Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mr.High čau te,jak si to čtu tak si to čtu nikde jsem se nedočetl jestli se skutečně oplatí nebo neoplatí AF. Podle me pokud je to za mesic a pul hotovy tak se to snad oplatí když jsem si četl nějeké posty tak v pohodě sklízeli tech 20 g
když jich dam do skříně o ploše 3m2 tak jich tam přece musím nasypat strasně moc...třeba ze 30-35 ne? budu tomu svítít 400 nebo 600 tak tomu přece musím dát ne? když tak plz pm
Ale jo,vyplatí se to,ale jen ,když výš jakej model bude vhodnej do tvejch podmínek.Bylo by dobrý jet model kterej už máš zmáklej a nedávat co nemáš už odzkoušený s dobrým výsledkem a pokud nevýš jaký má ktrerá odrůda nároky,jak je náročná na pěstování.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Zdravím všetkých
Som nový fanatik do AF a strašne rád by som ich začal pestovať, ale...
, je zima ešte, ale stejnak by som veľmi rád pestoval. Bude mať význam sa púšťať do toho vo februári, teda pestovať za oknom? Okná mám len na východnej a západnej časti, teda juh nepripadá v úvahu...
Původní příspěvek od J@m@L Zdravím všetkých
Som nový fanatik do AF a strašne rád by som ich začal pestovať, ale...
, je zima ešte, ale stejnak by som veľmi rád pestoval. Bude mať význam sa púšťať do toho vo februári, teda pestovať za oknom? Okná mám len na východnej a západnej časti, teda juh nepripadá v úvahu...
Cau, AF za oknem je určitě blbost a navíc v únoru... + ještě tvoje okna, který nejsou jižní ...
V tomto roce by bylo nejlepší AF pěstovat někdy okolo 30.5. - 29.7. V tomto termínu budou nejdelší dny, viz. http://wall.cz/vychod-a-zapad-slunce a tam si zadej rok 2012.
Skleník nebo prosluněná pláň bude určitě lepší jak tvoje okna :-).
Good luck.
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Ahoj, chtěl bych letos skusit nějaké AF. Sel bych to někdy v březnu a první várka by šla na semena. Nevíte o někom kdo by prodával AF semena která jsou vhodná do skleníku a bylo by to už trochu odzkoušené nějakým předchozím pěstem ? Díky za info SN!P3R
Původní příspěvek od SN!P3R Ahoj, chtěl bych letos skusit nějaké AF. Sel bych to někdy v březnu a první várka by šla na semena. Nevíte o někom kdo by prodával AF semena která jsou vhodná do skleníku a bylo by to už trochu odzkoušené nějakým předchozím pěstem ? Díky za info SN!P3R
Čus!
Si hlídej bazar, tam se občas nějaká ta nabídka objeví.
ph u AF neřeším ,sadím klidně ven do kompostu nebo klasika hlína třeba i míchám z OBI zahradní substrát +kompost+perlit,,,a hermáč? mno nevím mě se to ještě nepovedlo to by se muselo nějak extrémně stresovat .
Môžem sadiť rovno do hliny vonku chcel by som začať sadiť koncom apríla
Chcem si kupiť hlinu od BioBizz Koncentrácia hnojív EC - 2,4 / pH 6,2-6,6
može to tak byť chcem to dať rovno do zeme žiadne kličenie za oknom