Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Deluxko Ahoj Growes mám jednu otázku či to má význam mat Automat pod 23W alebo to mam radej hodit na okno a bude to mat rovnaký ekfekt a ušetrím elektrinu ? ďakujem
Čau.
Klidně to hoď za okno, ale ještě bych počkal, taky se chystám hodit maty za okno, jen abych si udělal semínka, počítám že tak v Březnu to spáchám
Původní příspěvek od Mirex
Čau.
Klidně to hoď za okno, ale ještě bych počkal, taky se chystám hodit maty za okno, jen abych si udělal semínka, počítám že tak v Březnu to spáchám
to je ten problém ze uz to má skoro tyzden za sebou rastu nepremylsle som to poriadne toto bude len také for fun asi lebo chcem urobit uprgrade boxu a uz nie automa ale fem.
A tak koukakm , že sjem odpověděl pozdě... v tom případě radim pořídit ještě jednu w a dát to pod obě.... (ale to asi jen v případě že to maš feminizovane, prootže svítit a as i kupovat druhou usporku na regulara asi enma cenu když to muže byt klidně samec)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od tuffgong1 A tak koukakm , že sjem odpověděl pozdě... v tom případě radim pořídit ještě jednu w a dát to pod obě.... (ale to asi jen v případě že to maš feminizovane, prootže svítit a as i kupovat druhou usporku na regulara asi enma cenu když to muže byt klidně samec)
ano je to tutankhamon fem. od pyramid seeds a hned ako doriešim ventiláciu prihadzujem dalšiu 23W spolu 46W uvdíme
to si mylsim , že už pude :-) Na tmo okně by jsi z toho podle mě měl kulový, takhle sklidíš aspon pár gramu a budeš mít radost z odvedené práce při zapalování jointa plného tebou vypěstovaným matrošem
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od tuffgong1 to si mylsim , že už pude :-) Na tmo okně by jsi z toho podle mě měl kulový, takhle sklidíš aspon pár gramu a budeš mít radost z odvedené práce při zapalování jointa plného tebou vypěstovaným matrošem
No presne o takéto niečo mi ide a nadruhé kolo uz mam niečo iné vymyslné a je mi luto nechat to semienko len tak ležat na polici no uvdíme čo z toho bude budem informovať :P
o Auto Jackovi sem tam bohužel nic nenašla jak kdyby ho ještě někdo nezkošel ale alespon sem se dozvěděla něco o fair seeds a na to že semínka stojej pár korun květinky vypadaj velice k světu
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Původní příspěvek od sWei o Auto Jackovi sem tam bohužel nic nenašla jak kdyby ho ještě někdo nezkošel ale alespon sem se dozvěděla něco o fair seeds a na to že semínka stojej pár korun květinky vypadaj velice k světu
zdarec,taky mě zajímá co se z toho vyklube i to somango se me libi a nekde sem zahledl ze by nejak v unoru meli met "blueberry"... kazdopadne to na jaro vyzkousim,co sem tak sledoval topicky tu i na free-g. tak docela pekne kytky za 300 to urcite stoji za to vyzkouset i kdyby melo byt na kazde 5g tak to hecnu )
jj somango si pak koupím na out společně s AK47 x NL ten vypadá pohledově taky moc pěkně a za ty prachy ideální semínka na out
citace:
Původní příspěvek od miravlak
zdarec,taky mě zajímá co se z toho vyklube i to somango se me libi a nekde sem zahledl ze by nejak v unoru meli met "blueberry"... kazdopadne to na jaro vyzkousim,co sem tak sledoval topicky tu i na free-g. tak docela pekne kytky za 300 to urcite stoji za to vyzkouset i kdyby melo byt na kazde 5g tak to hecnu )
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Původní příspěvek od sWei jj somango si pak koupím na out společně s AK47 x NL ten vypadá pohledově taky moc pěkně a za ty prachy ideální semínka na out
jojo lepší než dávat litr a pak brecet ze to nekdo pochvojil
jela sem pod 40w úsporkou Big banga od GHS a dostala sem z něj 11g krásně tvrdých pálek a kouř to byl luxusní, u úsporek nejde o výnos ale o to že tě to baví
citace:
Původní příspěvek od Salatos čekat pod 46w něco nemá význam tam bude tak necelí g i se stonkama)
ahoj mam taky problem z AF začínaju sa mi zahínat listi trošku dovnutra niekde som na fore čital ze by som mal pridat N a P mylslíte ze by som mal začat hnojit rastlinka ma 11dní alebo mam este počkat aspon do tych 14 dní ? dik