Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neskutacna vuna z mojeho boxiku,az si myslim,ze sem vadny,ked 20krat za den tam idem a onuchavam,vyslovene bych ich nosil uvazane u krku abych si cuchel kedy chcem,a aj v praci...
velka gratulace, mas mnohem vetsi palicky nez ja pod 600w (fnuk, ticha zavist) no jeste se musim moc uvit a tvoje vlakno mi v tom hodne pomohl. Diky moc Kacer
sem rad,ze sa lubia,ale nejsu az take velke,to sa len zda,ale mne stacia,aj keby boli o polovicku mensie,lebo to robim pre zabavu,nevim ci to tam na tem sprchovani je uz videt,ale napadla mi to listova pliesen,akurat sem rad,ze takto na konci.8den su bez hnojiv a stoho boli dva krat preplachnute cistou vodou,velkym mnozstvem vody,este dostanu kazda po litry vody,a uz do piatku ostanu bez vody,dva dni po tma a v nedelu pojdu pod kosu,a perla ta to schytala skorej,ta uz je 46hodin po tme a bude kosena dnes,sak dam aj nejake foto,a velice pekne dakujem za vase kladne ohlasy,velice ma to potesilo...
tak a je to tady,Perla padla za dobru vec do nemilosti susiarnicky,svoju put ukoncila po 78.dni kvetu,a takto uz vyzera po uprave zovnajsku,az mi slza ukapla...
takze dnes je to tu dlho ocakavany den,devcata su na 66.dni kvetu,14dni prebiehal preplach cistou vodou,a dnes po 48h tme,este posledne foto jak su spolu v domecku...
tymto by sem chcel podakovat vsetkym co sa tu zastavili a pozreli si muj trydek,a samoska aj za zaslane k+ "(buch vi co bych bez nich byl)"
a ked tak si TIPNITE co s teho bude,nemam ziadne ocakavania,keby toho bolo klidne 10g.vubec bych sa nehneval,rad pestujem,a nie len trafku...