Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Test pěstu ze semen jen pod periodou 12/12
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
zmijak
Stálý Člen

Karma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

32.8g

Old Post 10-12-2012 v 11:58 AM
zmijak je offline   Profil uživatele zmijak   Find more posts by zmijak   Foto galerie člena zmijak   Click here to Send zmijak a Private Message   Add zmijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

14,4g jak jinak, přeju víc

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 10-12-2012 v 15:16 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Zdravíčko Dámy a Pávové jsem tady s výsledkem sušení
takže malý reportík sušina vypadá na pohkled velmi dobře,
ale vůně se změnila na sladce kořeněnou až s toho v hlavě
hučí jinak květy jsou docela dosti posypané trichomy
vše se povedlo až na tu struktůru rostlina by snesla ještě
o týden déle světlo,a určitě trocha boostru by neškodila
jelikož květy jsou docela řídké po usušení nějaká čísla
Výnos: 9/10
Vůně: 8/10
Struktura po usušení : 6/10

ještě se to musí ochutnat ihned jak seženu foták dohodím makérka

Výnos po usušení a návštěvě kadeřníka je 39,6g

jinak vítězem nejlepšího tipu se stává tadá

Mistr - Jointza za tip 45,6g

pokud se nemýlím takže K+ putuje a na ten zbytek se mi ozvi do PMka.

Díky zatím za sledovačku a dobré tipy.

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 13-12-2012 v 06:54 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Balon
Stálý Člen

Karma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

citace:
Původní příspěvek od koogi1
Mistr Balón je skromný človíček to se mi líbí,ale určitě se mýlí

příště tam dej něco na porovnání velikosti, mě to přišlo tak 20cm vysoký ale jinak gratulace...

Old Post 13-12-2012 v 19:05 PM
Balon je offline   Profil uživatele Balon   Find more posts by Balon   Foto galerie člena Balon   Click here to Send Balon a Private Message   Add Balon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Na fotkách pokud vím jsem přiložil svinovací metr k té nejlepší šišce
a tam jsis mohy vybouřit svou předctavivost
Ale ano máš pravdu pokusím se příště dodat podrobnější popis
i s nějakým měřítkem kdybych zapomněl tak prosím připomeňte

Díky za pochvaly,........... prozatím ještě snad bude na co koukat a co měřit stále mi ještě frčí ten testík.

Old Post 13-12-2012 v 21:57 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Češč všem

Trochu jsem proléval rosliny za zjištěním jaké mají PH na výtoku
začly se mi nějak podivně zabarvovat listy a jistě že to bylo PHčkem
naměřil jsem u výtoku 6,17 což mě docela překvapilo protože stabilně leju zálivku 5,8 PH no zřejmě se mi zasolil kokos takže pár dnů se
bude prolévat a kontrolovat PH výtok.

No jinak To shrnu co se dělo dále byly odstraněny dva slabší kusy
a to řízek z feminizované matky který byl dozrálý v půlce květu
a jedna rostlina z regulérních semen ta to nedávala těžce už od samého začátku byla na růstu pomalejší a na květu rychlejší
takže jsem jí vyhodil ven

Jinak Přidávám fota z tel jak to pokračuje kvalita fotek je bída ale
není jiná možnost, nějaká čísla jsem se dopočítal že děvčata z feminizovaných semen potřebovaly daleko delší dobu než dospěly
nakvétat začly okolo 32dne pod režimen 12/12 pod HPS na rozdíl
od kamarádek z regulérů ty začly cca o 5dnů dříve ale došlo k čistce
kde byly odstraněny hermáči a samci takže mi zbyl poslední kousek
a to Kros G13Haze x Skunk1 a je to vidět rostlina je opravdu vytáhlá a je znát většinová převaha sativy na listech.

Jinak rostliny od nakvetení jsou na 35 dnu květu a celkově strávily pod světlem 12/12,60Dnů,

Není to jeden z mých nejlepších pěstů ale co naděláme budou lepší a je důležité dotáhnou pěst do konce ne

no a nějaká fota konečně

Old Post 23-12-2012 v 14:10 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Češč všem jsem tu z nějakými čísly
Jak už jsem minule popisoval chybky na listech tak se mi zvedlo PH
nevím proč se tomu tak stalo prozože jedu čistý kokos sem tam s 3%
perlitu pro lepší zdušnost kokosu,nic méně jsem 3x prolil všechny květináče s čistou vodou o upraveném PH 5,5 a i po těchto skutcích
se drží PH na výtoku u bodu 6,0-6,02 což jsem si myslel že klesne
na pěkných 5,8ph,ale na tu bídu to ujde nebudu rostliny více stresovat.
Každý květináč jsem prolil v jednom proplachu 3L vody x 3=9L vody rostlina Zálivku budu pozvolna upravovat o pár stupínků níže ať
výsledná hodnota na výtoku je max 5,8ph.

