Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nakonec to tak dopadne, budu to mit v obyvaku a kdyz by chteli prijet navstevy tak kyti musim nekam schovat. (Do komurky bez boxu..)
Takze jak velky je problem kdyz si to budu poustet z pachace primo do bytu ?
Prinejhorsim aspon natahnu rouru k ventilacce.
Potreboval bych poradit kam umistit predradnik v Homeboxu? Nebude mu vadit ta vlhkost ? Nebo Ho musim dat za stan ?
Stim taky souvisi otazka kudy vest kabelaz od vybojky?
HPS ma u patky trosicku zcernale steny. Znaci to że uz je vysvicena ? (Dostal sem ji)
Mam na rezy hned od zacatku svitit 400w MH nebo si mam koupit nejakou cfl?
Dobrej filtr nic nepusti takze problem by nemel byt max jen s vlhkosti pokud nebudes dostatecne odvetravat prostor kde skrin bude Predranik radeji ven z boxu je to docela topeni a navic nema rad vlhkost takze pokud muzes dej ho mimo a kabelaz neni zas takovy problem vybojka je nekdy cerna uz kdyz je nova ...... jednou sem cernou mel (NARVA HPC-T) a jednou ne (Osram planta) a na rezy je zbytecne sviti 4 kilem ja osobne bych koupil CFL ma vic K takze aspon u me jedou kytky patro za patrem ..... hodne stesti ...
P.S. pokud chces fakt tichej ventilator a jak rikas neni problem priplatit tak koukni po TD silent osobne sem poridil 160mm a spokojenost je to tizsi nez PC luxus http://www.elektrodesign.cz/web/cs/...ichy-ventilator
A jeste Tu vybojku zahod a kupo poradnou palit nejakou svini ktera uz svitili buch vi jak dlouho .... kdyz uz palit elektriku za 4kilo tak at aspon dava max svetla .... tot muj nazor ja jedu vybojku na kolo
Urcite se to TD silent vyplati ?
Scroo Ty si poridil presne to co je na linku ?
Ja ze vsude na foru ctu spis kritiku na TD.. vsude pisou kup raci prima klima..tak nevim
+ Je to za 4500 a ten prepinac otacek stojí 1000
Kolik tam dat kytek ? (1x1m)
Zatim se mi zda optimalni tak 10 - 12, pocitam ze rustova faze bude trvat kolem 3 týdnů. Vyplati se kupovat CFL na tech prvnich 14 dni ? Kolik by me to stalo ?
Ja mam osobne rad ticho takze me se to urcite vyplatilo i kdyz bych ani nemusel ale ... Pachovej filtr za nim cca metr sonoflexu ventilator a zase cca 2 metry sonoflexu a kdyz zavru skrin (ne ten platenej smejd jak je homebox a podobne ) tak neslysim ani hovno jen lehce ofukovy ventilator (prumer 30cm) takze pohodka
Na TD silent kritiku ? mozna tak na normal TDcka nebo ty mrdky TT ale na Silent ? navic koukni na spotreby pokud ti jde i o to aby to bylo trosku ECO tak se to vyplati
Jinak k tomu CFL ja ji pouzival na rust ale nakonec sem se zamyslel koupil zarivky a jedu rust pod zarivkama prestane svitit dam novou za 50 a jedu dal u CFL je svetlo jen z jednoho bodu (jasne stinitko nebo reflektor neco odrazy ale porad to neni jak pekne soumerne svetlo ze zarivek a pokud mas rad kosate kytky tak je to fakt parada
Ja ve skrini120x120x250 mam 16x11L atami wilma a misto je to na ne tak akorat
A jeste otazecka
P.s. Jak dlouho vydrzi kytky zavrene v mistnosti 100x100x300 pouze se skvirou pod dverma? (v pripade navstev ci me nepritomnosti) vikend?
a cim jim tam budes svitit ? pokud to mas v planu takhle tak pocitej s tim ze vypalis hodne wattu a hovno z toho kytky budou ve stresu budes rad kdyz z toho budes mit na sklo
Jak rikal deda Bud to delej poradne nebo se na to vyser
pokud pachac nenavlhne nesmrdi .... k tomu ofuku ja celkove vse delal tak aby spotreba byla co nejmensi takze projdi net a kukaj na m2 bych mozna dal i 23cm se spotrebou 20w http://digiprofi.cz/domaci-elektros...lator-ardes-560 je to jen o tom co najdes a nezapomen ze ventialtor taky zabere nejake misto takze vymyslet kam a jak ho das nebo upevnis pokud nemas vysokou vlhkost tak by bohate stacil .....a ke stinidlo za me osobne aspon ten wave je jen prece kvalitnejsi a hlavne dokaze lepe rozprostrit svetlo az do kraju skrine ... zalezi jaky rozpocet mas .... a pokud muzu poradit ventilator s oscilaci a zavesit vzhuru nhohama na nejakej systemek aby se dal zvedat treba to co sou udelatka na zaveseni svetel plus nejaka deska a na to pridelat ventilator svetlo to stinit nebude vyskove nastavit pujde a bude pekne ovejvat celej prostor diky otaceni stavba je tezka ja skrin planoval do posledniho detailu cca rok
No hodne nesikovne je prehazovat draty I a II stupen to je jedna moznost i kdyz narocna muzes koupit jakejkoli regulatork tomu urceny treba prepinani mezi 2 rychlostma nebo transformatorovy s 5 stupni atd ja osobne mam plynulou regulaci jeste s termostatem a podobnejma udelatkama jelikoz to mam spojene jeste s potrubnim vyhrevem aby ve skrini bylo neustale stejne klima ... ale to uz je zas cenove nekde jinde myslim ze normalni regulator kolem litru bude stacit
Zdravim, tak uz mi jede to TD silent a musim rict ze me to nemile prekvapilo.
Je to slyset i na tu menší rychlost až moc.
Musím dokoupit nějaký regulátor.
Stačí triakový nebo mám koupit nějaký transformátorový ?
Původní příspěvek od Anuvin Zdravim, tak uz mi jede to TD silent a musim rict ze me to nemile prekvapilo.
Je to slyset i na tu menší rychlost až moc.
Musím dokoupit nějaký regulátor.
Stačí triakový nebo mám koupit nějaký transformátorový ?
Zakopaný pes bude někde jinde. Samotný TD Silent je tak tichý, že motor skoro neslyšíš, ale je hodně slyšet proudění vzduchu. To je normální...