Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Usušeno, zváženo :-)
Po sečtení to dělá krásných a nečekaných 209,4 G + nějakej bordel(spodky, stonky). Málem jsem radostí spadnul ze židle :-D dát 200g a více s 250W lampou bylo tak trochu moje tajné přání.
Během tohodle kola jsem udělal dvě velký chyby
1) byl jsem línej měřit ph a ve výsledku to kytky celkem dost odnesly (žloutnutí, padaní listů)
2) příště pojedu větší květníky, myslím, že pokud bych poskytnul kořenům více místa, že výsledek by byl rozhodně lepší
Myslím, že pokud někdo váhá s tím začít pěstovat (pro vlastní potřebu a kamarády) tak by se neměl ničeho bát a jít do toho. Já amatér s nic moc vybavením jsem byl schopnej během prvních dvou kol dosáhnout celkem slušných výsledků. Jsem opravdu moc vděčný serveru grower.cz a jeho členům za pomoc a cenné rady :-)
Smoke report dodám později, nechám to ještě tak týden ve sklenici, aby se to rozvonělo
Původní příspěvek od V3S 148,6g , pěknej grow...sem zvědav na smokereport.at se daří.
Díky za tip ale už je zváženo (příspěvek výše) Smokereport určitě dodám, co nejdřív, sám jsem zvědavej. Zatím jsem chutnal jen narychlo usušený materiál a to není nikdy moc dobrý.
moc pekne kolo moc se mi libilo a s vysledkem je to jeste lepsi fakt se ti povedlo jinak pristi kolo by jsi mohl vice rozebrat a dat vice foto jinak sleduju aj nadale tve pestovani ps diky za K+
Původní příspěvek od Seriou Usušeno, zváženo :-)
Myslím, že pokud někdo váhá s tím začít pěstovat (pro vlastní potřebu a kamarády) tak by se neměl ničeho bát a jít do toho. Já amatér s nic moc vybavením jsem byl schopnej během prvních dvou kol dosáhnout celkem slušných výsledků. Jsem opravdu moc vděčný serveru grower.cz a jeho členům za pomoc a cenné rady :-)
moc pekne napsane Seriou!!.. myslim si to same, a za ty krasne roury a nazor stejný mojemu K+, jestli si muzu dovolit.. at se dari a šmakuje!!