Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Autoflowering Odrůdy » Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
ludd
Stálý Člen

Karma uživatele ludd - 1% PěstitelskáKarma uživatele ludd - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

Ahoj, mám dotaz, snad bude někdo schopen odpovědět a vysvětlit.

Jestliže budu svítit na autoflower 24/0 dočkám se sklizně dřív, než pokud budu svítit 18/6? Jde mi predevším o úsporu energie. Jestliže by si auto kytky "počítaly" čistě hodiny svitu, mělo by být výhodnější svítit nonstop = sklizeň dřív a za stejné peníze jako 18/6 (sklizeň později, ale celkový účet za elektřinu stejný). Zajímalo by mě jak to tedy ve skutečnosti je.

Díky

Old Post 21-11-2012 v 22:51 PM
ludd je offline   Profil uživatele ludd   Find more posts by ludd   Foto galerie člena ludd   Click here to Send ludd a Private Message   Add ludd to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ludd! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

dodržuj režim 18h je potřeba aby si trochu odpočinuli a určitě to neurychlíš a pokud máš femky tak vzroste riziko hermafroditu při svícení non stop
nic navymejšlej a budeš spokojenej...

Old Post 22-11-2012 v 13:04 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 243

Zdar, na AF 20/4 ... teda já to tak dělám u některých i píšou rovnou že je to lepší.
24/0 bych nedělal rozhodně ne na víc než třeba na 1-2 dny když se jedná o účel.
Asi to není rychlejší a když tak max o 1-2 dny bych řek, jde spíš o výnos a růst jako takovej

Old Post 22-11-2012 v 16:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 244

Zdravim,
mate tu niekdo skusenosti s odrodov Big devil 2 auto alebo Big devil XL auto od Sweeds Seeds? zlakal ma vynos tak by ma zaujimalo ci je taky ako uvadza banka. Zaujimala by ma aj odolnost voci plesniam a chut a efekt vysledneho produktu.

Old Post 27-11-2012 v 19:43 PM
biely
Stálý Člen

Karma uživatele biely - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

ahojte. Rozbieham svoj prvý in idem af lowryder 3.gen. Ide mi prevažne len o semená na leto kedže mam len 3. Bude vražda ísť mikrobox, ako kvetináč kelímok od jogurtu(pre každú modelku), možno neaká hnojka typu topmax a svetelný ciklus prvých 20 dní 18/6 potom 12/12 pod ledkami ?

to ze sa niekedy hlupo pytam neznamena ze cakam rovnaku odpoved. Forum luskam kazdy den aby som sa ucil na chybach a radach druhych

Old Post 15-01-2013 v 10:37 AM
biely je offline   Profil uživatele biely   Find more posts by biely   Foto galerie člena biely   Click here to Send biely a Private Message   Add biely to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 246

citace:
Původní příspěvek od biely
ahojte. Rozbieham svoj prvý in idem af lowryder 3.gen. Ide mi prevažne len o semená na leto kedže mam len 3. Bude vražda ísť mikrobox, ako kvetináč kelímok od jogurtu(pre každú modelku), možno neaká hnojka typu topmax a svetelný ciklus prvých 20 dní 18/6 potom 12/12 pod ledkami ?

Čau!
Taky se chystám namnožit ty moje trpaslíky automatický, rozhod jsem se to udělat za oknem, když je tam dám cca začátkem Března tak bych to měl stihnout, nechce se mi na to zbytečně svítit.

Old Post 15-01-2013 v 11:03 AM
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 247

ludd a ostatni: doporucuji prostudovat fotosyntezu, zvlaste pak jeji temnostni fazi - kdy asi ty kytky rostou? hm?

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 15-01-2013 v 12:13 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NoStress
Stálý Člen

Karma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

zdravicko budu pestovat pod led diy cca 120w a chtel bych zkusit jako prvni auto a potom dalsi kolo rizky a z toho bych chtel vykoukat co je lepsi
hnojky budu mit AH + phytamin. nemuzu si ale vybrat vhodnej substrat - co je lepsi : BioBizz All-Mix nebo Plagron Growmix? hnojit bych zacal zjemna od 3 tydne
auto bb, auto nl, auto cream caramel.

diky

jo a jeste kolik svitit - 20/4 furt?

Old Post 18-01-2013 v 18:48 PM
NoStress je offline   Profil uživatele NoStress   Find more posts by NoStress   Foto galerie člena NoStress   Click here to Send NoStress a Private Message   Add NoStress to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
biely
Stálý Člen

Karma uživatele biely - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

Krychle ked u automatou skratis svetlo na 12/12 skratis tak ich zivotnost ale o kolko neviem preto sa pytam

to ze sa niekedy hlupo pytam neznamena ze cakam rovnaku odpoved. Forum luskam kazdy den aby som sa ucil na chybach a radach druhych

Old Post 19-01-2013 v 00:50 AM
biely je offline   Profil uživatele biely   Find more posts by biely   Foto galerie člena biely   Click here to Send biely a Private Message   Add biely to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

Re: krychle + ludd

Pokud vím tak temnotní fáze fotosyntezi neznamena že probyha v noci(ve tmě) , ale jen že k ní neni potřeba světlo. Kytky rostou pořád i za svtěla i za tmi(tady je to ale limitovano dostatkem NADPH2+).... Světlo je potřeba k primární fázi fotosyntezy, produktem primarní fáze je NADPH2+ (vodík navázaný na přenašeči), ATP (zdroj energie), O2(odpad). No a k sekundární - temnotní fázy je potřeba právě dostatek toho NADPH2+ ( slouží k přenesení vodíku z primární fáze do sekundární fáze fotosyntezi) Jinak řečeno sekundární (temnotní fáze) probýhá jen do té doby dokud je dostatek NADPH2+ . Takže když bych měl kytku dlouho ve tmě tak by po nějaké době už neprobýhala ani ta sekundární faze fotosyntezy ,jelikož by nebyl dostatek NADPH2+. Zato když budu mít kytku pořád na svtěle, tak bude neustále probýhat primarni faze fotosyntezy a tím bude zajištěn dostatek NADPH2+ pro sekundární- temnotní fázy fotosyntezi. Což znamená že absence tmi by vubec neměla hrát roli (minimalně z pohledu správného fungování fotosyntezi).

Takže když budu kytkám svítit 24/0 tak by to čistě teoreticky nemělo vubec vadit.... (a mam takovej pocit že i náš profesor biologie říkal něco o tom že rostliny tmu nepotřebujou... , samozřejmě pominemeli fakt že u mnoha rostlin změna světelne periody startuje tvorbu květenství )

Pokud píšu blbosti budu rád když mě někdo opraví a řekne jak to doopravdy je :-)

Pěstu zdar !

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 19-01-2013 v 21:55 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

citace:
Původní příspěvek od hugooo359
Zdravim,
mate tu niekdo skusenosti s odrodov Big devil 2 auto alebo Big devil XL auto od Sweeds Seeds?

Zdravím ,
Pěstil jsem pod 150w hps AF nějaký křížence (regular) a jednoho Big Devil 2 ..... Upřímě docela mě to zklamalo... Pálky byly oproti těm křížencum z x-tý generace menší a ani nebyli tak tvrdé...
Ale třeba jsem jen měl smůlu na pheno ,což je dost možné...

Co se mi ale moc líbilo byla vůně... Ta byla úžasná taková ovocná , sladká až jako kdyby ty palky voněli po gumovejch medvídkách

Potence průměrná ani slabý a ani žádnej super silák....

Každopádně mám ještě jedno semínko a to pude na jaře ven s dalšíma asi 7 AF odrudama který tu už netrpělivě čekaj až pudou do hlíny

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 19-01-2013 v 22:03 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 252

bavi me to teoreticky - teoreticky mas mozna pravdu, prakticky ses mimo.. a za pravdu mi da kazdej matkar, nechas svitit 24/0 a kytky jedou nic moc, prepnes 18/6 a vali to jak krava..
Prosim te, kdy by se podle tebe mel ten nikotinamid zbavovat vodiku? za svetla? ne za svetla vznika novy, za tmy se uplatnuje jeho oxidoredukcni potencial..tma je naprosto nutna k normalnimu rustu, ale staci ji par hodin, samozrejme i pod 24/0 to roste, ale o dost pomaleji

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow

Old Post 20-01-2013 v 08:02 AM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 253

tma neni nutna k zbavování NADPH2+(nikotinamidadenindinukleotidfosfát) vodíku ..... Jak je to doopravdy v praxi vyzkoušeno nemám , ale já reagoval hlavně na to co jsi psal... což je z hlediska fotosyntezy nepravda. Jak jsem už říkal temnotní fáze se to nejmenuje proto , že je k ní potřeba tma , ale proto , že k ní není potřeba světlo.... To že když je to na 18/6 a roste to líp neni zpusobeno tím že při 24/0 probíhá huř fotosynteza... Čím to je nwm , ale docela by mě to zajímalo.

Ano samozřejmě ,zbavovat vodíku se NADPH2+ muže bez problemu i za světla... sekundarni faze fotosyntezy Calvinův cyklus.... A tvrdit že k Calvinovu cyklu je potřeba tma mi přijde trochu nedomyšlené...

To že primární i sekundární fáze fotosyntezi muže bez problemu probiat současně vím jistě... Zrovna minulí týden jsem na fotosyntezu psal test a tohle byla jedna z otázke. A o tom že by náš profesor byologie měl mezery ve fotosynteze se mi nechce věřit už jenom proto , že píše učebnice a pravidelně se učastni ruznych biologickývh výprav... (prostě to neni člověk kterej se setkal s bioogii naposled při studiu a pak už jen opakoval co se naučil).....

Old Post 20-01-2013 v 13:31 PM
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 254

Pardon, za nedorozumeni muzu ja, evidentne si pletu tmu a temnostni fazi a melu tu naprosty hovadiny. Samozrejme mas pravdu, chci jen rict ze mam vypozorovano, ze mi kytky ve skrini rostou az pres tmu, kdyz se rano rozsviti v boxu a vecer zhasina, je to zhruba stejne, ale nasledujici den rano jsou videt masivni zmeny. a to neni jen pocit, dokladaji to fotky atd.. a urcite nejsem sam kdo to same pozoruje, nyni uz si to neumim vysvetlit, povazoval jsem kytku za masinu, ktera pri svetle syntetizuje ustrojne latky a po tme je vyuziva prave treba k rustu..ale nevim, zil jsem v domneni, ze dokud je svetlo, snazi se ho kytka co mozna nejvic vyuzit a pokud ji svitim nonstop, nema prakticky chvili na to venovat se jen "traveni". Ale kdyz svetlo neni, nema kytka na "praci" nic jinyho..nevim jak to vysvetlit odborne, pokud nekdo vite duvod, sem s nim prosim

a zpatky k tematu, ja netvrdim ze to vadi svitit nonstop, ale ze se nedockas sklizne driv a ani nebude lepsi

Old Post 20-01-2013 v 19:43 PM
tuffgong1
Stálý Člen

Příspěvek č. 255

Samozřejmě to s tebou musim souhlasit , že to po noci poskočí ... Čím to je netušim.
Zkusím napsat kámošovi , studuje biologii na UK , tak třeba bude vědět :-)

.......................................................................................................

Tak sem o tom pokecali... A došli jsme k tomu , ž je to tím , že se v noci štěpěj více cukry než přez den a tím pádem je více energie pro růst... Ovšem proč je tomu tak sme nezjistili Ještě se skusím zeptat našeho biologa........

Naposledy upravil tuffgong1 22-01-2013 v 20:42 PM

Old Post 20-01-2013 v 20:10 PM
Deluxko
Nový Člen

Karma uživatele Deluxko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

Ahoj Growes mám jednu otázku či to má význam mat Automat pod 23W alebo to mam radej hodit na okno a bude to mat rovnaký ekfekt a ušetrím elektrinu ? ďakujem

Old Post 26-01-2013 v 09:52 AM
Deluxko je offline   Profil uživatele Deluxko   Find more posts by Deluxko   Foto galerie člena Deluxko   Click here to Send Deluxko a Private Message   Add Deluxko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás