Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Však příští grow se ti určitě bude dařit
chybama se člověk učí
To máš též pravdu tak a dal jsem si zkušební 2 palice do chladne vody do neprusvitne zavarovaci sklenice ( oblepena cernou izelepou ) a dal jsem to do lednice jsem zvedav dnes veměnuju vodu .. :-)
Původní příspěvek od koogi1 To jsou krásná košťátka njn O.B od DP se táhne za světlem jako prase,je to dobrá genetika ale to boční větvení je slabé i pro výnos
je to bída,ale výsledný kouř stojí za to
Zdravím, no tohleto jsou ale krásná koštátka, to jo ale taky přes 20 dnů na růstu je dost. Mám s OB zkušenost a hodně je to o kvalitní selekci a od toho se odvíjí i výnos a stavba kytky. Někdy se jí vyplatí zalomit nebo mnou oblíbená síť.
Jinak kouř je to voňavý ale ty 4 dny čištění bude málo.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Zdravím, no tohleto jsou ale krásná koštátka, to jo ale taky přes 20 dnů na růstu je dost. Mám s OB zkušenost a hodně je to o kvalitní selekci a od toho se odvíjí i výnos a stavba kytky. Někdy se jí vyplatí zalomit nebo mnou oblíbená síť.
Jinak kouř je to voňavý ale ty 4 dny čištění bude málo.
Ahoj díky za info .. ja už to kouřil a škrábě to minimálně dá se to přežít ato jsem to sušil na rychlo.. a každopádně nechápu že se nevytratila chuť .. ( krom toho to byly jen malinké listečky jak ostřiháváš než dáváš sušit, obsipané lepivem, tak ani nechci vědět jaký bude ten mikrofón ) sklidil jsem protože jsem na tom hodně věci posr**. každopádně to bylo 23 dnů na růst a kytí měli kolem 15-18 cm.. prostě malí , měl jsme stím problémy už od začátku.. teď druhé kolo už bude jíné, ale dopadlo to lépe než jsem předpokládál dnes tu dám fotky ze sušení a budu startovat tipovačku o K+ a něaký ty seeds :-)
Tak milí drazí,
je tu konec mého 1.ho pěstu, jsem hrozně rád, že mi tu pomohlo spousty lidí, a je tu závěr: hrozivá nebo překvapivá TIPOVAČKA O K+ a něaký ty seeds jsou to regulér OUTDOOR MIX SEEDS od TOPTAO 1,5 - 3m Height, Genetic Mostly sativa, Cannabinoid Medium, Harvest september, ( napsal jsem to protože fotka se mi nedaří vyfotit.., Poštu platím já ) na dalším přispěvku budou fotky sušení 3 zvlášt a pak jedna dohromady abyste nemuseli překlikávat na jednotlivé foto :-)
EDIT: nakonec jen jedna dohromady, jednu co jsem měl tak sem ji přeuložit přes tu dohromady