Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takto, ja lejem 14 dní pred kosou čistú, neupravenú vodu. to je dokonalý flush aj so stresovou vložkou /vysoké ph/ , ale je pravda že final solution zmení chuť, a konzistenciu výsledného produktu, ale či k lepšiemu , to neviem..
Ja si myslím že chemky majú dosť, a navyše mi to šetrí kapsu.Rozhodni sa sám, inak budes čumet čo z toho stále tecie po 10 dnoch čistej vody.
Hlinu preplachuj aspoň 10 dní, záleží, či si smerom ku koncu cyklu znižoval dávku. Pokiaľ možeš, zmeraj eC výtoku a riaď sa tým. Final Solution alebo Canna Flush tam lej určite a posledné 2-3 dni to poriadne prelej vodou, nech vypláchneš aj ten. Hlina drží hnojky jak prijebaná, tak bacha, nech nesklidíš krásne palice, čo sa nebudú dať fajčiť.
Inak paráda
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Vypadá to dobře a White Russian je hodně dobrá volba. Hodně se sní setkávám na ulici. Jel sem ji před půl rokem a z 15 russu jsem pod 2x 400W měl 680g. přeju ti stejné množstvý. Jinak pokud jde o to červenání dělaly mě to modely které jsem nechával přezrát kvůli semenům. V tvém případě si nejsem jistý. jinak K+ letí
Neboj to se ještě nafoukne máš před sebou ještě cca 12-13dní já to sekal po 60dnu květu zdálo se mě to už akorát jinak můj tip je 435g to tam bude musíš doufat....
edit.: a nezapomeň na smokereport budu se těšit...
jj to doufam uz jsem tam zacal cpat final taky pocitam neco kolem 60tym dnu a smokereport bude urcite uz je tonaplanovany na novy rok sednem s kamosema podebatujem a napisem co a jak btw mas peknej v-scrog