Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska minitestík.... Uštípl jsem takovou nevýraznější a však pěkně oranžovějící větévku a prohnal sjem ji tak nejak od oka (prubezne jsem to hlidal) na 50° horkovzdušnou troubou. Vůně jako vždy při rychlosušení nic moc.. jako posečená tráva a při pomačkání se uvolnovala vune pryskyrice. Když žvou kytku člověk hezky zlehka omačká má úplně vlhké a lepkavé prsty. Fakt se mi to líbí Zralé a řádně sušené to bude pecka. !
Tak dneska by mělo být podle papírů už jen 3 dny do období sklizně. Nic méně... jak dlouho by ste nechali ještě zrát? Přikládám haldu fotek, protože je teď hodně důležitá fáze celýho pěstu a prosím o radu.
čau, takle z fotek vypadaj, že by klidně za ty 3 dny mohly bejt, pokud to chceš vědět přesně, musíš pořídit třeba kapesní mikroskop, popřípadě udělat dobrou fotk ua zvětšit jí, abys mohl pozorovat zabarvení krystalů, když jsou mléčný až jantarový není na co čekat
Dneska jsem se díval pod mikroskopem co mám od malinka nějakej takovej ten spíš z hračkářství, ale zvětšuje hezky a ostře... 100x , 200x, 300x. Na naše účely stačí bohatě 100x popř 200x 300x je už moc..
A výsledek snahy? Zjištění že krystaly jsou zatím průzračné, takže mám ještě čas