Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oukej,budu ph drzet okolo tech 6,2-6,5.
Jinak ofuk mam ale nemam ho seply,protoze skrin je mala a poradne se mi to tam nevleze,takze chci pockat jak budu mit svetla vys at tam je misto na vetrak.jinak na kytky fouka po hodine a pul pul hodiny pritah kde jsou vetraky z pc.
Zdarec, hodně štěstí a ať ti to nenakazí ti umírající brouci
Jinak ten hurrricane s klipsnou co máš na ofuk je pěkná slabota takže to neublíží ani menším kytičkám - bejt tebou dám ho tam co nejdřív, aspoň pak budou mít tlusčí stonky
No moc radosti z tech brouku nemam.delaji akorat bordel.
Jinak uz mam nachystanou zalevku s ph 6,3.
A vetrak uz mi fuci taky na kyticky nonstop.kdy se muze zacit se zastipovanim?
Neco na ne porid budou tam mit nikde hnizdo a jak se oteplylo tak zacly vylejzat a co teorv az se zacnou lihnout mlady ti teprv bude kontaminace ja bych se ji h zbavil dokud to pude... A nebo je muzes prodat nejakymu zberately ci na brouci farmu...
Hnizdo nemaji ve sklepe.lozi mi do sklepa z venku.jsem to vypozoroval.nevim jestli jim opravdu voni ty hnojky,ale teplem to neni. Jinak to neni jeste tak hrozne s tema broukama.denne se objevi tak jeden max dva.A kdyz na ne neco naleju bo je beru tak uplne piskaji
No mas pravdu.vypada to celkem stejne.No fuuha,je pravda ze ve vedlejsi mistnosti mame uskladnene drevo.Tak je mozne ze to je z toho dreva.Hajzlici jedni. Takze drevo co nejrychleji spalit.
Tesařík bukový
Cerambyx scopolii
Popis : 17-28 mm dlouhý, tělo černé, husté vrásnění štítu.
Výskyt : listnaté lesy a zahrady. Od května do srpna.
Zajímavosti : je aktivní ve dne, vývoj trvá dva a více let.
Způsob likvidace : likvidace není nutná, nevyhledává lidská obydlí.
Původní příspěvek od downgrow No mas pravdu.vypada to celkem stejne.No fuuha,je pravda ze ve vedlejsi mistnosti mame uskladnene drevo.Tak je mozne ze to je z toho dreva.Hajzlici jedni. Takze drevo co nejrychleji spalit.
Uskladněné dřevo je jedna věc, ale hlavně bych měl strach o trámy (pokud teda nějaké máš) a nedej bůh třeba nábytek, podlahu, palubky atd. Rozhodně bych to nepodceňoval a začal to co nejrychleji řešit.
Edit1: Ale je zvláštní, že nevyhledává lidská obydlí-leč ty je tam máš dost často.
Edit2: Snad je to opravdu ten, kterého jsi nahodil teď..