Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ms. Herb tak boužel plot nikterak významně zabezpečit nepůjde,tak se aspoň holky přesunuli víc k baráku, některé dostali trošku lepší pozice,některé možná horší..radši menší pálky a orvaný od bouřky než živit nějaký xindl...na skleník se bude zamykat..snad "do zahrady" nepolezou..to že se natáhli přez plot.... lidi sou kurva kurvy drzy a ještě přidělam plůtek do uličky která je lemovaná trnitym keřem, a nedá se to obejít...kurva ta bezmoc kdy mi sem zase skočej...shit
Nad tím jsi měl přemejšlet dřív...dneska ti nějakej debil kvůly 5kg mědi klidně rozjebe střechu takže když někdo vidí kytky na zahradě tak mu hned bleskne že si vydělá a ukradne to.Taky toková velice účiná zbran je toto.http://www.zbozi.cz/vyrobek/nouzovy-kapesni-alarm/
Na chatě máme něco podobnýho.Prostě se to zezhora pomocí dvou háčků přidělá nad dvěře a když to někdo zapomene vyháknout(když člověk neví co hledat tak si toho ani nevšimne) tak to začne houkat jako svině.
Ono by stačilo jenom po celí dílce kytek udělat z vlasce kruh který by končil právě tím alarmem.Nebo ho jen tak natáhnou přes zahradu.
Jinak halogenky s fotobunkou dou sehnat do 300kč
Koukám, moc pěkná botanická zahrada Žiletky bych tam nedával, to je až za hranicí, ale osobně tam dávám rybářské háčky s protihrotem, aby kytku čórka nevytrousila po cestě, pokud jí ovšem nesežere pes první ;D A ten jekot rovnokšilta člověka vzbudí
Předem děkuji všem za + K !! i v mé situaci vážně potěší,fakt thx !!!!!
jinak co vám budu povídat teď tu ty kurvy dlouho nebyli,tak myslím,že jim nějaký jiný "ojeb" řekl ať si počkají:P tudíž já napětím ani nedýchám,a bojím se že se mi to zvrtne,jestli ho tu chytim a ...co s nim pak? odvézt do JZD a zkrmit prasatama
( a jestli Radimovi šáhnou na skleník, kua to jim nepřeju,vím jak od něj bolí políček půl dne píská v uchu
fakt, tolik zloby sem v sobě za muj life neměla ....
no ale bojujem,Ganesh a spol. si chrochtají přez noc zamčené v dílně, kua tam kdyby se dobývali náhlá smrt holky už žerou bloombastic...
rános asi hodim nějqaké photos...teď už bych hlavně neměla pít, koukám
ale já sem od včíra woe dvojnásobná teta kua!!!!!!!!!!!!!!
sry ,ale dyk je to vlastně můj dread heeheh tudíž žerte!
one god, one destiny
Jak říkám: serem na Marleyho...vlastně je to chudák co s nim teď v hrobě rotuje ta "free" dreadswear část babylonu..,neni to smutný? i proti tomu bojoval?! a teď si ho můžeš koupit na klíčence a batoh...Rest In Peace...ale poslouchat ho nebudu