Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Polovina dekády + matkárna ve skelníku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Zdravím,chtěl jsem se zeptat jak moc fialová byla ta Purpurea x ChemDog . Já mám teda nekříženou Purpurea Ticinensis,a měl jsem fialové jen listy,původně jsem myslel,že to bude fialové celé. Tak by mě zajímalo jaké to máš ty a jak to máš tvrdé.Jelikož u mě to moc tvrdé není,takové ani řídké ani tvrdé. Tak sem když tak hoď její foto,předem díky.
Jinak bych ti to chtěl tak nějak celé pochválit,taky doma pěstuji jen v kýblech,to je ale nepodstatné.Musím konstatovat ,že to máš hezké a vitální.

Old Post 23-10-2012 v 09:25 AM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vinczenzo
Stálý Člen

Karma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od Aladin
Zdravím,chtěl jsem se zeptat jak moc fialová byla ta Purpurea x ChemDog . Já mám teda nekříženou Purpurea Ticinensis,a měl jsem fialové jen listy,původně jsem myslel,že to bude fialové celé. Tak by mě zajímalo jaké to máš ty a jak to máš tvrdé.Jelikož u mě to moc tvrdé není,takové ani řídké ani tvrdé. Tak sem když tak hoď její foto,předem díky.
Jinak bych ti to chtěl tak nějak celé pochválit,taky doma pěstuji jen v kýblech,to je ale nepodstatné.Musím konstatovat ,že to máš hezké a vitální.

Ahoj!

Tady je fotka, byla fakt hodně tmavá! ještě jsem takovou neměl... Taky má fialové jen listy, palice jsou v normální barvě. Tvrdé to nijak zvlášť nebylo, ale konečný verdikt padne až to bude usušené

Díky za pochvalu :-)

Old Post 23-10-2012 v 13:37 PM
vinczenzo je offline   Profil uživatele vinczenzo   Find more posts by vinczenzo   Foto galerie člena vinczenzo   Click here to Send vinczenzo a Private Message   Add vinczenzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vinczenzo
Stálý Člen

Karma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Satori, kokos, sklizena 27.10.2012

seedbanka: Mandala seeds

vlastní řízek.

Musel jsem ji seknout, opět bez flushe. Plíseň postupovala od minulého týdne i po postřiku. Vystříhal jsem veškeré plesnivé palice. Zbylou část jsem hodil do kýblu s vodou a dělal curing, jen 24h s jednou výměnou vody. To co zbylo, jsou krásné palice, kompaktní a tvrdé. Bohužel větší část padla za oběť plísni. fotky ze sklizně nemám. Přihodím později až výsledný produkt.

Old Post 30-10-2012 v 08:40 AM
vinczenzo je offline   Profil uživatele vinczenzo   Find more posts by vinczenzo   Foto galerie člena vinczenzo   Click here to Send vinczenzo a Private Message   Add vinczenzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vinczenzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

The Ultimate (hlína) sklizeno: 3.11.2012

seedbanka: Dutch Passion

Opět vlastní řízek, pěstováno ve 12l květináči. Bez zastřihávání a jiných větších zásahů. Jediné co jsem udělal bylo ohnutí hlavní větve směrem dolů, kytce to určitě prospělo, změnila se na docela košatou rostlinku. Vzrůstem menší, ale výnosově to vypadá moc dobře, pěkně osypaná. V těchto chvílích stále visí na půdě.

Flush probíhal 2 (možná 3) týdny. A předtím nedostávala velké dávky hnojiv, snad se to pozitivně podepíše na kvalitě chuti. Fleky na listech u některých fotek jsou od postřiku proti plísním, aplikoval jsem 3 týdny před sklizní pro případné hnidopichy

Old Post 23-11-2012 v 13:52 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

The Ultimate , těsně před seknutím a po ostříhání listů

Old Post 23-11-2012 v 13:57 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

Ed Rosenthal super bud, kokos, sklizeno: 17.11.2012

seedbanka: Sensi seeds

A jako poslední mohykán letošní sezony se představuje tato krásná, ale nehodící se odrůda do našich podmínek. Největší kytka skleníku, vzhled jedním slovem: sativa. Palice menší ale kompaktní, vzhledově mi připomínají palice Skunku 1 z kokosu. Listy s dlouhými řapíky, za celou dobu jsem si nevšiml listů s více než 5 čepelemi, jsou dlouhé a štíhlé. Jelikož šlo o poslední rostlinu, tak jsem mohl konečně hýbat z koncetracemi roztoku bez jakýchkoliv problémů, ke konci jsem snižoval, poslední týden byla jen na vodě s upraveným pH, EC 0,1 - 0,2 nepamatuji se přesně.

