Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Výška rostlin je 60-80cm ty nejvyšší.Menší mám podložené.
Hnojím na střídačku s vodou Plagron bloom s polovičním podílem grow složky.
Včera jsem donesl Květ boostr Power to Bloom od G.E.T. a od příštího týdne nasadím Repro Forte od Plagronu ....
Jinak Ph 6,2 a standartní teploty za svitu 25 na vrškách - 30cm od výbojky a v noci 19 stupnů ....
Když to chci zalít ,vždy 1 litr / kytka každý třetí den.Tak to všechno musím vytáhnout ven z boxu bo třetí řadu už nemám šanci ..... :-( kua není nad hydro
Zdarec, začínám vtom vidět potenciál Oceňuju čistotu!
Tvůj styl hnojení mi taky příde ok, myslim že když ti sem tam o 1ml/l bloom složky navíc ujede tak se vůbec nic nestane.
Co proplach ? Nepřemejšlels je vzít do sprchy a pak prolít ennzimama treba v 30. 12/12 ?
Vypadají krásně zeleně, nikde žádný fleky..
co takhle dát lampu ještě o pár cm níž ? - podle fotek i podle teplot by to šlo
Spíš bych řek že jim solím na max.. máj dobře popálené okraje listů.Ako nejde vidět na fotkách.jsou fakt tmavé.Další zálivka bude zas jen voda s boostrem Power to Bloom od G.E.T. a ph 6,2 ... Jinak moc nevoní,ale jak člověk šáhne na paldu,ta exotická vůně jak bonbony Skitles se drží velmi dlouho... Do sprchy asi nic,pže několik jich už mám stáhnuté eskapáskama aby se nezlomily.Měří 85cm nejvyšší.Jou a lampa je vysoko cca 30-35cm na vrcholky a dám ji níž,když to teda usvítí ty vrchy v rozích boxu...... To Anuvin:S výnosem na tom budeš líp.... Mně se to nějak nezdá....
600W a 30-35cm nad vrcholkami bez cool tube, to neviem, ako mozes mat idealne teploty? Meras to pri tych vrcholkoch pod lampou? Ja tam mam tak 50cm priestor a pece to tam 27 stupnov. Kazdopadne mas dost kytiek na priestor, drzal by som lampu tak, aby ti skutocne tie rohy presvietila, pouzi rovnicu na vypocet plochy osvetlenia + si zmeraj na akej vyske/ploche sa ti tvoria kvety, na zaklade toho nastav lampu.
Ja by som to kludne preplachol a prihodil im o 1ml/l na liter viac, rozhodne sa netvaria, ze by mali prebytok hnojiv, aj ked sem tam fliacik od spalenia je (aj ked niektore sa mi skor zdaju ako nedostatok vapniku? prisp. 76, fotka 3., listky vzadu - oranzove flaky na listoch? )
Inak myslim ze velmi solidny grow, ak nic neposeres, mozes sa tesit na slusny vynos GL
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!