Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak konečně sem vyčlenil čásek a navštívil plac, že to všechno nafotim, nahraju do galérky.... Ale dojtu na místo a zjistim že nemam foťák (sem kkt asi), tak aspoň fota z mobilu
Čau,
dneska připojuju fotečky z první sklizně.
Pod kosu šel P1xG13MTF a pak eště 2 no namy, jak se tady používá při nejasné genetice. Je to nafoceno před 2ma dnama
dál maxi nn, mezi tim co jsem tam byl naposledy(už ležel) a tomuto dnu co šel pod kosu tu ležel nejmíň 20 dnů. Postavit to už prostě něšlo, měl přes 3metry a na šířku eště víc
Tak sem dneska šel zklízet a vrátil sem se totálně nasranej. Nějací chudáci mi osekali všechny vrchy a to i z kytky která nebyla rozhodne zralá. Ach jo....((((((
Zítra tu pošlu nějakou fotku toho co mi nechali
jelikož mi bratr odjel na pár týdnů do španělska i s čtečkou na karty, tak sem nehohl pokračovat. Nicméně všechno je nafoceno a postupně to dodám.
Nejdřiv CRITICAL +
Sklízan na 2 etapy vrchy 16. října po asi 45 dnech květu zbytek za 5 dní.
KKT sem ho zapomněl nafotit celej, tak aspoň tak:
Jinak C+ je do kyblíků super, celej je dost robustní, nikde se neláme, ale padá pod tího palic ke konci květu. Do volné přírody totálně nevhodnej. Kytka co jela venku vytvořila uplně trapný pálky a ani nebyla tak pěkně zralá.
Foto sušiny pak
dále řízek nevim genetiku ale zjistim
Od začátku se supr větvil, nebyl ani jednou zastřižen, pouze tvarován provázky a kolínky. Přihnojen 2x na květ
25. října šel na 5 dnů do tmy, dál pak na šňůru. kvetl 58dnů.