Stejně jako The Ultimate dostala postřik proti plísním, bohužel i tady se jsem plísně objevil (postřik byl původně jen preventivní), první plesnivou paličku jsem vytrhával týden před sklizní, naštěstí se to moc nerozjelo během posledního týdne a dá se říct, že z této kytky jsem nepřišel téměř o nic. Na rozdíl od Satori :-/

Old Post 23-11-2012 v 14:08 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

ještě něco z Edy :-)

Smoke reporty a fotky sušiny se budu snažit dotlačit co nejdřív

Naposledy upravil vinczenzo 23-11-2012 v 14:27 PM

Old Post 23-11-2012 v 14:11 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Smokereport Příspěvek č. 72

Nakonec jsem se k focení odhodlal dřív, než bych čekal

Tak do toho:

Skunk1 kokos

Ze všech koko-rostlin nejmladší (o celý měsíc) přesto měla největší výnos, alespoň zatím... Eda bude taky obsypaný, ale pochybuji, že předběhne tuhle krasotinku.

Výnos: 160g

Chuť: opravdu výjimečná, lehké kouření ale moc příjmené

Vůně: silně pronikavá, ale zase tak příjemně, rozhodně to není ten těžký odér "zatuchlých ponožek"

Stav: Hodně pohodový (70% sativa), dost high, vhodné k celodennímu nebo celovečernímu kouření

Celkové hodnocení: Třetí zkušenost s touto některými podceňovanou odrůdou je řekl bych to nejlepší co se mi zatím podařilo vypěstovat. Po všech stránkách naprostá spokojenost a proto dávám jednoznačné hodnocení 5/5 :-)

Naposledy upravil vinczenzo 23-11-2012 v 18:10 PM

Old Post 23-11-2012 v 17:29 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Smokereport Příspěvek č. 73

Kannabia special hlína

Moje první SCRoG zkušenost. Těžko bych hledal co vytknout této rostlině, snad jen ten výnos jsem čekal větší...

Výnos: 90g

Chuť: Tady to je pravý opak toho co jsme psal o příspěvěk výš. Hodně silný a hutný dým, v krku neškrábe.

Vůně: stejně jako chuť je hodně silná, přesně ty "zatuchlé ponožky". Je to takový ten smraďoch v tom nejlepší slova smyslu

Stav: Nepozoroval jsem výrazný high ani stoned, je "normální" jestli se dá něco takové říct

Celkové hodnocení: Jak už jsem psal, kromě výnosu jsem naprosto spokojený po všech stránkách. Zde dávám 4/5

Old Post 23-11-2012 v 17:44 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Smokereport Příspěvek č. 74

Skunk1 "Cheese" hlína

S velkým očekáváním toho nejlepšího jsem sklízel tuhle krásku. Když jsem zjistil, že toto bude právě onen vytoužený Cheese Zde opět těžko co vytýkat. Jediná chyba byla ve mě, protože jsem ji zasadil do země na ne úplně nejlepší místě(zastíněná ostatními). I přesto mě překvapila, jak kvalitou, tak kvantitou.

Výnos: 70g (nečekal jsem u takového prcka)

Chuť: Prostě Cheese ale v porovnání s druhým fenotypem je silnější

Vůně: To stejné, citíte z toho ementál a sýry podobného typu

Stav: Jde víc do hlavy než druhé feno, i přesto je to pohoda, žádný uzěmňovák

Celkové hodnocení: Tady budu ještě méně objektivní než u ostatních (ne schválně). Vzhledem k tomu, že se jedná o moje kouření číslo 1 Výnos vynikající, vzhled palic snad ještě lepší než u druhého fenotypu (hlavně vrcholovky, tvrdé jako kámen). Hodnocení: 5/5

Old Post 23-11-2012 v 17:53 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Smokereport Příspěvek č. 75

Blueberry kokos

Holka u které jsem měl hodně smíšené pocity při sklizni. Na půdě visela až do dneška, kdy jsem se konečně jal ji uschovat a ostříhat od malých lístků (vždycky to dělám při sklizni, teď už nevím proč jsem to u BB neudělal). Palice nejsou tak husté jako u ostatních, takže objem je opravdu velký, 5l omniovka je plná až po vrch a nejhezčí paldy jsou v další sklenici (menší ).

Výnos: 140g

Chuť: Opět výrazná chuť, což oceňuji u všech letošních modelů

Vůně: Cítím z ní něco na způsob kávové vůně, i když to káva není nevím jak to popsat, ale vůně je moc příjemná.

Stav: Tady je to jednoznačné: STONED, deaktivátor, uzemňovák Pro mě je to opravdu síla, radši mám pohodové lehké kouření. tady jsem silně narazil, menší brčko ve dvou lidech vás hodí do chillu na nějakou dobu. Rozhodně nedoporučuji do společnosti nebo před fyzickou aktivitou. Večer před spaním nebo k filmu jsou lepší varianty, jak uplatnit tuhle sílu.

