Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chtěl bych se zeptat jak poskládat v roomu komponenty, už jsem fakt bezradnej. Koupil jsem novej vetrak a pachách zvetsil box a stejne je tepolota kolem 29 -30°C ... v boxu se pohybuje kolem 27-28°C.
Pritah z boku roomu je z mistnosti 21-26°C a 1x aktivni z venku
VIz foto po dnesim předkládání. Je teplota o cca 0.9 vice
Lampu mam do vrsku cca 50cm jak dam bliz teplota kolem 29 -30. Jeste zkusim poridit dalsi klipsnak a dokoupim pc vetrak na ofuk lampy nic jineho me nenapada.
Vsem dekuji za cenne rady.
At se to zeleni
Šlo by to optimalizovat aspoň tak, že se zbavíš těch zatáček na flexách a možná pootevřít ty postranní průduchy..
30 stupňů není optimum, ale kytky to snesou. S přidaným ofukem bez problému.
A ještě koukám na ten předřadník! Elektronickej sice tolik nepeče, ale hřeje taky
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ahoj Děkuji, zkoušel jsem pácháč napojit přímo na ufo a rovně 1,6m sono do zdi. Boky otevřený mám. Když to zapojim a primo bez zatáček, tak se dostanu na cca 25-26°C ale pod lampou 30cm pořád 28-30°C.
Teď po brku mě napadlo dát na lampu odtah tt125 280m2 a stáhnout na konec odtahu ven dát pácháč, což by vyřešilo problém hluku z flexa 125mm a teplo od lampy by šlo hezky pryč. Tt a pácháč mám 3dny použity.
Předřadník vím
0. Lenost!
1. Vlhkost
2. Teplo po cca 5h svícení má tělo 55°C
Pokud není ten model náchylnej na plíseň, tak 50-60 % v květu je OK. Mám vyzkoušeno, kdyby chtěl někdo rejpat
Samozřejmě doporučuje se míň, ale jak na to koukám, asi se těžko dostaneš na ideální hodnoty.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk