Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, kytičky jsou ve 22. dni kvetení, trochu mám problém s nočníma teplotama, ty mrazy venku delaji svoje, jak do toho zacne foukat tak ani topeni nestiha, ale snad to vydrzi. Abych byl presnejsi tak dneska tam mely nekolik hodin 14 stupnu, nez jsem si toho vsiml a zacal jednat. Kazdopadne snad budou ok, vypadaji zdrave.
Dostavaji bbizz grow, bloom a topmax, ec 1.4, ph 5.9, teplota pres den 26 a až na výše zmíněné problémy s teplotou tak v noci když je venku rozumně tak 19-22, jinak zatím žádný problém (klepu na dřevo)
Zdravím všechny, kytičky jsou dnes ve 39. dni 12/12. ph mám 6.1, ec jsem přestal měřit (biobizz zbytečné). Teploty už pěkně stabilní, přes den 25-26, v noci 20 stupňů.
Můj plán je následovný, dvě další zalivky s Ripenem a možná ještě topmax do té první, vím, už teď mají kapku zažloutlé konce lístků u květu, ale celou dobu květení nevykazovaly známky přehnojení, ani nedostatku hnojiv. - Jel jsem ze začátku podle ec, našel jsem hodně informací o tom jak je u biobizz hnojiv zbytečné měřit ec a že ty naměřené hodnoty nekorespondují s tím co to udělá (laicky-mnou pochopeno a vysvětleno ) Zalíval jsem tedy střídavě čistá voda x hnojky, a ty zálivky s hnojkou měly ec i 2.2-2.4. Každopádně výsledné ec půdy a odtoku bylo naprosto v pořádku, tudíž jsem to přestal řešit. No a abych se vrátil k tomu čím jsem začal - poslední dvě zálivky jsem jim trochu "naložil". Dle infa mám do konce nějakých cca 14 dnů. Další dvě/poslední zálivky čistá voda (destilka, je to vůbec nutné?).
Spodky jsou vybrané od listů, téměř žádné květy nejsou zastíněné, je to tak různě potvarované aby to dávalo smysl, snad dobře, došlo ke mě pár rad ohledně toho, že bych to měl vybrat co to jde, pak zase že ne. Takže jsem se snažil najít nějaký kompromis..
Jestli má někdo nějaké připomínky a rady k tomu co jsem výše vychrlil, teď je ideální doba na to se s nimi pochlubit :-)
jj moc pjekne,ale na ty zimy bacha kazda literatura mluvi jasne pri 18 stupnich prestavaji kytky prijmat ziviny a nastava zastaveni rustu a smrt rosltiny ,v zimne se kdytky hnoji vzdy mene uz jen kvuli tohoto jevu ,tkaze do hlinny ne vetsi ec nez 0,8 vic uz rosltina ani nestiha spotrebovat a jen si tim zasira metabolmus ktery je v zimne skoro zastaven.to palicim na objemu moc neprida.jediny v co clovek muze doufat je to ze to je hybryd afganu a ze to zvladne.ale 14 stupnu je uz vaznde kosa jak ve sklepe kde pri techto teplotach umrelo vzdycky vsechno co se zasadilo.to uz neni zima to uz je mraz.hhh proto ty zlute listy,jnak by to bylo jasne prehnojeni ,al ejak sem rikal v zimen to nezere tkaze to jsite je castecne prehnojeni a ph vody bych pouzival 5,2 pac po case jde substrat psi nahoru nez dolu,pokdu to ty mnerene vytoky prokazuji.jinak za pjekny tvar kytek a zaplneny stan davam palec nahoru,kdyz to srovnam s tim growem predtim je to pokrok o 100procent.
nefoukat v noci do tho klipsnakem a snizit otacky odtahu regulatorem o apon o polovinu pokud to vlhkost umoznuje v ramci nadimenzovane klimatizace.nejlepe mit stan v mistnosti kde je i nejake mensi topeni nebo druhy stan ktery tomu vypnutemu pres den vytami mistnost to by vyresilo tvuj problem s konstantni teplotou a mnel bys navic i zajistene prirodni co2 hhh uvazuj o tom .
Jako v te mistnosti je plnohodnotne topeni, ale proste jak byly ty mrazy spojene se silnym vetrem tak se ta mistnost proste nedala vytopit (jeste topime tuhyma, nejak to nestihalo proste).
Kazdopadne jak si muzes vsimnout tak neumrely, je to dobra genetika a myslim si, ze vzhledem k tomu, ze v zime byly jen par hodin, tak jsem maximalne o par dnu protahnul celkovy pest..snad
Vcera uz jsem nahodil prvni zalivku s ripen+topmax, uvidim jaky to bude mit efekt.
49.den květu , kosa se velmi rychle blíží, ještě mne čeká poslední zálivka čistou vodou. Paličky jsou opravdu hodně tvrdé, struktura me fakt příjemně překvapila. Vlhkost se snažím držet větráním co nejníže, nevím co dále dodat, za poslední dva dny se palice viditelně zvětšily, tudíž sekat ještě ne. Uvítal bych ohledne tohoto nějakou radu, já to vidím o/po víkendu.
Poslední fotky před sklizní, 51. den, dneska poslední zálivka, opravdu výrazně jsem probral listy aby se všechno co nejvíce prosvětlilo, teď už jenom čekám na pořádné proschnutí a sklízím
Tak dnes padlo 5 kyticek co uz chtelo, zitra/pozitri pujde zbytek - tady je makro z dnesni sklizne: http://anony.ws/i/dFef3.jpg
zitra nahodim vice fotek, holky uz maji dnes prvni den tmy za sebou, uvidime zitra
jo ma to bio bizzovskou konzistenci , i tmavou barvu,v hydru to vypada uplne jinak,
splet bych si to s euforkou ,na tech hnojkach vypadji vsechny modely hodne podobne ,doporucuju hydro a metrop kterej naopak vypichne a umocni prirpzeny vzhled a chut moelu.u biobizu to vse vypda hodne podobne vse odbre voni i chutna zemite,,ono jenez enektere moddely jsou zlute modre filove nebo bile,a zrovna suprac ma bejt uplne bily tkaze kazdy chape co tim chcu roct ze to s biobizama vypda vsechno hodne podobne a asi to tak nema byt.skus zalivat hlinu chemiji ,, advanced hydroponics 123.a uvidis ze to bude bile a ne tmave zelene.jinak super superskunk
Původní příspěvek od prashiwa jo ma to bio bizzovskou konzistenci , i tmavou barvu,v hydru to vypada uplne jinak,
splet bych si to s euforkou ,na tech hnojkach vypadji vsechny modely hodne podobne ,doporucuju hydro a metrop kterej naopak vypichne a umocni prirpzeny vzhled a chut moelu.u biobizu to vse vypda hodne podobne vse odbre voni i chutna zemite,,ono jenez enektere moddely jsou zlute modre filove nebo bile,a zrovna suprac ma bejt uplne bily tkaze kazdy chape co tim chcu roct ze to s biobizama vypda vsechno hodne podobne a asi to tak nema byt.skus zalivat hlinu chemiji ,, advanced hydroponics 123.a uvidis ze to bude bile a ne tmave zelene.jinak super superskunk
....hmm řikal jsem si že to vypada nejak jinak než jsem chtel ,než jsem videl...