Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jináč zatím(sám se tomu divím) všechno v pohodě.. Žadný problémy s listy z Ph,Ec no prostě jízda kralů,hehe.. Kdyby někdo něco spozoroval tak prosím o rady a připomínky..
Cholky pekně natékaj a dělaj mi radost.. Co na ně říkáte??? Jinak Ec jsem chtěl držet maximálně do 2,2 ale jak jsem si tady četl na foru tak v kokose může být i větší tak že dneska zálivka-->
A ted potrebuju rady do zivota jsem na 47 dnu kvetu a premyslim ze jim dam zitra posledni davku hnojek a pak uz najedu na cistou vodu cca 10 az 14 a pak kosa.. Zasilam par fotek.. kosa by teda probehla cca 61 den kvetu muze to tak byt????
Lidi muzu vas poprosit o radu?? Poznate z fotek jesi uz mam kyti proplachovat jen vodou a za cca 12 az 14 dni sklidit?? Nechci aby to bylo nedozrali a nebo naopak??? Tim to vsem dekuji za rady je to pro me dulezite.. diky diky