Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau vynálezče, jestli můžu poradit, lampa se dá zavěsit na řetízky. Vrch přidělám na pevno, druhý konec provlíknu okem ve stínidle, vytáhnu do potřebné výšky a zaháknu pomocí háčku z drátu. Jednoduchý, levný, nerozbytný a dá se přenastavit jednou rukou.
GL
Kdyz mas komplet dve sady hnojiv tak lij na pulku to a na pulku to druhy pak uvidis efektivne roDlzdil ve vyslednem produktu a lehko poznas co se ti vic liby jesli mas dole vetvicky na ktery dopada jen stin klidne je odatran. Easy rolss na lampu nedoporucuju retizek nebo sun grip sou mnohem bezpecnejsi.
easy-roll nebo zavěšení na řetěz samozrejme znam. Growshop má ted nově i Rope Ratchet který unese až 70kg http://www.growshop.cz/katalog/deta...g--2ks-v-baleni
Ale všechno bych to musel kupovat. Nejak mi nedošlo že budu muset lampu zvedat a už sem to tak mel zavěšený. A toto byl nejjednodušší způsob jak to provést a použít věci co se válely doma. A taky inspirovat lidi že to jde i jinak
Díky Astronautovi za hezkou myšlenku. Takze kytky v pravo hnojím podle 1. tabubky (Plagron) a ty v levo podle 2. (BioBizz). hh Už je hezky poznat květ a cítit příjemná vůně.
Jen sem je celkově prostrihal a proholil protože na ty v zadu moc nejde světlo a hrozně moc se vytahujou nahoru. Oholil sem zbytecne a mrtve listy a nektere sem sesmiknul jenom z casti.
1- rozdil kytka pod lampou x na kraji
2- tohle šlo pryč
v kterem jsi dni kvetu a zda se mi ze jsi to prostrihnul moc a taky vidim urizle aj nejake vetvicky to jsi nemel mel jsi to radsi poohybat dratkem nebo kolinkam
Tak mame tu 18. den kvetu. Foceno pri koupani :-P proplachl sem odstatou vodou at si daji pauzu od hnojiv Hele chlapi tak me napada nemel bych tu lampu otocit o 90st.? nebulo by pak vic svetla rovnomerne rozmistne ?
22. den květu. dneska dostali pěkně popapat. u plagronu jsem už lehce zapojil greensensation. tak sem zvědav jestli uvidím nějakou senzaci. jinak palky už začínají pěkně kynout. tešte se na další fotoreport.
během dne se mi zadrel ofuk a špatně mi zareagoval termostat odtahu takže jsem měl u vrcholku pár minut špičku 38.2C ale u spodku max 24 tak naštěstí se ale nic nestalo. pro jistotu sem ale čidlo termostatu posunul blíž k lampě.