Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pulmesice jsou na outdoor dle meho uplne k nicemu, kytka si stejne udela co chce, jako kdyby tam vubec nebyly, max to zaskrti stonek. Neboj se to zlomit nebo brutalne ohnout a privazat k necemu.
Este to poroste skoro dva mesice, sem zvedavej jak si stim poradis. U skleniku to leti jak blazen, stacilo by zasadit ted....
Jak velký může mýt ta kytka kořeny?? Táta nadává že mu to ve skleníku zastiňuje rajčata tak bych to asi práskl ven. Přinejhorším když bych poškodil nějaký kořeny tak by se to mělo chytnout ne?
Zdarec, ty chceš přesazovat tu 175cm vysokou wdovku? V pěkný zemině, jako že tam asi bude, může mít kořenovej bal i půl metru v průměru. To sis měl rozmyslet než si ji tam prasknul, takle otcoj přeoráš půl skleníku vysvětli mu, že kdyby tam holka zůstala, tak mu rajčata a vše kolem zmizí v neprostupný konopný jungli, držím palce
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
ty kks, tak to je vostrý .... by mě zajímalo co s tím jako budeš dělat já mam taky WW ve skleníku a má tak cca 30 cm ... dnes byla naohybána do všech stran takže má tak 10 cm výšky a počítám, že vyroste ještě minimálně 1,8 metru.... v tvém příapadě kdyby měla prostor tak ty dva další metry bez problému naroste.... možná ještě víc ... vůbec ti to nezávidím, protože moc dobře vím co to je přerostlá kytka ve skleníku ... jakmile se v květu začnou listy, palice, stonky dotýtkat skla tak ti to může zplesnivět klidně celé.... být tebou tak to normálně v půlce ufiknu a hotovo ... zbytek pak naohybat ... ohledně těch kořenů - kořenový bal může klidně mít půl metra v průměru + roztahaný kořeny třeba metr do pár stran ... by jsi to tatíkovy vytrhal i s těma rajčatama .. ve skleníku sázet nejdří v pulce května ... a klidně až na začátku června ... té kytce uplně botatě stačí 3 měsíce na růst ... budu sledovat, protože mě fakt zajímá jak to dopadne good luck
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Ve skleníku jsou v podstatě jen 2 zásadní problémy, přerůstání a vlhkost v květu, obojí Tě čeká, nebo už potkalo v případě přerůstání...
Udělej si z té velké řízky a ten nejlepší vysaď na její místo někdy koncem června... Stejně to možná ještě přeroste, podle toho, jak Ti to roste, tak tam je parádní kompost plný živin, čili hnojit vůbec nemusíš až na květ přidat bloom a pk...
Já jestli budu sázet do skleníku tenhle rok (spíš ne), tak to bude začátkem srpna a dám radši víc kusů, než ty obří monstra kočírovat, to je strašně práce!!!