Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, paráda, ale už to mělo být přepnutý, to bude brutální prales. Bude tu alespoň sranda :-)
citace:
Původní příspěvek od mystic Takze dnes som slecny poprehadzoval a maju posledny den 18/6. Pojezd som sa rozhodol nepouzit (pouzil by som ho v pripade plneho zaplnenia stanu), takze sa drzim povodneho planu. A-wing som posteloval a nastavil okom na subjektivne najefektivnejsie nastavenie - bez HS.
ahoj, no ja som uz dnes chcel mat prepnute, som sa fajne vyspal , pridem do roomu a on si veselo svieti .. pozrem na spinacky a zistujem ze zauradoval "stary znamy faktor blbec" a ja som prestavil ine spinacky
mam kupenu siet (mam ju v plane nainstalovat do mierneho prehybu v tvare 'U'), budem ohybat a bojovat s vetvami
Původní příspěvek od Hopík44 Záleží na vkusu s tím přepnutím, já bych to neviděl tak zle, navíc s tou sítí. Klidně bych to dva dny ještě nechal. Toť můj názor na to co vidím.
Tak určiťé, ale bude to mít přes mert a to je u tak blízko rozmístěných, celkem hodně. Ale špatný to vůbec nemusi být, no bude to napínavé, to já rád. :-)
Souhlas s Bartem...
pri tomhle mnozstvi a tomhle rozlozeni, to bude jungle jak svina,uz jen tarzan na provaze bude chybet
na skodu to neni jen je treba vice manikury....ac se najdou zaryti znalci jenz to odsuzuji ,osobne bych postupem cas jak kyti rostou prostrihaval od zbytecnych vetvi a listu od spoda nahoru....zbytecne se budou na kytkach prizivovat vetve na ktere svetlo stejne dopada stezi takze nelze ocekavat vynos ani kvalitu na spodnich palicich..navic to pomuze vrchum...
osobne to delam pokazde kdyz mam kytky kolem metru vysky...cca 20-30 cisel od spoda nenechavam zadnou vetev ani list,vrsky pak jedou bomby
vysledek pak vypada si takhle...
Původní příspěvek od Antihero Pane jak velkou mas nadrz na roztok??At se i nadale dari!!
Dik, su tam 2 nadrze - teda 2x cca 40 l (nadrze su tie iste bednicky, ako tie v ktorych su slecny)
citace:
Původní příspěvek od Hopík44 Vypadá to luxusně! Tu síť bych tam už dával!
O kolik se vytáhly po týdnu na květu?
dik, no jo, akurat myslim ze je vhodny cas. tak to tam teraz cez volne dni nahodim..
Priebezne som to ohybal, tak tazko povedat, ale odhadujem tak do 20cm. (hnojek dostavali malo kedze som riadne setril, nakolko mi konci pixla na rast a chcel som to s nou uz dotiahnut, tak mali v priemere ec tak 1,1. EC zeru riadne teda, resp. rychlo, ale museli sa uskromnit, myslim ze si rastu aj tak v pohode..
uz ked pisem tak nejake tie fotky z mensej udrzby..
Pocas instalacie siete som si uvedomil, ze vacsia sranda by bola, keby som len pozeral, ako sa s tym serie niekto iny
EC 1,7
Vsetko bez preblemov, len detail, a to mierne pretrcanie stredu oproti krajom. Dalo by sa to udrzat pekne v rovine, ale nemal som cas sa s tym nejak moc hrat, a hlavne ziadne kolienka mi neostali (pouzil som 90ks) Inak kto ho vie, mozno by ten HS trochu ten stred ubrzdil, mozem uz len hadat), ale myslim ze to v celku nejak nevadi.
Vybojka je od vrcholov pod dnou vo vyske 45-50cm, je roztiahnute na poslednu dierku a objimka v takmer najvyssej pozicii pri plechu.
Inak na krabici od wingu su dva obrazky pre pokrytie 1,75m. Bez HS je krajna uroven plechu 50cm od vrcholkov. S HS 30cm. Je pravda ze tam bez HS vyzera stinidlo menej roztiahnute. Viac info k tomu nepisu.
Ak v tej vyske co mam, stiahnem stinidlo, dostane sa viac svetlo pod uroven okrajov wingu, ale menej do krajov. Takto ako mam mi pride ze sa do krajov dostane najviac svetla ako je mozne. (tak som sa snazil nastavit aby aj kraje dostali co najviac)
Tak neviem, prvy krat pouzivam winga takze s nim nemam predchodzie skusenosti. Takze otazka znie, ake nastavenie pouzivate pre maximalne osvetlenie tj. 1,7m (vyska stinidla, pozicia objimky, roztvorenie) ?
Trochu ma sere ze mi tam zavadza pachac, ale sam ho uz teraz nepresuniem na kraj. Tie fotky mi zas vcera nestihlo uploudnut, mi padol prehliadac, tak skusim teraz. Dik za ohlasy, zatial.
Slecny mali dnes svoj 36. den za sebou, prestalo im akosi chutit v podlednej dobe (dostavali EC 1,7) tak som im predpisal dietu na 2-3 dni (1,2 , dnes znizil na 1,0) a zajtra uvidim ako sa budu citit. Mam v plane im namiesat novy roztok. Metropy mi dosli, prechadzam na Jungle In Da Box..