Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto 3. den květu, vyletly jak hovado, jinak se omlouvám za kvalitu fotek, zejtra udělám lepší při čistění boxu a mám takovej dotaz, kdyz maj kytky tmu, jak moc jim vadi, kdyz je vyndam trochu na světlo kvůli zaliti a tak, diky
Tak jooo :-) rozumim :-) Jinak mam takovej dojem ze v druhym boxu jelikoz mi kamos zmrvil kytky v rustu, tak mi prijde ze mi ty kurvy zhermili. Nekde misto palek sou pestiky a mam takovej dojem aby to nebyli hermace, sem se k nim po 10. dnech dostal a celkem sem se lekl :_(
Ahojky lidi, tak tu máme 5. den květu, zatim zálivka odstatou vodou Ph 6.0 Jinak od tohohle vykendu začnu lejt uz canna vega. Fotky boxu a potomstva, další fota co sou kytky vyndany z boxu.
Zejtra dodam dalsi foto. Jenom me zajima jak ty kytky ukrotit, rostou jak hovado, poridil sem kolinka, zejtra pri svetle je aplikuji, ale stejne si myslim ze tech 160cm nebude stacit, uz ted jsou nektery skoro ve trictvrte boxu, Prijde mi ze za tri dny skoro 15cm, je to mozny? A to je nejaky 12-13 den kvetu ...