Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau , Ph jim davej vetsi , klidne kolem 6 v ty hline , mas merak a takhle jim s tim Ph davas zabrat . Na zalivani neni taky nic slozityho , do 6,5L , tak 500-700 ml zalivky , tak co 3 dny ( strc prst tak 5 cm do hliny a ucejtis jestli je tam vlhka , nebo ne ). Vem poradnou nadobu napln ji tim pulitrem mrskni to cely do prostred kvetinace a musi se ti prolejt celej a kdyz uvidis , ze nekde zustal susi este trosku dolej . Jinak bych rekl , ze tam mas zbytecne moc kytek . 25 , na to ze si prepinal na 30 centimetrech ti to nahovno prosviti i ta 600W . TAk si aspon poradne prostrihej spodky . Nekdy muze bejt min ,vic . Jestli to chces pestovat na vetsi kytky a roztahovat to , tak na stan 120x120 cm si myslim , ze max 16 kytek , klidne 12 . Jinak hermatit si myslim , ze ti to nebude .
Tak at se dari .
Naposledy upravil ZkourenejPes 08-02-2013 v 15:37 PM
Čest,tak dnes je 11-12/12 budu to muset tak za dva,tři dny trochu obrat od spoda i když jsem to už udělal,je to asi málo.měří ted kolem 60cm.Ph držím 6,0-6,2 .Předevčírem jsem to prolil každý kus 2 litry vody.No roboty s tím na 4 hodiny,ufff.Zalívám 500-700ml ke kusu.Zítra další Zahnojení už grow/bloom půl na půl.
Zkourenejpes: Hehe,ale mně se zdá že těch 25 je tak ako,některé jsou menší a mám je podložené.
@Zkourenejpes: pH 7 to si niekde vycital alebo to tak sam pestujes?
@shefin: uvidis sam, jak to vyjde a kolik tech spodku budes muset vybrat, pokud vim, PP jede hlavne central, tak tam toho snad tolik nebude a na margo toho si myslim, ze 25 je v pohode, vsak uvidime po sklizni
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Jo sorry Ph kolem 6 , sem se upsal , ale pokud mas hlinu z growshopu , tak merit nemusis , ja nemeril nikdy a jediny problemy co mivam sou svilusky . A stojim si docela zatim , ze to je zbytecne moc kytek , kort kdyz si pak nechas vyrust pres 60 cm .
tak to potom ano to je teda ale velky preklep, keby to tym chalan zaleje, ma zbytocny pruser. Merat treba aj hlinu, aspon vies, jak je to na picu medium
Chce to vidiet fotky podla toho sa da povedat, jak je ten box narvany.
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Původní příspěvek od funec @Zkourenejpes: pH 7 to si niekde vycital alebo to tak sam pestujes?
@shefin: uvidis sam, jak to vyjde a kolik tech spodku budes muset vybrat, pokud vim, PP jede hlavne central, tak tam toho snad tolik nebude a na margo toho si myslim, ze 25 je v pohode, vsak uvidime po sklizni
čoveče já nejsem zas až takový zahrádkář,ale asi nad 6,0 nepřijmaj určité složky živin ... já osobně ted liju plagron grow a bloom 1,5 plus 3ml/litr a ph 6,2 pže plagron v květu snižuje ph .........
Pokud si koupíš kvalitní hlínu (ne kyselou rašelinu), nemělo by být potřeba upravovat pH. Pravděpodobně již obsahuje dolomitický vápenec, který pH upravuje na přijatelnou mez. Konopí vyhovuje neutrální až mírně kyselé prostředí, takže pokud se rozhodnete měnit pH držte se hodnoty kolem 6,0. Širší meze jsou 5,8 - 6,5."
v hline PH 6,5 - 7 uplne normalka, proste prumerna voda k dostani - vodovod, studne. tech 7 mozna moc.. ale 6,5 - 6,8 na hlinu je OK.
Jak rikas v FAQ to tam takhle je, ale ti co pestujou v hline vedi svoje. Nevim proc upravovat - kytka v prirozenym prostredi roste idealne a pochybuju, ze v prirozenym prostredi je PH takhle nizko.