Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Od vcerejska kyti vychlastaly dobrejch 15 litru vody, doplnil jsem.
Z EC 1.4 sami udelali EC 1.1 (dolitim sem sel na 1) kyti predpokladam sezraly vse co meli, takze jsem jim pridal od oka podle pomeru druhy faze uz jen bloom a micro, tentokrat na EC 1.5, myslim, ze jsou kyti uz dost velky a tohle unesou co myslite?
PH klasicky o 0.1 nahoru 5.9 upravil jsem kapkou a mam 5.7.
Trubky v systemu jsou trosku oslizly, ale koreny jsou bily a porad voni jak mrkvicka, proto se chci optat mam pridat h2o2 do pristiho roztoku?
Vymena by mela probehnout cca v sobotu.
A po kontrole mam 25 z 25 kyti zrejme vsechno zensky plemeno, v sobotu to prolezu a vse nafotim venku behem vymeny vody.
Trosku jsem doufal aspon v 1 chlapika, kteryho bych vytrh a nechal dojet bokem na pil, abych si moh udelat seminka napriste. Holt jim ta feminizace uz docela funguje.
tak holky nam za tyden neuveritelne vyrazily, mam trosku problem s teplem kytky mam uz 25 cm pod stinitkem a nahoru to uz nejde ;]
namontuju tam cooltubu2 misto, hobby stinitka sehnal sem ji za uschly z nosu.
1. kytka 2 pred tydnem
2. kytka 2 dnes
3. kytka 2 zhora
edit: nevim proc jsou otoceny, ja je mam v kompu normalne.
Dnes jsem se bavil ;] sel jsem do roomu, to ze kytky uz nemaj kam je v poho, snad se zastavily cca 12-15cm od cooltuby(ty nejnizsi).
Nicmene pointa dne je, ze otrham naky spodni listi a du je svihnout na kompost, mazu kolem ohradniku s nasima ovcema a asi to dost voni, protoze se ke me sletely jak sileny, takhle se nervaly snad ani o salat, celkem masakr.