Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » První WinIndoor :-) Každá rada vítaná
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Zdravím,tohle nedostatek dusíku nebude. Tohle mi dělali kytky na kterých se mi taky takto kroutily listy,jestli je to to samé ,tak buď v klidu. Je to asi nějaká genetická vada,nebo něco. Mohlo by to být špatným pH,ale to spíše ne.Ještě mě napadá že by to mělo málo světla,to bych ale asi taky vyloučil.Pokud ti ty listy nezežloutnou úplně tak to nevadí.

Old Post 18-07-2012 v 11:31 AM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zahradkar
Stálý Člen

Karma uživatele Zahradkar - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

chtěl jsem se zeptat, mám začít se zatemnováním? případně kdy?? nechci aby kytka nestihla dokvést a ted se mi to už zdá hraniční termín WW kvete 8týdnu->tj. 2 měsíce... Děkuji za případné odpovědi

Old Post 24-07-2012 v 21:11 PM
Zahradkar je offline   Profil uživatele Zahradkar   Find more posts by Zahradkar   Foto galerie člena Zahradkar   Click here to Send Zahradkar a Private Message   Add Zahradkar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Zdravím.Jelikož jedeš za oknem,tak si myslím,že není až tak zapotřebí. Ono ti to za tím oknem nějak dojede. Kdyby si to měl venku,tak je to něco jiného,tam je potom chladné a vlhké počasí a to by vadit mohlo. Takhle to máš za oknem a stačí třeba větrat. A když už,tak bych s tím zatmíváním ještě chvilku počkal. No třeba ti někdo řekne něco jiného,ale tohle je můj názor,tak ti snad k něčemu bude.

Old Post 25-07-2012 v 10:33 AM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krupier77
Stálý Člen

Karma uživatele krupier77 - 91% PěstitelskáKarma uživatele krupier77 - 91% PěstitelskáKarma uživatele krupier77 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Co se týče těch hnědých fleků, tak jsem osobně letos měl něco co vypadalo hodně podobně a byla to okurková plíseň. dvakrát postřik Kuprikolem a bylo vystaráno... Ale v tomhle případě...nějsem si uplně jistý...
Co se týče zatmívání, stejne jako Aladin si myslím, že pokud to máš za oknem, tak nepotřebuješ zatmívat vůbec, dojede ti to vpohodě.

cao

Old Post 25-07-2012 v 11:25 AM
krupier77 je offline   Profil uživatele krupier77   Find more posts by krupier77   Foto galerie člena krupier77   Click here to Send krupier77 a Private Message   Add krupier77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zahradkar
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Těch hnědých fleků jsem se zbavil vystříháním těch špatných listů, jak už jsem myslím psal...
S tím zatmíváním, napadlo mě to, protože co jsem slyšel pro větší výnos je potřeba více světla, což si myslím kdybych to zatemnoval a kytka by kvetla dříve (když je ted více světla než v říjnu..) tak že by to mohlo mít vliv... co myslíte

Old Post 02-08-2012 v 23:05 PM
Zahradkar je offline   Profil uživatele Zahradkar   Find more posts by Zahradkar   Foto galerie člena Zahradkar   Click here to Send Zahradkar a Private Message   Add Zahradkar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zahradkar
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

Myslím si dobře že čím méně světla v době květu, tím menší výnos?

Old Post 12-08-2012 v 13:26 PM
Zahradkar
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Tak a je tu velký problém! Třasnice!!! Použiji na ně Biool!! tak snad zdechnou!

Old Post 15-08-2012 v 01:01 AM
Zahradkar
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Dnes dostali VERTIMEC plnou dávku, tak doufám že zdechli všechny!!!! A mám dotaz nevadí že z těch listů to trochu kapalo do substrátu? Snad ne Asi 10 kapec z listu spadlo do květináče no...)

Old Post 16-08-2012 v 17:25 PM
Zahradkar
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Mám docela VELKY problém, vše jelo dobře až doted, předevčírem jsem kytku zalil tak jako vždy (Styl je nechat vysušit hlínu tak, že kytka začne jakoby uvadat=opravdu prosušená hlína a potom ji proliju vodou, většinou co 7dní), včera jsem se podíval a nestačil jsem se divit! Na kytce byli žloutnoucí listy, pár jsem jich tedy osstranil, dnes jsem se podíval a na kytce je čím dál více žloutnoucích listů, které jsou hrozně jednoduše odtrhnout, jakoby byli uplně suché, ale nejsou. Kytka je v květu od začátku září. Napadají mě různé příčiny:
1.Přelitá kytka= Myslím nepravděpodobné jelikož ji takovým stylem zalévám od začátku a byla v pohodě.
2.Něčeho má málo= NEjsem si jist protože dostává FISH MIX každých 14 dní
3.Snížili se teploty jelikož mám stále otevřené okno = kolem max mohlo byt minimum 19 stupnů, ale větrem mohla namrznout
4. Na jednom z listů jsem našel hnědý flíček ve kterém je tmavě zelená tečka (asi plísen, ale byla jen na jednom listu tak snad včas vytrhnuto)

PROSIIIIM POMOC O ZACHRANU ZIVOTA KYTKY :-(

Old Post 16-10-2012 v 20:38 PM
Aladin
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Zdravím,odhaduji že jsi někde na konci květu a pokud je má domněnka správná,nějaké žloutnutí listů by nemělo vadit.
Mě se teda ještě nestalo,že by mi nějaká kytka aspoň pár listů neshodila. Někdy jich šlo dolů více ,někdy méně a nevšiml jsem si ,že by jim to vadilo.
Asi se to dá ovlivnit,ale chce to nějaký ten EC a pH metr a vše měřit a dodávat živiny jak kytka potřebuje,ale můj názor je ,že i tak jich pár vždy opadne. Tohle je nedostatek dusíku,který kytka ke konci stejně asi moc nepotřebuje. Zkrátka se o ni neboj je to normální. Všiml jsem si,že když je rostlina v zemi opadávání přichází později a v menší míře,než v květináči.
Zase na druhou stranu se ti aspoň prosvětlí místo uprostřed kytky a bude to mít více vzduchu. Jinak,přeji hodně štěstí a dobrou sklizeň.

Old Post 17-10-2012 v 09:38 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás