Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Outdoor 2013 Durban,Shaman,Blue Mamooth
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Majky-man
Stálý Člen

Karma uživatele Majky-man - 86% PěstitelskáKarma uživatele Majky-man - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Tak zítra půjdou AF mamuti dolů ;-)

Old Post 21-08-2013 v 08:16 AM
Majky-man je offline   Profil uživatele Majky-man   Find more posts by Majky-man   Foto galerie člena Majky-man   Click here to Send Majky-man a Private Message   Add Majky-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Karma uživatele Majky-man - 86% PěstitelskáKarma uživatele Majky-man - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Byl jsem aplikovat mighty neem. a musím říct že to začíná moc krásně kvést. Navíc jsem kontroloval barvu pryskyřice a je krásně mléčná takže si dnes užijí svou poslední noc a zítra zubatá :-)

Old Post 21-08-2013 v 13:11 PM
Majky-man je offline   Profil uživatele Majky-man   Find more posts by Majky-man   Foto galerie člena Majky-man   Click here to Send Majky-man a Private Message   Add Majky-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

Tak ve čtvrtek jsem skosil mamooty a myslím že jsem udělal dobrě protože by to tak akorát splesnivělo a bohužej jsem zapomněl fotit tak mám jen jednu vrcholovku tu nejlepší samozřejmě.

Old Post 28-08-2013 v 18:07 PM
tripmag
Stálý Člen

Karma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

pekneeee cakam na smokereport a nejake makro susiny by mohlo byt potom tiez

Old Post 28-08-2013 v 18:32 PM
tripmag je offline   Profil uživatele tripmag   Find more posts by tripmag   Foto galerie člena tripmag   Click here to Send tripmag a Private Message   Add tripmag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

No zatím suším jinak co jsem chutnal tak perfektní ovocná chuť tězký bílí dým zakašlává. A přijde mi že je tato odrůda náchylnější na plísně protože jedna kytka mi neustále plesnivěla a skoro celý vrchol jsem vyhodil jinak palice jsou docela listnaté a výnos posoudit nemůžu AF jedu poprvé pár spodních větviček jsem tam ještě nechal a dnes asi půjdou taky. Jinak všechno už krásně kvete jen aby přálo počasí

Old Post 29-08-2013 v 06:59 AM
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

A možná jsem i přišel na to proč se mi po nahrátí ty fotky otáčejí jelikož fotím v HD tak když fotku vyfotím na výšku tak si to po uploadu server nějak nepřebere takže stačí upravit rozlišení a bude

Old Post 29-08-2013 v 08:19 AM
tripmag
Stálý Člen

Karma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

este je jedna moznost
zalezi v com to prehliadas v pc a otacas
viem ze mi to robil jeden program ja som si tam sice fotku otocil aj si to pametal ale skutocne otocena nebola
ten zakladny Windows Photo Viewer mi to otaca a aj ulozi bez problemov

Old Post 29-08-2013 v 10:02 AM
tripmag je offline   Profil uživatele tripmag   Find more posts by tripmag   Foto galerie člena tripmag   Click here to Send tripmag a Private Message   Add tripmag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Ale já to mám v pc normálně správně i v telefonu ale jak to nahraju sem tak to je rozházený

Old Post 29-08-2013 v 13:08 PM
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Otoč to v pc o 90° a pak zpátky, zeptá se tě to na uložení změn a přepsání souboru, dej ano..

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 29-08-2013 v 15:10 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indician
Stálý Člen

Karma uživatele indician - 10% PěstitelskáKarma uživatele indician - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Hele, je to trochu jinak.
Obecne: fotka obsahuje krome obrazu jeste dalsi informace o jeho porizeni - tzv. EXIF. Nektere fotoaparaty do exifu zapisuji, jestli byla foto porizena na vysku nebo na sirku (pokud neni v EXIFu uvedeno, povazuje se jako na sirku). A dale nektere programy v PC (ci telefonu nebo fotaku) s touto informaci pracuji - ty si fotku, ktera je na lezato ale v exifu ma zapsano, ze je foceno na stojato samy otoci. Jine programy s touto informaci naopak nepracuji, tam je pak fotka na sirku (napr. prave engine galerie groweru). Cesta je otocit fotku na stojato v nejakem rozumnem foto editoru a ulozit (photoshop, zoner). Pak to budes mit spravne.

