes . Ja JH davat ven nechci (a navic - mam radsi indiky ), napsal jsem ho, protoze to jsem si ho vybavil pri psani predchozich prispevku (btw. proto, ze mi nekdo o JH a nedozravani venku rikal uz driv ) a THCjahoda chtel, aby to bylo vic konkretni.
Btw. Durban jsem chtel dat ven, ale nakonec jsem nesehnal rizky , ale durban je in/out (kdezto JH je pouze in )
2TIME: mno, je to mozny, ja primou zkusenost nemam.
btw. sklenik se da zatemnovat - nebylo to tim?? A Shark dokvetal z mych kytek nejdele - sklizel jsem ho az ke konci rijna.
OT: kruci, proc uz mi to potreti hodilo chybu pri odeslani prispevku ?