Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od gruler Tak bohuzel, musel sem to vratit zpet na bludicky ;(
jeden teplomer hlasil 29 a druhej 33 stupnu. Musim poresit odtah nejdriv. Ta 600W soda byla na tohle moc.
Listy se mi zacli kroutit nahoru, zalivku jsem nemenil a predtim to nebylo a vypadaji celkove splihle.
+ naky roury, nema nekdo neco takovyho na prodej, nekdo komu se to vali doma?
čau grulere,
TT 150... dobrá volba... používám také... našel jsem ho ještě levněji než ty http://www.elektro-paloucek.cz/vent...-potrubi-tt-150
na cool tubu se vykašli, s tím ttčkem to uchladíš, neboj, to raději to hobby stínítko a v případě, že přijdou tropy, pak možná přemýšlet o cool tubě. Jestli máš to hobby, švihni ho tam a do budoucna třeba pořešíš A-wing nebo tak.
ať to roste
K+
je to o par set drazsi ale ma to termo regulaci a pri snizeni vykonu nepiska jako to dela TT150 prez klasicky triak. ale jestli to mas nekde kde ti je putna jak to rve tak si kup TT150ku a k tomu skladacku triaku za 140kc z tipa.cz a mas vyreseno
Jinak jsem zvedav jak to poroste, preju hodne uspechu chlape
NaprcanyKacer: Diky za rady, ale asi to ani nebudu regulovat, jen poustet .
Mam v arduinu udelanej bastl kerej meri vlhkost a teplotu na 2 cidlech a podle toho si dosteluju jak se ma spoustet, bud zvlhcovacku, nebo odtah, kde odtah pri vysoky vlhkosti a teplote, primarni je teplota, nebo zas pri nizky vlhkosti zapne zvlhcovacka. Az se k tomu dostanu nafotim to.
Mam to v kotelne, takze tam huci bud kotel drevoplyn 32KW(zarezlej ventilator z roku jedna), nebo plynovej kotel 24kW a 3 cerpadla, 1 vetrak se tam strati jak nic ;]]]
Zdarec, dle mých zkušeností cool tube je co se týče kvality osvětlení pěstební plochy a tím pádem výnosu ta nejhorší věc. Tuhle možnost bych volil společně s TT pakliže není jiná možnost. Mimo jiné TT jsou vzhledem k výkonu snad ty nejhorší ventilátory ..to ti může potvrdit každý. Max bych ho použil na ten coultube. Pár jsem jich měl jsou ne výkonný a poruchový.
Radši bych pořešil awinga s head shieldem a napral tam jeden dva ofuky, který budou foukat a rozhánět teplý vzduch od spod přes kytky na výbojku k ventilátoru, který bude odváděn ven z boxu. Tyhle stínítka jak awing nebo Waveflector XXL jsou pro tebe lepši volbou jak pro rovnoměrný rozptýlení světla tak kvality výpěstku. Ten shield jde připevnit pokud si šikovný i na ten Waveflector...Ten XXL je pro jasná volba do tvého boxu pakliže chceš být spokojen.
Ventilátor ven z boxu bych volil spíš nějaký UFO.
Pěstuj zdar jen má ráda nemusíš si z toho brát nic
TTčko 200 mi spokojne odfukuje 3. kolo a nemam s ním jediný problém ani výhradu, okrem hluku, ktorý už Gruler odbil, keďže mu na tom nezáleží. Ja osobne pojdem nabudúce do Silentu okolo 800m3 na 120x120x180 uplne staci.
Btw teploty pod Flectorom XXL, 440W, TT200 na 50% výkonu - 24-26 stupnov so zvlhcovackou, vlhkost 50-65%.
Ja na TT nemožem povedať zatiaľ krivé slovo, ale názor LongermaXa by zas potvrdil moj kámoš, ktorému sa bez varovania zaseklo a zhorel motor...
holt, život není peříčko
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Jedu na mensi vykon 400m3, ale i tak se mi stan vcucava do sebe.
Kdyz jsem to zapnul rikam to je randal, ale pote co sem to napojil na potrubi a to dokonce zredukovany na 100 smerem z baraku (prozatim), tak se hlucnost rapidne snizila.
Jedno se tem CLF uprit neda, clovak s nima lip spi.
!!!ROZTRHLA SE MI SAMA OD SEBE ALUFLEX HADICE PRED VENTILATOREM!!!
Takze zadnej odtah a behem 20 minut v boxu 35 stupnu, nastesti mam na notebooku porad pusteny video z boxu, jedu hned koupit nakej mechanickej termostat co vrznu nad stinitko a zapojim do serie s vybojkou.
A zrejme si koupim i nakej automatickej hasici pristroj, jelikoz to byly celkem nervy, mate nejaky doporuceni nebo zkusenost? Neco uz jsem tady na groweru cetl ale moudrej z toho nejsem.
Potreboval bych si fouknout na uklidneni, ale zrovna neni co
Btw: je normalni, ze ta aluflex roura ma v sobe spoustu direk, me to netrapi, ale spousta lidi pouziva filtry a pak jim to nasava bokem smrad a samozrejme snizuje odtah z boxu (minimalne cast co je vne)?
Derovana aluflexa se pouziva do isoflexu nebo jak se tomu nadava proste odhlucneny potrubi...ani tak by se ti ale nemela protrnout...nejakej spatnej kousek asi, pokud chces pevnejsi tak se proavaj i potruby obaleny cernou nebo bilou folii. http://www.klecka.cz/combi-air-127-mm...
Co se tyce TT tak to nebyla nejlepsi volba, ale kdyz uz ho mas tak je to jedno..(kdyby te zajimalo proc tak jde o jeho zivotnost a tlakovou charakteristiku...) ale to je jedno, ulohu u tebe splni, ale bohuzel za cenu vyssiho hluku.
Jinak pokud mas problem s teplotou tak hlavni je ofuk v roomu...idealni je velke stolni ventilator... ne tyhle maly srace s klipsnou co prodvaja v gshopu...ale kdyz uz ho mas tak ho prdni na stinitko primo proti vybojce..tim se se ti nebude tolik zahrivat stinitko a i vybojka bude chladnejsi tak nebudes mit tak velkou plochu zdroje tepla a tudiz se ti nebude tak ohrivat vzduch v boxu protoze ohratej vzduch kterym budes hladit vybojku a stinitko budes hned odtahovat pryc z boxu.
dnesni fotecky prvni je pekna na detailu v plny velikosti
info:
PH 5.8 kazdej den stoupne o 0.1 az 0.2 tak to dorovnam kapickou kys. fosforecny(dusicnou sem nejak nesehnal)
EC 1.3
Teplota vzduch 23-26
Teplota roztok 19-22