Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dneska dostali poprve green sensation tak jsem velice zvedav zatim jsem koupil 100ml ale vyjde mi na dve zaliti celeho osazenstva takze to bude neco stat ale letos se budu snazit do toho dat to nej
zdarec tak jsem byl udelat nejake fotecky
po nejake dobe jsem je pomneril a ta nej ma 2m visku a nejmesi ma asi tak 110cm ale na sirku maji ve skleniku kolem 2-2,40cm takze celkem mazec palice se nafukujou primo pred ocima dneska je to pluse minuse 30 den kvetu a jeste dalsich 30 je na ceste tak verme ze to dopadne tak jak predpokladam a nenamlsa se nekdo jinej zminene foto
takze doslo na to co kazdej rok resi mnoho lidi ve skleniku mi zmizela jedna cela a tri ocesane ale dopatral jsem se kdo to byl byli tam zahlednuty jsou to skoro moje sousedky a na zahrade maji svou plantaz a chodi ke me NENAZEROU SE VLASTNI HUBOU A NEUTROU SE VLASTNIMA RUKAMA HOVK
zdar tak jsem tady s nejakejma foteckama jede to fakt paradne dokoupil jsem green sensation fakt se to oplati ten rozdil je fakt poznet palice jsou fakt ukrutne a to jeste maj pred sebou celkem dlouhou cestu dneska je to asi 36 den kvetu.osoby ktere mi ocesali cast osazenstva byli tri holky a po zasluze dostali pruplesk aby jsi zapamatovali kde maji sve misto