Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Belladonna- Třikrát zastřižená,asi dvakrát jsem ji trochu přihnojil.
V té zemi se jí daří docela dobře,před zasazením jsem vykopal díru a vysypal substrátem pro pelargonie,který používám i v kýblech.
Critical Jack- Trochu jsem ho zanedbal,takže dlouho trčel v malém kýblu a moc se mu tam nelíbilo,takže trochu prořídl,ale teď už roste ve velkém kýblu a za pár dní už by měl být OK
Jacky White - stejně jako ostatní rostliny je také několikrát zastřižen,hnojen asi dvakrát v době kdy už mu nestačil malý kýbl a byl takový zesláblý,ale od přesazení do finálního kýblu ho nebylo třeba hnojit.
Cheese- přesazen také nedávno,teď už se rozjel a dohání ostatní rostliny. Jednu dobu se mu moc nedařilo,ale po přesazení se dal dohromady a daří se mu skvěle. Také asi třikrát zastřižen.