Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mas recht fotky nic moc ale je to lepsi nez popisek alespon si to ted muze kazdy lip predstavit , priste tam zkus pri foceni dat lampicku at jsou dobre videt i kyti.
Ja jedu taky ze semen ale na rozdil od tebe jen jednu odrudu a taky kazda kyti rostla uplne jinak.(rozdilna velikost i rychlost)
Jesli mohu soudit tak kyti vypadaji lepe nez bylo u me.
No to vis, mobil co ma 2mp a zapraseny fotak, dneska snad udela mlepsi ale taky jen mobilem.
Docel to roste ale jeste nemerim PH, prijde mi to divne, mel by se to kalibrovat co tyden cca a ja co tyden budu zalevat...
Jinak mate nekdo zkusenosti se substratem Plagron Royalty Mix ? Taky jste nehnojili prvni 4 tydny?
Pritak jeste nemam bude to slozitejsi ale snad to pujde casem Zatim to resim tak, ze se chodim divat jak se jim dari a pri tom se tam vyvetra.
Jinak mi neslo dat do jednoho prispevku vice fotek, mel jsem moznost jen 1x divne..
Ja treba hnojil uz ve 14.dnu (kokos) ale normalne doporucuji az ve 3.tydnech.
Jinak na tom pytli co sis koupil je popisek s timhle....
=======================================================
Plagron Royalty mix 50 L
Po letitém zkoušení a vývoji je konečně zde: směs směsí Royalty Mix. Tento špičkový produkt od Plagronu je čistě biologický. Lze s ním úplně sklidit bez přidání jediného hnojiva. Přidávat jen vodu!!! Přídavky jsou samozřejmě povoleny, ale nejsou nutné pro prvotřídní výsledek. pH: 5,8 až 6,2 EC: 1.8 až 2.2.
256.96Kč s DPH
==========================================================
Takze ja bych urcite ty 3 tydny nehnojil kdyz mas substrat nabitej krmenim a jesli hnojit po 3.tydnech k tomu at se vyjadri radeji nekdo zkusenejsi.....
Ale muj tip je ze ano a opatrne. (ale je to jen tip,nevim to )
Dneska jsem to zahnojil spolu s cca 700 ml vody, ale jen poloviční dávku honijv, dneska je to 17 den v hlíně.
Zatím to roste před očima, už trochu smrdí
Jesli ti to uz fakt voni mozna bys mel uz brzo zvazit napojeni filtru kvuli zvedavym sousedum ,z me kratke ale vlastni zkusenosti vim ze vune se line docela daleko. Me holky zacaly vonet teprve az ted pred kosou ale jen mirne.
Docela jsme zjistil, že ten ionizator co ma zlvhčovačka eliminuje pachy. Mám tam ještě jeden Ona Block prozatím a nic nejde citit pokud jedou obě věci, pacháč tam je ale musím pořešit jeho hluk, mám napojený pacháč přímo na větrák
Zkusím to přehodit dekou a uvidím, jinak to bude zajímavé.
Takže jsem udělal foto WW, je největší ze všech, od nejmenší rostlinky (PP) je cca poloviční rozdíl. Budu asi muset kvuli ni posunout lampu...
Pro porovnání je foto uděláno s kartou clubcard
Teď jedu na dovolenou na Slovensko, spolubydlící se o to postará. WW ma 40 a 30 cm. ostatni rostlinky maji okolo 20-30 cm.
Je to 22 den od zasazení semínek do hlíny, myslíte že by se to mohlo pomalu, tak za týden přepnout?
Krsny holky na zacatecnika
Tak se porad s nekym zkusenejsim jesli neni treba lepsi zastrihnout obe WW a srovnat je s ostatnimi nez zvedat lampu , co myslis??? a jeste si zjisti jesli se doporucuje WW zastrihovat.
Dobry napad, to me nenapadlo, dalo by se rict, ze jedna WW previsuje ostatni, ale je to přeci jen Indica (z větší čísti). PP je 100% sativa a je take převážne Sativa.
Podle mě to bude normální ale rád bych ji klidně zastřihl jen se bojím do ní zasahovat je docel pěkná a má slušně silný stonek. Má 7 pater, což se dá říct že to roste tak pul patra za den posledni dobou...
Podle mě to bude tím substrátem a hnojivama. I když jsem je hnojil jen jednou.
Snad to tak půjde dále.
Tím bych se vás Groweru zeptal, co si myslíte o té jedné WW. Je cca o 10 cm než menší WW ale zas přibližne o polovinu větší než ostatní rostlinky (ale ty jsou zase sativy) je to docela přirozené že roste dost. Má někdo zkušeností s prostřiháváním WW?