Celkové hodnocení: Od sklizně uběhla nějaká doba a můj názor na tuhle krásku je vesměs pozitivní. Je to smokereport, tak se budu snažit shrnout kvality čistě kuřácké/uživatelské. Hodnocení: 4/5 i když BB není zrovna můj šálek kávy, tak své kvality prokazuje vlice zdatně

A to je pro dnešek vše přátelé Další reporty budou následovat, ještě mám v rukávu: The Ultimate, Ed Rosenthal a Satori

EDIT: K Blueberry dodávám, že po lehkém uležení je její odér i chuť silně cítit po lékořici, je to fakt dobrota

Naposledy upravil vinczenzo 11-12-2012 v 11:16 AM

Old Post 23-11-2012 v 18:09 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

White Rhino

Původně jsem chtěl dělat smoke reporty jen skleníkových kytek, protože venku se to moc nevydařilo (většinu jsme nesklidili - především díky matičce přírodě). Ale tahle odrůda mi vyrazila dech! Suma sumárum mám toho do skleničky od přesnídávky, takže jako šafránu. Malé ale velice tvrdé a kompaktní paličky.

Výnos: v řádech gramů.. byla to malá kytička (příspěvěk 43)

Chuť: Silně kořeněná chuť, opravdu výrazná,nevíce se jí blíží Kannabie, ale i ta zaostává a na rozdíl od kannabie je chuť po celé brko více-méně stejná

Vůně: Jako chuť, výrazná pronikavá, kořeněná, "indikoidní"

Stav: I menší brčko ve dvou citíte, ale příjemně. Nerozkope vás to. Právě naopak nakouří do pohody ( ne jako Blueberry)

Celkově: Mrzí mě, že jsem matky (byly 2) dostal až koncem června. Bohužel kvůli přeplněnosti skleníku už nemohl žádný řízek zůstat doma v péči a proto jsem jedinou rostlinku hodil ven, kde moc nevyrostla. Doporučuji, dokvetla krásně kolem půlky října

Old Post 10-12-2012 v 19:25 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Měření EC Příspěvek č. 77

Přikládám tabulku, kterou jsem si přepočítal do normálních hodnot, které uvádíme. Můj EC metr měří v microsiemens

Na internetu jsem si zjistil, že 100 ppm ----- 0,2 EC

a 1 ppm ---- 1,56 microsiemens

Když mi EC metr přišel, někde jsem četl, že například hodnotu 1500 mic.S stačí převést na 1,5 EC a tak jsem postupoval celý pěst.

Do EC cca 0,6 je chyba poměrně zanedbatelná. Ovšem ve chvíli kdy jsem já měřil 2,2 už bylo skutečné EC někde u 2,7. Na kytkách to znát nebylo, asi vzhledem k jejich velikosti se s tím popraly bez menších problémů

Old Post 12-12-2012 v 11:09 AM
Stanton
Stálý Člen

Karma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 78

Plisen je svine!Zkousel jsi zjistit co tu plisen zpusobovalo(Vysoka odumirajici trava,nedostatecny pohyb vzduchu,dlouhodobe vlhke prostredi....)?K+ samosebou

Indoor 250W MH - 250W son-t - 400W son-t Sensi star v 6ti bubblerech

Mamkárna+rizkarna pro Sensi star od P.S. +2x OSRAM DULUX L 55W

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t White rhino-Hlina

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t Nebula v bubbleru na 60l

Old Post 12-12-2012 v 11:19 AM
Stanton je offline   Profil uživatele Stanton   Find more posts by Stanton   Foto galerie člena Stanton   Click here to Send Stanton a Private Message   Add Stanton to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Stanton! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vinczenzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od Stanton
Plisen je svine!Zkousel jsi zjistit co tu plisen zpusobovalo(Vysoka odumirajici trava,nedostatecny pohyb vzduchu,dlouhodobe vlhke prostredi....)?K+ samosebou

To je ! ! a řádná.. hlavně ve skleníku. Popravdě čekal jsem s ní větší problémy.

Příčiny na které jsem došel:

housenky, které okousávaly listy a tím způsobovaly rány, skrz které se mohly spory dostat do rostliny.

Vlhkost, hlavní ohnisko nákazy byla Satori (obrovské listy velké i plochou), neskutečně husté palice a samozřejmě na podzim přícházející vysoká vlhkost. To považuji za 3 hlavní faktory. Jak píšeš tohle vyústilo v malé proudění vzduchu v takto husté rostlině a plísně měly přepravenou krásnou živnou půdu

Jako poslední 3 rostliny zůstaly Satori, Eda a The Ultimate.... Satori šla první, protože s plísní se nedalo efektivně bojovat v takto pokročilém stadiu, potom The Ultimate --> našel jsem jednu nebo dvě plesnivé paličky a nakonec Eda --> tady bylo plísně více, ale vzhledem k množství materiálu (mám ostříháno lehce přes polovinu a 100g) to bylo zanedbatelné. Dík za K

Naposledy upravil vinczenzo 14-12-2012 v 09:12 AM

Old Post 12-12-2012 v 12:44 PM
vinczenzo
Stálý Člen

Jedna podzimní Příspěvek č. 80

Tak nějak to vypadalo u kamaráda.... Satori

Polovina dekády + matkárna ve skleníku (2012) https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63753&perpage=16&pagenumber=1

Old Post 21-05-2013 v 10:15 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás