Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pamatovat znamená mít zdravé rostliny
Lampu máš dobře ale záleží kolik na ně valíš už 600W,pokud ano tak to šoupni o kousek výš.
PH máš moc nízké ideál je + - 6,2 6,5
Jaké máš ph na výtoku?
A EC jim drž nižší podle tabulky dávej polovinu co tam je napsáno,kdyby
kytkám něco chybělo tak to rychle poznáš na listech!
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
BOHUŽEL NEMÁM NIC NA MĚŘENÍ ANI NIC NA ÚPRAVU PH A BOUZEL MUSIM PŘIZNAT ŽE POSLEDNÍCH PÁR DNÍ ZAČLI ŽLOUTNOÚT FOTKY NEMAJ ANI CENU SEM DÁVAT TAKŽE JIM SKUSIM DÁVAT JEN VODU KDYS TOTIŽ DÁM MENŠÍ DÁVKU HNOJEK TAK SE TO NELEPŠÍ
Podle mne spíš zasolený substrát... prolil bych 1 kytí několika litrama (mně stačilo cca 8 litrů na 6-litrový květináč) čisté vody s upraveným PH 6,2-6,5 a nechal proschnout ..
ahoj,rozhodně nechat dostatečně proschnout než znova zaliješ.Další problém bude se substrátem a jeho PH a taky to že to PH nemáš jak měřit.pro začátečníka by to mělo bejt to první co si máš pohlídat.Pokud máš možnost něco stím udělej,usnadní ti to cestu v dalším postupu growingu.PH pak udržuj u hodnoty 6.
Jo a jinak podle poslední fotky by potřebovali nažrat takže to stou hlínou dej co nejdřív dokupy ať dostanou nažrat .
Sory ale k tomuhle se nemá skoro ani cenu se vyjadřovat!
Od začátku sis rostliny stresoval nejhoršími způsoby co
může člověk udělat pokud tomu nerozumí,a nakonec
se nestydíš ani napsat že jsi s kytky utopil!
Sory ale k tomu fakt není skoro co dodat!
Jen jestli to nevidíš na listech tak kytkám chybí
dusík a jiné makro prvky,nadbývá jim PH které
je vidět podle suchých skvrn atd.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Původní příspěvek od koogi1 Sory ale k tomuhle se nemá skoro ani cenu se vyjadřovat!
Od začátku sis rostliny stresoval nejhoršími způsoby co
může člověk udělat pokud tomu nerozumí,a nakonec
se nestydíš ani napsat že jsi s kytky utopil!
Sory ale k tomu fakt není skoro co dodat!
Jen jestli to nevidíš na listech tak kytkám chybí
dusík a jiné makro prvky,nadbývá jim PH které
je vidět podle suchých skvrn atd.
Tak nevidím důvod proč to komentuješ , náhodou mě to pobavilo a díky němu mám dnes lepší náladu, co více říct chybama se člověk učí a je jednoduché napadat urážet a spochyňovat ale poradit a tolerovat možná i pochlubit se místní komunitě to je smysl groweru. Pevně věřím že stejnou chybu už neudělá a tímto se poučil. Jsme přece jenom lidi. !
Jo sme lidi přesně, nevim jak bych to prolejvakl 10l vody to bych měl v boxu všechno !jaký hnojivo mam teda koupit bio haven je v tom dusík a to makro ja ted mam fishmix a bio grow a bio bloom ale jo sem jim nedával
Nejdřív bych je nechal pořádně proschnout. Máš to očividně utopený, lítá ti tam Ph a tím pádem holky nepřijímají téměř nic z jakéhokoliv hnojiva. Škoda té podstatné chyby s odtokem. Čím víc děr do dna uděláš, tím líp.
Ať to roste. S.
urcite prolit vodou s upravenym PH ...... substrat bude asi pekne zasolenej tak k tomu neco na cisteni a hlavne srovnat to PH ... a prolejvat nemusis v boxu staci kdyz je vytahnes ven pak to jde lepe ..... jde to jen se musi chtit a kytky ti podekuji .... a hnoj normalne nad BioHevenem nepremyslej dej jim co mas to bohate staci
tak už to vysicha pomalu sice ale je vidět zlepšení ,potřeboval bych poradit s poslední fotkou nevim jestli smiknout nebo ne jedná se o ty malí 3cm větvičky co jednu ze spodu větve
Původní příspěvek od spekulant NAzdar sem zhruba v 30 dnů a nějak dostali asi rýmu jak už sem psal nemám doma 20stupňů může to bejt zimou ?
Ty se mi snad zdáš , tak jakou teplotu jsi měl v tý skříni, to musíš vědět.
OK... neměl jsi tam 20, noo asi ani víc než 20, spíš míň, takže 18-20 je ještě v pořádku, co je níž už smrdí stresem. Ty fialový listy noo... to bylo tak 15(tipuju), víc ne a to už je zima.
PS: sorry, já nechci prudit, dělám to taky kvůli tvojí vizitce.... když něco napíšeš, přečti si to po sobě, v klidu, třeba i nahlas a pak to pošli. A nezlob se, že tě opruzuju. čau