Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, dokázal by prosím někdo z těchto fotek určit, co se mohlo takhle super vymr*at že se stalo následující? Rád bych se této chybě dobudoucna vyvaroval.
Projevem této poruchy je absence květové hmoty oproti masivní listovému skupenství na místě květů, listy u hlavních topů mají velmi široký a plochý terminál.
Kokos drip, canna aqua, ph v normě, ohřev vody, ec z tabulky ale vyšší z uvedeného rozsahu (evidentně trochu předusíkováno).
téměř vyloučené chyby:
99% světlo spínáno skrze stykač, fotoperioda pravidelná
99% jsem neotevřel box během noci v květu/nesvítilo nikudy světlo dovnitř
99% genetika California Indica jela ještě i po mě a přede mnou všem v pohodě.
první známky se začaly objevovat někdy kolem 2-3 týdne květu, ale nic nenasvědčovalo tomu, že se něco takového stane.
Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus
a jak je to dlouho na kvetu?
sem to videl jednou u kamaráda a myslim si že to bylo taky kvůli světlu, ale už si přesně nepamatuju, co to přesně bylo. každopádně když se to pak dalo z pod usporky pod 6ti kilo, tak se to nafouklo a bylo to fajn
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
čau mně tohle udelala jedna z pěti kytek cal. indiky v nft a asi v pulce květu nahodila banány a byl z toho pěknej hermouš jinak nákvět byl stejnej jak u ostatních ,ale pak se začla vytahovat kolem 20 dne
Tohle už jsem viděl na svý zahradě. Udělala mě to N.L. ze semínka a na ní jen jedna větev. Takže se přikláním k názoru Mr.Figaro že se jedná o "debilní" phenotyp co prostě zazlobil.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Díky za info kluci, feno bylo snad celkem fajn minimálně jsem je mohl nějak vystresovat a problém byl na světě.. Smutné, tolik péče! To jedno % mě pronásleduje už docela dlouho!