Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ŽUŽU Zdárek HighFly,
co se týče výnosu sour collision tak vůbec nejsem smutnej, včera sem ji sestříhal z větviček a zavřel do sklenic. Měl sem dvě v kole ( SC pheno1) a na každý bylo téměř 60gé :-) takže u mě dobrý šéfe:-).... jinak palice opravdu kamený a oblepený.
Amnesia haze byla poněkud slabší co sse týče výnosu, na dvouch kytkách bylo celkem 53gé, ale opravdu kvalitní vyvoněné a lahodně travičky.
Sssdh co se stavby rostliny týče bych přirovnal k sshčku (sensiho23), to samý i vůně, těžká haze, ale s příměsí ještě nějaké vůně, bohužel ne sour.
Tak to je dobrý výnos u SC, spolu s dalšími vlastnostmi je to perfektní.
U Amnesia Haze jsem si zvyknul na menší výnos, co nahrazovala všemi ostatními směrmi. V tomhle směru mají některý lidi raději Jack O Nesia. SSSDH je od Ojd-a, nebo Rezdoga ?
Śkoda že tam chybí tá kyselá vůně, s kombinací kořeněné haze vůně by to mohlo být zajimavejší.
Veřím že to až tak nevadí a i tak je ve všech směrech vyborní..
Tohle SSSDH je Rezdoga práce:-). dneska sou 16 den na vodě. a vypadaj k světu, ten sour flavour mi tam trošku chybí, ale uvidíme co výslednej produkt
SC je geniální genetika po všech stránkách...... bez zástřihu 60g , vyvoněné libůstky:-), co dodat.......
Původní příspěvek od ŽUŽU Tohle SSSDH je Rezdoga práce:-). dneska sou 16 den na vodě. a vypadaj k světu, ten sour flavour mi tam trošku chybí, ale uvidíme co výslednej produkt
SC je geniální genetika po všech stránkách...... bez zástřihu 60g , vyvoněné libůstky:-), co dodat.......
Zdar, mylsim si ze s vysledni produktem bude panovat spokojenost.
Trocha jsem se inspiroval a udelam si vlastni verzi SSSDH krizenec s SSH a bud to samce Costal Collision, nebo Sour Collision.
Jsem red ze SC dela radost po vsech smerech.