Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak a ted afghan*yumbolt--- a---- fruity chronic juice ty sem se rozhodl že nebudu vůbec zastřihávat a pojedu jen centrál no sem sám zvědavej ale mužu říct že moc to neroste nevím proč nic by jim nemělo chybět sou v 3,5 litrových květníkách a tak už zustanou no nechám se překvapit tak tady sou
tak a ted teda konečně k tomu boxu ve kterým strávý podzim života..... tak že ...
box 120*120*200
světlo gib 600 watt xtrem
ofuk stolní větrák 35 cm
odtah 125 kubíku
přítah 125 kubíku
stínidlo cooltube 150 cm
no a to je tak asi všechno tak já jdu stavět tak držte palce
čus no mám to už odzkoušený , jak tam mám ten cooltube tak hned na něm mám ten větrák a z toho normálně flexi rouru ven a uplně v klidu hele , ještě se mě nestalo že by mě vylezla teplota nad 26 mám regulátor otáček a spínač při určitý teplotě a uplně v klidu dám sem foto až to dostavím včera sem postavil stan dneska večer se chystám na zbytek tak pak to uvidíš
Původní příspěvek od Franco čus no mám to už odzkoušený , jak tam mám ten cooltube tak hned na něm mám ten větrák a z toho normálně flexi rouru ven a uplně v klidu hele , ještě se mě nestalo že by mě vylezla teplota nad 26 mám regulátor otáček a spínač při určitý teplotě a uplně v klidu dám sem foto až to dostavím včera sem postavil stan dneska večer se chystám na zbytek tak pak to uvidíš
Cus, nejde tolik o teplotu, tak jako o vymenu vzduchu. Nedostatecna vymena vzduchu = vynos v haji, vetsi nachylnost na plisne v pozdni fazi kvetu atd...
Obecne plati, ze vzduch by se mel kompletne vymenit 6x za hodinu. Prevzato z knihy Jak pestovat indoor od Mr. José
hele kámo děkuju si fakt hodnej ale já nestojím o rady ,, ale neuraž se ´.
já už to prostě takhle jedu nějakejch pár kol a měnit to fakt nebudu kvůli nikomu ani kvůli mr.josemu sorrry peace
Kdyz to vemu podle ty knizky... 2m^3 prostor + 600W vybojka, vychazi mi, ze potrebujes:
odtah min.: 400m^3
pritah min.: 200m^3
I mi to dava smysl, kdyz se podivam do pestu tady na G, tak v takovych boxech uz maj lidi vetsi odtahy. Mozna to pocitam blbe, rad se necham opravit :-)
to mít mužou já jím to neberu , hele zkus si dat do zavřenýho stanu 125 metru větrák bez přítahu než napočítáš do tří tak bude stan vycuclej jak somálec , kámoš má growshop taky pěstuje a taky jede tohle ten cooltube prostě víc nepotřebuje a jak říkám běží mi to nonstop tak spočítej kolikrát se mi vymění vzduch v boxu za hodinu a nepiš mi nějaký věci z knížky nebo z faqu který sem četl milionkrat ale stejně si pojedu tu svojí tak už si to spočítal?