Dále jsem si všiml že nejsou viditelné hodnoty délky na fotech u přiloženého metru hmm to jsou ty fotoaparáty z mobilu

tak tedy to dopíši podle toho jak na tom děvčata jsou
První foto 3x GWS 50cm výška + - 1cm
Druhé a Třetí jsou také GWS a výška se neliší
jsou téměř identické až na jednu na prvním
fotu je vidět že feno z leva se trhlo a boubelatí
na rozdíl od ostatních stále rostou květy pomaleji
a obsypávají stonek snad ještě nakynou:

Čtrvrté foto je Jock Horra(Horror) výška 53cm

A páté foto je kros Genetik G13Haze x Skunk1
ten se vytáhl na 77cm ale dělá mi radost roste
pěkně bez problémů vděčná genetika

Délky rostlin jsou uváděny od Konce stonku
rostlin,tudíž bez květináčů s květináči je výška
cca o 30cm větší jen pro detajlisty

Jinak děkuji za ohlasy a jsem rád že se
alespoň některým členům pěst líbí a je
pro ně přínosem.

Vím není to klasický pěst ze semen nebo řízků
nic naducaného jak jsme zvyklí
i proto výsledek může být jakýkoliv a je to
test pěst z nudy a taky mě zajímalo jak
to bude probíhat.

Prozatím mohu s klidem prohlásit že
semena jsem mohl nechat pod úsporkou
minimálně o 14 dnů déle aby plně nabyly
semena pohlaví,jenže problémek byl ten
že v režimu 12/12 se vylíhnuté semenáčky
táhly pořád za světlem a nerostly do šířky
a ztěžka se tvarovaly nové patra,i proto
jsem je dal dříve pod sodík kde se vše
dalo do pohybu jak má být to jen tak navíc nějaké poznatky.

Old Post 25-12-2012 v 22:30 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Češč všem dámám a pánům co sledují tento test,je to předposlední up
Dnes je to tuším 57 den celkem co se svítí a slečny už toho mají dost
včera ráno jsem se z dychtivosti koukl na trichomy a na všech slečnách jsou mléčně bílé což je dobrá zpráva pro smrtku,ale horší na výnos.

No nedá se nic dělat jelikož plánuji úpravy v boxu atd tak ukončuji kolo
v 60 dnu 12/12 dostaví se ještě dva dny tma a kosička

no a už nějaká předposlední fota

Jo ještě jsem zapomněl slečny dostaly 3x hnojiva od Duct Pro A+B coco
+Explode neuváděl jsem to z důvodů že byly prolity pouze 3x s promlkou dva dny,jinak si hověly pouze na Fish Mixu.

Old Post 06-01-2013 v 15:07 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Nějak mi to nebere fota tak znova

Old Post 06-01-2013 v 15:11 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Ty fota

Old Post 06-01-2013 v 18:02 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

A ještě trojzubec z toho mám radost:-) je to Kros Haze x Skunk 1

Old Post 06-01-2013 v 18:05 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Pokud má někdo zájem klidně si tipněte váhu o k+

Old Post 06-01-2013 v 18:09 PM
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

zdar.
Ta hazexskunk sla tady na kosu? jak dlouho byla (je) v kvetu?

je to koníček

Old Post 06-01-2013 v 19:07 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Karma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

tipuju 23g

Old Post 06-01-2013 v 19:16 PM
zmijak je offline   Profil uživatele zmijak   Find more posts by zmijak   Foto galerie člena zmijak   Click here to Send zmijak a Private Message   Add zmijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Zdárec koogi1
já si tipnu 198g,
tuším jestli jsem dobře četl tak tam zbylo 11 kytek?
Jsem zvědavý na výsledek, jinak paldy vypadají dobře. Chci to taky ted zkoušet jen na 12/12 ze semen

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 06-01-2013 v 19:32 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

zdar.
Ta hazexskunk sla tady na kosu? jak dlouho byla (je) v kvetu?

Celkem je to na květu 57 dnů.

Kitek zbylo sedm protože jsem měl pouze 6ks feminizovaných
a zbytek byly reguléry a z těch jsem několik vyházel byly to hermáči nebo samci.

Abych srovnal to celé trochu porovnal tak je určitě dobré pro tento
způsob pěstu zvolit genetiku která je výnosnější z důvodů že
fena všech kytek rostly jinak s jiným výnose,a také je důležitý
poznatek že rostliny z regulérních semen dosáhly daleko rychleji pohlavní způsobilosti než semenáčky z feminizovaných semen
Abych to upřesnil cca reguléry byly napřed o 7-10 dnů což je vidět
na květech.

Nejvyšší rostlina byla Haze x skunk1 měla okolo 77cm.

Pokud bude někdo zkoušet tento pěst pod režimem 12/12
tak doporučím semenáčky nechat je dosáhnout pohlavní
dospělosti pod slabší žárovkou případně pod trubicema
vyplatí se to hlavně z důvodů velké úspory elektřiny
a také je možno dát slabší žárovky nebo trubicové
osvětlení blíže k rostlinkám což jim pomůže v tom
aby měly mohutnější stonky a netáhly se tolik za
světlem jako mě v tomto testu.

Old Post 06-01-2013 v 20:35 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás