Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi pred tyzdnom zakvitli passiony vytiahli sa na 195cm a 180cm. Na obydvoch postupne od spodu zacinaju fialoviet palice (na to vyssom su fialovie zatial iba 2) ale zatial su fialove iba palice a nic ine tak ci mam fialove pheno alebo je to nieco ine ... fotky thinkov pridam buduci tyzden
foto 1 - najmensi think no moc s neho nebolo... ked som ho daval dole tak na mna vykukla zo stonku husenica ktora tu stonku celu vyzrala tak asi to bol dovod preco bola o tolko mesia ako ostatne
foto 2 - najvacsi think no bolo sneho celkom dost nemam to sice uplne presne zvazene ale aspon takto som cakal aj dalsich dvoch ...
Vona je citrusova ale nie moc vyrazna, dym je jemny vobec neskriabal a co sa tyka stavu tak je taky na relax dobre sa hodi na postel a ku hudbe. A estek tomu stavu par minut som citil take zvlastne brnenie v guliach neviem to presne popisat
Uz vyse tyzdna stale prsi inak by som uz zacal flushovat ale nastastie zatial ziadna plesen . Vcera a predvcerom celkom fukalo tak som rad ze sa nezlomili este ked berem v uvahu aku ma ten passion tenku stonku. Seknem ich asi do dvoch tyzdnov.
foto 3 nizsi ma asi 180cm
foto 4 vyssi ma lahko cez 2 metre
Cau, po dlhšej dobe tento rok som nemal v plane pridavat fotky ale tak raz za cas nieco pridem mam zatial posadene 3 af polar light #3 pojdu dole uz tak za 40 dni... posadil som aj puprle a trance ale tie zacnem pridavat az ked sa ustali ich pocet to pocasie im celkom dalo zobrat a este do toho mi ich obhryzal nejaky hmyz a do teraz neviem co to bolo ale ich pocet uz by sa mal ustalit. Purple vyzeraju zatial lepsie ako trance a trance je zatial prvy dutch u ktoreho som nemal klicivost 100% neviem ci som mal doteraz take stastie alebo proste je trance slabsia odroda. Tak ale podme na tie af:
foto 1-3 af fotene asi tak pred dvoma tyzdnami uz si nie som isty
foto 4-3 najmenise af ma tak o 2 hodinky menej svetla a este sa mi na nom slusne vyriadili zlizniaci