Old Post 29-08-2013 v 16:39 PM
indician je offline   Profil uživatele indician   Find more posts by indician   Foto galerie člena indician   Click here to Send indician a Private Message   Add indician to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Tak jsem dneska ostříhal i ten zbytek krásně ty spodky nakynuly ani plesnivé to moc nebylo (dvě paličky) ostatním kytkám se nelíbí jak pořád prší kdyby to pořádně proschlo tak okamžitě zaliju na květ bohužel teď to možné není.
K fotkám vyfotil jsem vám jak jsou poty na dně prorostlé kořeny a jak to teď vypadá jinak z toho jsou už docela stromy skoro všechny kytky mě přerostly (mám 189) a ta jediná co mě nepřerostla no to je takový keřík pěkný :-)

Old Post 30-08-2013 v 11:44 AM
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

jinak už jsem na to přišel asi stačí to projet v nějakém prohlížeči požívám FastStone Image Viewer no fotky poukládám a jsou tak jak je chci mít.
Jinak jsem ještě udělal macro akorát foťák co mám k dispozici nemá objektiv na macro ftky takže lepší to nebude

Naposledy upravil Majky-man 30-08-2013 v 12:17 PM

Old Post 30-08-2013 v 11:49 AM
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Tak jsem se byl včera podívat na kytičky a i když pořád pršelo tak se holkám daří dobře krásně kvetou zítra jim dám hnojky ať mají z čeho růst dneska se tam chci ještě tavit vyvázat protože se docela kácí. A tady máte pro představu pár fotek

Old Post 05-09-2013 v 11:45 AM
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Zdravím tak po menší pauze opět fotečky :-) kytičky pořád kvetou a ještě budou vypadají vcelku dobře samozřejmě kdyby bylo krásně vypadají líp ;-)
Jinak blue mamooth konečně jsem se dostal k ochutnávce vršků chuť i vůně krásně ovocná v krku neškrábe docela hight stav je to indyka a to se nezapře takže si moc nepokecáte :-D ale po menším tréninku to půjde ;-).
jinak chci se zeptat jestli budou shamani a durbani ještě 17 dnů kvést možná i déle mám je ještě hnojit nebo už se na to spíš vyprdnout samozřejmě pokud bude příležitost a nebude chvíly pršet

Old Post 13-09-2013 v 16:42 PM
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Zdravím tak jsem tu po delší dobe s upgradem. Kytičky vypadají pěkně kvetou jako divé teď už jen chybí sluničko a bude to krása. Chtěl bych se zeptat zda mám ještě hnojit vzhledem k tomu že kytičky budou určitě ještě 17-24 dní kvést možná i déle podle počasí.
Jinak smoke report Blue Mamootha je vcelku chutný ovocná chuť a vůně rozhodně teda vrcholy stav je velmi hight na outdoor ale indiku v ní nikdo nezapře po omhle modelu si moc nepokecáte a ani k fotbálku nedoporučuji :-D jinak ho mám rád některé paldy se zbarvily do sytě modré barvy ale ty jsem ještě nezkoušel nechci z toho dělat nějakou radiátorovku.

Naposledy upravil Majky-man 13-09-2013 v 18:21 PM

Old Post 13-09-2013 v 17:50 PM
Majky-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Tak už se to začíná dostávat do poslední fáze jen by bylo fajn kdyby svítilo i sluníčko ale jinak to roste kytky ukazujou že tolik vody nechtějí ale venku s tím moc nenadělám jinak myslím že odolnost proti plísním dombrá dvě paličky jsem ustřihl kvůli plísni jinak fajn ;-)fotky jsou z 18.9 a 23.9

Old Post 24-09-2013 v 09:58 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás