Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Autoflowering Odrůdy » Autoflower odrůdy a jak na ně , zkušenosti , rady , tipy a triky ZDE !!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Tady jsem našel "specialní "květináče na autoflowers.
http://www.juanashop.com/macetas-y-...16x16x23cm.html
http://translate.google.cz/#
Ten objem 2l se mi zdá málo,ale to že má být květináč spíš vyšší než širší, má svou logiku.
Google to přeložil jako Samokvetoucí hrnec.lol

Old Post 21-04-2012 v 22:41 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ama
Nový Člen

Karma uživatele ama - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

poradte kamosoj aby to slo

Old Post 22-04-2012 v 00:12 AM
ama je offline   Profil uživatele ama   Find more posts by ama   Foto galerie člena ama   Click here to Send ama a Private Message   Add ama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
keneth48
Stálý Člen

Karma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

caute. pojdem AF NL od growshopu. chcem to vyskusat co to da a preto potrebujem poradit. svietit budem cely cas 20/4. ale kolko dni priblizne svietit MHckom a potom prepnut na HPS.

https://grower.cz/forum/showthread.p...09]2x MAZAR 250
https://grower.cz/forum/showthread.p... 1xSPECIAL KUSH
https://grower.cz/forum/showthread.p... Northern Light
https://grower.cz/forum/showthread.p...Sensi Star 600W

Old Post 24-04-2012 v 21:00 PM
keneth48 je offline   Profil uživatele keneth48   Find more posts by keneth48   Foto galerie člena keneth48   Click here to Send keneth48 a Private Message   Add keneth48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thuglife
Stálý Člen

Karma uživatele thuglife - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

čaute.. chcel by som sa opýtat koľko litrové kvetináče stačia na jednu AF kvetinku..bol by som rád za rýchlu odpoveď .. peace

Old Post 06-05-2012 v 08:00 AM
thuglife je offline   Profil uživatele thuglife   Find more posts by thuglife   Foto galerie člena thuglife   Click here to Send thuglife a Private Message   Add thuglife to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sticky
Stálý Člen

Karma uživatele Sticky - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

keneth48> co se tyce me skusenosti AF svitim jim 14 hodin denne a myslim si ze vic je i zbytecne (muj nazor)
thuglife> z mé zkušenosti na indoor 2L květináče na out bych jim dal aspon ty 4L

Lets grow up

Old Post 06-05-2012 v 08:08 AM
Sticky je offline   Profil uživatele Sticky   Find more posts by Sticky   Foto galerie člena Sticky   Click here to Send Sticky a Private Message   Add Sticky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

Čau, trošku se možná červenam protože tušim výsledek, ale jeden technickej, stručnej dotaz..

..AF ve skleníku v 7 dni květu, spodní větev je tam dlouhá a zbytečná .. když jí fiknu a necham zakořenit, budu z toho mít řízek, nebo jenom blbej pocit že jsem jí ublížil?

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 26-05-2012 v 12:37 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

z AFka řízek? To je celkem blbost ten řízek by začal okamžitě kvést a možná by ani nezakořenil...... nevím možná tu někdo někdy z AFka řízky dělal

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 26-05-2012 v 12:42 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

citace:
Původní příspěvek od MaaaYaaa
Čau, trošku se možná červenam protože tušim výsledek, ale jeden technickej, stručnej dotaz..

..AF ve skleníku v 7 dni květu, spodní větev je tam dlouhá a zbytečná .. když jí fiknu a necham zakořenit, budu z toho mít řízek, nebo jenom blbej pocit že jsem jí ublížil?

B je spravne ,kvet nezastaviš a jak je znamo kvitnuce odrezky zakorenuju len velmi tazko, pokial vobec. vo vysledku z toho bude bambulka cca 0,1 g

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 26-05-2012 v 12:43 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

Zdravím
Mám dotaz,nevím jestli to tady už není úplně celý sem to nečetl tak se když tak omluvuju.
Jak je to u AF se zastříháváním,zastříhávat nebo ne??díky
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 27-05-2012 v 11:16 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BunyMax
Stálý Člen

Karma uživatele BunyMax - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

Nezastrihávať ! je to spomalenie celej rastliny

Old Post 27-05-2012 v 11:37 AM
BunyMax je offline   Profil uživatele BunyMax   Find more posts by BunyMax   Foto galerie člena BunyMax   Click here to Send BunyMax a Private Message   Add BunyMax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

Měl bych dotaz.
Stihnu sklidit AF v kukuřici, když do ní vysadím za týden malé miminka?
Dejme tomu, že kukuřici budou sklízet na konci září.
Konkrétně se jedná o: Royal Critical automatic, Auto Blueberry, Haze Autoflowering, Red Dwarf + jejich krosy.

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 16-06-2012 v 12:10 PM

Old Post 16-06-2012 v 10:57 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

čau já myslim že to v poho stihnou počítej tak max 80 dní možná o tejden dýl ...

Old Post 18-06-2012 v 20:09 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Bobby
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Bobby - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Cream Mandarine Auto 5ks kličivost 1/5 -> jeden mrzák
Big Devil 2 Auto kličivost 3/5 jeden je krypl
Sweet Special Auto klíčivost 3/5 + opět jeden krypl
je to z 5semen.cz, sweet seeds, jinak semena malinky, světlounký.Kytky zatím nic moc maj 1patro a cca 5-11cm Veliká zklamanost... Uvidime jak to dopadne, v září nějakej report

Old Post 25-06-2012 v 06:20 AM
Dr.Bobby je offline   Profil uživatele Dr.Bobby   Find more posts by Dr.Bobby   Foto galerie člena Dr.Bobby   Click here to Send Dr.Bobby a Private Message   Add Dr.Bobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WIRKLICH
Stálý Člen

Karma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

citace:
Původní příspěvek od BunyMax
Nezastrihávať ! je to spomalenie celej rastliny

a % sklizně to ubere taky ? nebo naopak přidá a pozdrží(zpomalý) růst ?

Old Post 01-07-2012 v 14:39 PM
WIRKLICH je offline   Profil uživatele WIRKLICH   Find more posts by WIRKLICH   Foto galerie člena WIRKLICH   Click here to Send WIRKLICH a Private Message   Add WIRKLICH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

u AF je dáno geneticky kdy začne kvést, je to podle odrůdy ale roste oko 25-35 dní , takže když jí zaštípneš spomalíš jí růst, to znamená že bude menčí než by měla být ale já jsem měla jednu ve skříni normálně jsem jí zaštipovala a myslím že jsem jí nijak zvlášt nespomalila viz 1. indoor v podpisu

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 01-07-2012 v 14:52 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 224

AF se nezaštipuje , přicházíte tak o část úrody kvůli urychlené genetice která na to nestačí reagovat jako klasika.

Old Post 01-07-2012 v 14:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás