Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Autoflowering Odrůdy » Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

Deluxko-
Zdravím,no asi nejlepší by bylo foto,takhle ti nikdo nějak extra neporadí. No co se týká hnojení,tak AF hnojit nemusíš,teda aspoň na růst,jako můžeš,ale píše se,že není třeba. To už je pak na jednotlivci jak se rozhodne,pokud máš dobrou hlínu tak po 11 dnech bych hnojení neřešil.

Old Post 31-01-2013 v 10:06 AM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deluxko
Nový Člen

Karma uživatele Deluxko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

okej tak prikladám foto neni to este take strašne ale radej to podchytiti hned ako by uz bolo pozde

Old Post 31-01-2013 v 10:13 AM
Deluxko je offline   Profil uživatele Deluxko   Find more posts by Deluxko   Foto galerie člena Deluxko   Click here to Send Deluxko a Private Message   Add Deluxko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mumuk
Stálý Člen

Karma uživatele mumuk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

Myslim že to neni problem s hnojenim ,myslim že to neni žadny problem ,holt automaty todle dělaj ,hnojit mužeš ale ted maš ješte čaš ,to krouceni se srovna samo

Old Post 31-01-2013 v 10:21 AM
mumuk je offline   Profil uživatele mumuk   Find more posts by mumuk   Foto galerie člena mumuk   Click here to Send mumuk a Private Message   Add mumuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Archi
Stálý Člen

Karma uživatele Archi - 42% PěstitelskáKarma uživatele Archi - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Nazdar,

možná to není zvykem, ale skutečně jsem pročetl celou tuto diskuzi a někdo tvrdí, že se má svítit 18/6 někdo, že 20/4 a jsou i tací, kdo svítí 24/0.

Co kdyby jste napsali režim a výnos z jedné kytky. a ještě takový dotaz...

Kdybych dal cyklus např. 21/5 (ne nebudu to zapínat a vypínat ručně, jsou k tomu tzv. asymetrické časové hodiny) oklamu rostlinu a bude déle růst??

Díky

Váš Archi

Old Post 08-02-2013 v 14:38 PM
Archi je offline   Profil uživatele Archi   Find more posts by Archi   Foto galerie člena Archi   Click here to Send Archi a Private Message   Add Archi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yara
Stálý Člen

Karma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 277

Z finančního hlediska mi nepřijde smysluplné pěstovat AF pod lampou s nejistým výsledkem.

Pokud svítím 20 hodin, tak svítím denně o 8hodín víc oproti normální kytce 12/12.

No a když to vynásobím 356dní x 8hod x spotřeba lampy, tak to za rok hodí nějaký ten killowat navíc, který něco stojí.

Old Post 09-02-2013 v 00:07 AM
yara je offline   Profil uživatele yara   Find more posts by yara   Foto galerie člena yara   Click here to Send yara a Private Message   Add yara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yara
Stálý Člen

Karma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

Protože loňský out normálních kytek celý léto jenom rostl a květ nestihl dozrát, tak mě zaujal tento příspěvek č.119.

citace:
Původní příspěvek od Ka'n'ja
To Arjan: Ono feminizovaný semínka potažmo rostlinky z nich mají nějaký genetický úpravy, tak aby neplodily samečky. A právě ta genetická úprava může vést k nestabilitě a v horším případě degradaci modelu při opylení. To je snad jediný důvod proč neopýlit rostlinku z feminizovaného semínka. Osobně jsem opyloval feminizovaného automata White Dwarfa od Budha Seeds pylem ze samce White Widow od Dutch Passion. Následná rostlinka ze semínek nebyla tak stopro samokvetoucí, trvalo jí dlouho než nasadila na květ, ale periodu 12h nepotřebovala. Z druhé strany díky vlivu White Widow byla masivnější a řekl bych plodnější na palice, které měli neuvěřitelných trichomů, ale zas nebyly ty palice tak tlustý jak na samotné Widow...

Protože mám nějaké ty semena AF (Northern XXL od SensiCenetics, MegaBud od GreenLabel, Northerm Force od Zambeza) tak mě napadlo zda by šlo třeba zmíněnou WW s AF zkřížit a trochu tak urychlit náběh WW na květ, aby to dozrálo dřív.
Teď už jde jenom o to, zda použít samici WW a samce AF nebo obráceně.

Old Post 11-02-2013 v 21:46 PM
yara je offline   Profil uživatele yara   Find more posts by yara   Foto galerie člena yara   Click here to Send yara a Private Message   Add yara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Karma uživatele Skaff - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

Zdarec
Tenhle rok plánuju volně v přírodě sadit cca 200 automazarů. Můžu mít hodně levně nějakou Agro hlínu (jméno kdyžtak dodám později).
Jde mi o to že mi bylo řečeno že každá rostlina potřebuju minimálně 5l zeminy pro maximální výnos.
Z každé rostliny očekávám alespoň 60g, ale zase se mi nikam nechce tahat 500kg zeminy. (Budu sázet volně do země).
Nějaké rady jak by to šlo udělat na co nejmenší plochu s co nejvyšším výnosem? Díky

Old Post 09-03-2013 v 14:17 PM
Skaff je offline   Profil uživatele Skaff   Find more posts by Skaff   Foto galerie člena Skaff   Click here to Send Skaff a Private Message   Add Skaff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 280

citace:
Původní příspěvek od Skaff
Zdarec
Tenhle rok plánuju volně v přírodě sadit cca 200 automazarů. Můžu mít hodně levně nějakou Agro hlínu (jméno kdyžtak dodám později).
Jde mi o to že mi bylo řečeno že každá rostlina potřebuju minimálně 5l zeminy pro maximální výnos.
Z každé rostliny očekávám alespoň 60g, ale zase se mi nikam nechce tahat 500kg zeminy. (Budu sázet volně do země).
Nějaké rady jak by to šlo udělat na co nejmenší plochu s co nejvyšším výnosem? Díky

Zkusil bych najít nějaký starý hnojiště, nebo starej schnilej stoh, poblíž najít nějakej flek a tam ten matroš z toho hnojiště nebo stohu, nanosit, nebo promíchat s tou původní zeminou.

