Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SN!P3R Hoj mám naklíčená AF semena. Mám je dát do menšího kelímku a pak přesadit nebo rouvnou do velkého květináče ve kterém zůstanou ? Dík SN!P3R
potreboval by som vediet ktorá odroda je najlepšia aspon z ktorou mate vyskusenosti ktora moc dlho nekvitne a neni moc nachylna na plesne .. u nas prevazne moc pekne pocasie neni tak asi preto.. za rychlu odpoved dakujem ..peace
Podle zde dostupného kalendáře automatku nebo klasiku můžeš ideálně pro dobrý start(kořen) zasadit 21-23 dubna do kelímku a přesadit ven(OUT) 9-10 května , v té době fotoperioda už je solidní a teploty už budou dobré pro pěstování.(jih Moravy)
Jestli sadíš v květnu nebo červnu tak výnos/kvalitu už neovlivníš.
čo mam feminised DP 5ks to budem sadiť okolo 10.5 .. len či mam v ten isty čas vysadiť automazar je podla mna blbost .. preto sa pýtam kedy je naijdeálnejši čas na sadenie tychto AF odrod.
a ako to je s hnojením?? mam na rast biobizz Grow a na kvet Plagro terra bloom ... ako často mám hnojit či len raz za čas alebo mám do každej zálivky pridávať hnojivo na rast?? a to iste na kvety poradte už len táto vec mi je nejasná.. Peace
PS: netýka sa to len AF rastlín.. myslím všeobecne
Původní příspěvek od thuglife a ako to je s hnojením?? mam na rast biobizz Grow a na kvet Plagro terra bloom ... ako často mám hnojit či len raz za čas alebo mám do každej zálivky pridávať hnojivo na rast?? a to iste na kvety poradte už len táto vec mi je nejasná.. Peace
PS: netýka sa to len AF rastlín.. myslím všeobecne
díky..dalej si kladiem otázku či nieje jedno či je rastlinka vysadená vonku koncom apríla priamo na slnko,alebo koncom júna do polotiena na vegetačné obdobie..hnojky mám komplet biobizz takže presné dávkovanie by malo rastlinke napovedať či ma rásť či kvitnúť
dávkování hnojek automatce naprosto nic neřekne protože tam je fotoperioda daná geneticky kdy má přepnout ,navíc hnojením ve fázi růstu automatce moc nepomůžeš protože brzy přepíná na květ kde se pak doporučují spíše stimulátory a boostery pro větší výnos,znám borca co na růst pohnojil kuřincama a kouřil slepičí hovno
komplet hnojky biobizz si skovej pro klasiku tam to víc pomůže.
Jestli sadit 5 nebo 6 měsíc u automatek je více méně jedno protože dojezd je v teplých dnech a nocích.