Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 5x Orange Bud DP 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Dnes mi přišlo potrubí ( vatou odlučněný ) v pondělí čekám diamantovku a pak sehnat řezy a 2. kolo je na světě :-) Tak doufám že to bude více sledovatelné tohle kolo si vzalo nesčetně chyb ..

Old Post 10-07-2013 v 16:48 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murph
Stálý Člen

Karma uživatele Murph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Uz mas vybranou odrudu na 2.kolo?

Old Post 11-07-2013 v 01:57 AM
Murph je offline   Profil uživatele Murph   Find more posts by Murph   Foto galerie člena Murph   Click here to Send Murph a Private Message   Add Murph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Nemám ale moje představy jsou: 4x Northen lights ,4x Ak47xBlueberry 4x White widow, 4x ?? nejspis vse klony ale nevim jestli najdu BBxAK :/

Old Post 11-07-2013 v 16:51 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murph
Stálý Člen

Karma uživatele Murph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Tak jak to nakonec dopadlo?Docela by mě to zajímalo,po všech těch problémech co jsi měl.

Old Post 21-07-2013 v 13:05 PM
Murph je offline   Profil uživatele Murph   Find more posts by Murph   Foto galerie člena Murph   Click here to Send Murph a Private Message   Add Murph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

*UPDATE* Příspěvek č. 69

Tak přidávám sem fotky z 16.7 holky byly 51dnů na květu

Old Post 21-07-2013 v 13:57 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

*UPDATE* Příspěvek č. 70

Tak a dnes 21.7 v délce ( 25 dní růstu ) + 56 dnů na květu budu sklízet první slečnu sice jsem flushoval pouze 3-4 dny ale asi jsem to něak nevypočítal protože veškeré blizničky jsou už oranžové někde až do hněda a kytí má tmavě zelenou barvu tak už to nebud nechávat déle aby to nepřezrálo.. :-) zbylé 2 nechám ještě 2 dny na Enzymech a pak 10 dní flush a bude hotovo ( mají tak do půlky výšky 1/3 paliček oranžových vršky ještě vůbec nic tak nevím.. škoda že nemám ripen

Old Post 21-07-2013 v 14:01 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

*Update* Příspěvek č. 71

Jinak zbylé 2 slečny mají 56 den kvetení teplota den: 28 noc 20 vlhkost den 55 noc 60% včéra dostali poslední květový hnojky a od zítra jen enzymes+ od AH tak 2 dny a pak 7-10 dní flush .. První foto zbylé 2 slečny a ostatní 4 foto včera nově vylepená diamantovka v mém boxíku 2x2x2.3 :-) už se teším na druhý kolo..

Old Post 21-07-2013 v 14:08 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

*Update* Příspěvek č. 72

Jinak zbylé 2 slečny mají 56 den kvetení teplota den: 28 noc 20 vlhkost den 55 noc 60% včéra dostali poslední květový hnojky a od zítra jen enzymes+ od AH tak 2 dny a pak 7-10 dní flush .. První foto zbylé 2 slečny mají stejné topovky vypadají takto ( poraďte jestli mám též flushovat pouhých 5 dní a pak sklidit aby to nepřezrálo jako ta jedna kterou budu sklízet dnes.. páč když se suší tak to ještě zoranžový nebo ne ? a ostatní 4 foto včera nově vylepená diamantovka v mém boxíku 2x2x2.3 :-) už se teším na druhý kolo..

Old Post 21-07-2013 v 14:09 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

*UPDATE* Příspěvek č. 73

Tak na první fotce je kytí před kadeřníkem na ostatních po.. dám jí teď 24h tmy a pak kosa v 57dnu květu ( škoda toho 4-5 denního flushe.. )

Old Post 21-07-2013 v 18:26 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

To jsou krásná košťátka njn O.B od DP se táhne za světlem jako prase,je to dobrá genetika ale to boční větvení je slabé i pro výnos
je to bída,ale výsledný kouř stojí za to

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 21-07-2013 v 18:38 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

citace:
Původní příspěvek od koogi1
To jsou krásná košťátka njn O.B od DP se táhne za světlem jako prase,je to dobrá genetika ale to boční větvení je slabé i pro výnos
je to bída,ale výsledný kouř stojí za to

Tak mám jednu 7mi topovku.. a to si myslím ž je dobrý.. jenom tahle je koště.. a co si myslíš o té fotce té topovky jak ještě není celý naoranžovělí co by jsi stím dělal..? už je to ready ?