Old Post 09-03-2013 v 15:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Příspěvek č. 281

Díky, můžu jen doufat že něco takovýho najdu.
Btw. Co kdybych našel pole s kukuřicí? Co vím tak se sází kolem května ne? Ta zemina ve které to roste by šla použít?

Old Post 09-03-2013 v 15:17 PM
Skaff je offline   Profil uživatele Skaff   Find more posts by Skaff   Foto galerie člena Skaff   Click here to Send Skaff a Private Message   Add Skaff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

Ideální ta hlína rozhodně neni, ale samozřejmě že by šla použít. Já to kolikrát jenom smíchal s dobrou hlínou, a taky mi vyrostli skoro 2 metrový kytky a skoro bez pečování a zalejvání :-) ta hlína v kukuřici je zas dobra , že líp drží vodu. Ale zas neni vůbec vzdušná. Automaty sou ideální do kukuřice, ale bál bych se čorek, jelikož pole jaký planuješ ty, to by bylo pěkně vidět, kdyby nad tim letěli a stříkaly to nečim a viděl jsem že to někde takhle dělaj. zkrátka kukuřice je někde zrádná, někde o ní pečujou, někde na ní serou.
Třeba já těd objevil pole, který ani vůbec nesklidily a zřejmě ho nechávaj pro zvěř, zkrátka už je skoro vyžraný od srnek atd. podle mě to pěstujou jen pro ně, takový pole by byli ideální, protože to nestříkaj ani se o to nestaraj :-) ale zas to pole neni na ideálním místě, a neni dost velký na to aby se tam dalo udělat slušný políčko, slunce tam moc nesvití, a tam kde jo, tak tam je vidět z druhy strany z kopce kde je cesta.

Old Post 09-03-2013 v 15:44 PM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 283

Kukurica je na af super, malé rastlinky sa schovajú v kukurici a nemusíš sa báť žeby skosily kukuricu skôr než ty. Pôda je tiež ok keď v nej rastie kukurica prečo nie marihuana že ?
S kukuricou su problémy tie že ju hnoja (postrekujú) s nejakým sairaitom a preto musíš vysadiť do kukurice po tomto hnojiní. A pôda býva rýchlo suchá vyžaduje si to častú návštevu. Tiež by som sa bál ľudí čo kradnú kukuricu. Aby neodišli aj zniečim iným. Inak neviem treba skúsiť ja tento rok skúsim tiež

Old Post 09-03-2013 v 15:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Kukurica je na af super, malé rastlinky sa schovajú v kukurici a nemusíš sa báť žeby skosily kukuricu skôr než ty. Pôda je tiež ok keď v nej rastie kukurica prečo nie marihuana že ?
S kukuricou su problémy tie že ju hnoja (postrekujú) s nejakým sairaitom a preto musíš vysadiť do kukurice po tomto hnojiní. A pôda býva rýchlo suchá vyžaduje si to častú návštevu. Tiež by som sa bál ľudí čo kradnú kukuricu. Aby neodišli aj zniečim iným. Inak neviem treba skúsiť ja tento rok skúsim tiež

Tak teda já mám jinou zkušenost, já jsem kytky v kukuřici zalil jen jednou při sázení, a pak jsem tam jen chodil, přisypávat granulovaný hnojivo, který se postupně při každym dešti uvolnujě :-) Ono se to nevysouší, díky tomu že ta kukuřice dobře schová tu hlínu před sluncem. ale když si vytrháš velkej prostor okolo, tak pak ti na tu hlínu svítí a proto pak vysychá.
Myslíš snad že zemědelci tu kukuřici zalejvaj , když je sucho? vůbec, zkrátka roste jak divá a bez zalejvání, stejně tak naše kytičky tam rosou bez zalejvání, pokud si nevytrháš kolem dokola 5-10m2 :-)

Old Post 09-03-2013 v 15:53 PM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

do kukuřice to je v pohodě máš to zrytý prohnojený ,ale chce to dát až po postřiku proti plevelům a stříkaj to když je to tak 20cm kukuřice velká a poznáš to že v kuku jsou vyjetý koleje a kraje pole třeba kopřivy černaj a pak je to ok a určo zalejvat pak nemusíš stačí při sázení a já většinou vysazuju když má pršet a je deštivo líp se to pak chytne

Old Post 09-03-2013 v 16:39 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Příspěvek č. 286

Ok díky moc všem Jak to tak vypadá tak tam hodím minimálně polovinu množství semen co budu mít s tím že to rozházím různě po poli a nejen na jedno místo.
Btw. K+ všem co pomohli.
Btw2. Není v kukuřici nebezpečí slimáků?
A kdy dozrává kukuřice aby se mohla trhat?
Btw3. (A snad naposled )
Kolik mohu na jeden m2 dát kyti?
Díky

Old Post 09-03-2013 v 16:40 PM
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

načasuj si to tak na púl září nejpozději at ti to nesklidí proto že určo nevíš jestli je na siláž nebo na zrno jinak bych je dal do řady at nevykukujou

Old Post 09-03-2013 v 17:31 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Příspěvek č. 288

S tou řadou je to dobrej nápad, dík.
Btw. Vím kdy se sklízí jde mi o to abych přibližně věděl kdy tam začnou lízt lidi trhat.

Old Post 09-03-2013 v 18:08 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás