Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můžeš klidně i teď, protože máš na květ 600W, tak aby ti to nepřerostlo přes hlavu a zbytečně jsi to pod lampou nepálil.
Už v 58/16 vypadaly na přepnutí.
edit:/// Jak to máš teď s teplotou? Zkoušel jsi odpojit přítah? Možná by to pomohlo. Nech jen pasivní díru se vzduchovou hadicí.
Zdarrr pane Mekong high vypadá velmi krásně skoro jako pěst od Somy v časopise Essensie.Jinak postupné sklízení by melo být prováděno za stálého režimu 12/12 tak že zralé palice odřežeš a ty bočáky necháš dokvést(dozrát)pokud se nemýlím
Ale pokud vím ještě jsem neslyšel o převratném výsledku dosvicování spodků,podle mne za těch pár géček co ti to hodí navrch to nestojí.
Hmm 100lidí/100chutí jinak pěkné pěstováníčko
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
zdarec,
ja jsem takova ale takova pi*a ze to neni mozne nechtene pri upgradovani boxiku jsem prepl spinaci hodiny na neustaly chod, takze na ne smazilo 4dny 24hodin!!!!
Jakoze sok to pro ne bude kure*sky a par listu zezloutlo uplne... no na vynosu to pujde urcite taky poznat. Jo a mam to pocitat jako kvetove dny??? Pokud jo, tak uz jim zbyva nejakych 46dni dokonce... ach jooo posral jsem to jak jsem jenom mohl doufam ze se s tim holky vyporadaji a nakonci to budou knedle jak nikdy
ctyry dny je asi dost jestli se to preplo zpet tak ty palicky co uz mas dozraji normalne ale to co ti tam teprv vykvete tak to nedozraje a jelikoz to bude nahore budes to muset sklidit i s tim zralym dole vynos to nejak moc neovlivni
21/12
tak holky se jakz takz vzpamatovali a ted je ceka jeste 40-42dnu zrani tak jsem zvedavy jak to nakonec vsechno dopadne.
Vyhodil jsem 2 samonakvetajdy, voneli tak ale tak po citronech ze to normalne az lechtalo v nose