Old Post 21-07-2013 v 18:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 76

Na nejaky oranzovy kasli. Koukej se na barvu trichomu, a podle toho sklid. Ja mel taky cross s Orange Budem, trichomy uz zrale, ale o nejakych oranzovych palicich nemohkla byt rec. Ovsem po ususeni to pekne zoranzovelo, viz muj topic :-)

Jinak peknej novej box, na ten sem zvedav :-)

Old Post 21-07-2013 v 20:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

mno nevim... OB jsem jel 4kola a pokazde byly nadherne oranzove az nafialovele - trichomi jsem neresil, nechal jsem dozrat proste kytinu tak jak se sluší . Během posledních dnu menila i vuni

Hele dotazek: zadny naznaky hermeni?

(hermeni byl důvod proc sem se k odrude nevratil - zatím to tu akorad pozoruju a pokazdy se ptam jak je to s hermenim, pac to V DP asi pekne posraaaly..)

Pac OB je proste oldschool a ikdyz se silou dnesnim genetikam nevyrovna, tak je to proste gurmansky zážitek (pokud nechas radne dozrat )

je to koníček

Old Post 22-07-2013 v 17:27 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

citace:
Původní příspěvek od VFR
mno nevim... OB jsem jel 4kola a pokazde byly nadherne oranzove az nafialovele - trichomi jsem neresil, nechal jsem dozrat proste kytinu tak jak se sluší . Během posledních dnu menila i vuni

Hele dotazek: zadny naznaky hermeni?

(hermeni byl důvod proc sem se k odrude nevratil - zatím to tu akorad pozoruju a pokazdy se ptam jak je to s hermenim, pac to V DP asi pekne posraaaly..)

Pac OB je proste oldschool a ikdyz se silou dnesnim genetikam nevyrovna, tak je to proste gurmansky zážitek (pokud nechas radne dozrat )

Hermení ? 2 z 5 ti kytek zhermili tak jsem je usmrtil.. :/ ( uz vim ze OB od Dutch Passion hermi jak svin ) .. na to ze jsem stim mel problemy jak svin a ze jsem hodne veci posra jelikoz je to muj prvni pest tak jsem zpokojeny.. dnes jsem vydnal ty posledni kyti a ostriham je a jdu susit vrsky na jedne z kyti na jednom miste jsou proschly ze se daji hulit.. nechapu.. tk jsem zakrocil ted to hulim a jsem prekvapenej sice to skrabe .. / skoro zadny flush co to je 3-4 dny ze ? ale jako jsem vazne spokojeny muj druhy Grow bude v mem novem boxu.. tak tam se vyvaruji chybam ktere jsem ted napachal a myslim si ze to bude ok.. :-)

Old Post 22-07-2013 v 18:03 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Na te kyti kde byly pestíky ještě bílé tak ti to dozrávalo později,
ale kytičky můžeš sklízet podle zavadlých pestíků z 60-80% jak
jsou zavadlé tak můžeš sekat.
K tomu hermení není co říct,asi jsem měl kliku že mne to nepostihlo
ani náznakem,a to jsem semena zakoupil v době kdy jsem zde
sledoval pár článků ve kterých to lidem hermilo jako prase
Jediné co vím že pokud pojedu znova tuto genetiku tak
jistě budu dávat pozor na hermení,ale více kytky rozvětvit
pro více hlavních vrcholů.

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 23-07-2013 v 07:52 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od koogi1
Na te kyti kde byly pestíky ještě bílé tak ti to dozrávalo později,
ale kytičky můžeš sklízet podle zavadlých pestíků z 60-80% jak
jsou zavadlé tak můžeš sekat.
K tomu hermení není co říct,asi jsem měl kliku že mne to nepostihlo
ani náznakem,a to jsem semena zakoupil v době kdy jsem zde
sledoval pár článků ve kterých to lidem hermilo jako prase
Jediné co vím že pokud pojedu znova tuto genetiku tak
jistě budu dávat pozor na hermení,ale více kytky rozvětvit
pro více hlavních vrcholů.

Tak já to celkem podělal proto možná zhermili.. a každopádně ti posílám foto jak vypadá moje 7-8mi topovka.. o 2 úplně totožné jsem přišel ( hermeni for the win ) a jako vážně jsem za tuhle krásku nezkutečně rád :-)

Old Post 23-07-2013 v 18:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás