Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18
Autor
Téma 
brumla
Nový Člen

Karma uživatele brumla - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

no v posledni dobe usinam pred telkou na gauci zhuleny kdyz prijdu vecer domu, je teplo a to je unava a najednou je sest rano usl jsem v sede a zada me boli na dva tydny dopredu

keep the peace smoke the herb

Old Post 12-10-2011 v 09:58 AM
brumla je offline   Profil uživatele brumla   Find more posts by brumla   Foto galerie člena brumla   Click here to Send brumla a Private Message   Add brumla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petis__
Stálý Člen

Karma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

Mě se často stává že si jdu do kuchyně por pití. Naliju si vodu, položím na linku a beru si nějaké jídlo z lednice. Vrátím se do pokoje a po chvíli zjistím že jsem si vzal jídlo ale zapoměl jsem to pro co jsem původně šel. Tak se vracím pro pití ale chce se mi chcát, tak se jdu ještě vychcat a samozřejmě po chvíli zjišťuju, že jsem se opět vrátil bez pití...

Potom taky když něco dělám s nářadím zhulený tak pokaždé když něco odložím, tak to pak hledám kdo ví jak dlouho ikdyž to mám přímo před očima.

HM pacháč levně a funkčně
70W 2x Power widow
150W 3x Special queen
150W 4x_ERSB_3x_AK47_3x_WR
150W/250W 7x ERSB 1x BB
250w_WW_SS_MMxGG_DWCh

Old Post 11-11-2011 v 12:27 PM
petis__ je offline   Profil uživatele petis__   Find more posts by petis__   Foto galerie člena petis__   Click here to Send petis__ a Private Message   Add petis__ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

..no já jsem si jednou takhle na teknu sednul -totálně vyšťavenej- k prázdnýmu (!!!) stolu, otevřel letáček na tu akci co se tam válel..a v letáčku byl srolovanej filtr, ócébépapírek a (i s tabákem smíchanej) materiál, jenom to votočit. To musel bejt někdo asi už MOC

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 14-11-2011 v 09:12 AM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

na koleji dost často jdu pro něco do skříně a nevědomky přijdu k lednici a otevřu ji

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 15-11-2011 v 09:28 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KrávaBětka
Stálý Člen

Karma uživatele KrávaBětka - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

Nekdy kdyz hulim a musim zapalovat sikama tak se mi posledni dobou stava ze je zapomenu zapalenou a vsimnunsi ji az kdyz me pali :-\ uz me to moc nebavi...

Old Post 30-12-2011 v 14:48 PM
KrávaBětka je offline   Profil uživatele KrávaBětka   Find more posts by KrávaBětka   Foto galerie člena KrávaBětka   Click here to Send KrávaBětka a Private Message   Add KrávaBětka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jagditrax
Stálý Člen

Karma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

dopozeral som film, dal by som si cígu, pustím si muziku, ubalím si cígu, zamyslím sa , ubalím si cígu, zistím že mám dve, jednu sfajčím
.
.
.
.
.
.
pustím si muziku, zamyslím sa, dal by som si cígu, zistím že druhá leží na stole, sfajčím ju. bomba

Tenkrát poprvé 400W, White Widow
2. pokus 400W, 3xPepr, 3x Apollo 11
400 W - SA, SMBOG, C99xNL, CH, CGxEN
1. Bubbler 400w MH/HPS, California indica
ST3, SMBOG, CGxEN, LO, 400 W MH/HPS bubbler

Old Post 11-01-2012 v 22:16 PM
Jagditrax je offline   Profil uživatele Jagditrax   Find more posts by Jagditrax   Foto galerie člena Jagditrax   Click here to Send Jagditrax a Private Message   Add Jagditrax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 263

Nejvíc příjdu domů naberu jídlo nesu k TV zjistim že potřebuju na WC tak ho někde zapomenu dojdu k TV a zjistim že mam hlad

Old Post 13-07-2012 v 15:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 264

ndávno se mi stalo toto.S kámošem dáváme venku brko a on se mě pak zeptá,jestli mu půjčím novou gamesu na PS3.Jdu pro ní dom a kámoš čeká před barákem.
Když jí doma najdu,tak mě při odchodu překvapí sraní.Po něm se vrátím do obýváku,zapnu bednu a ohřeju si jídlo.Po pořádný žranici a přečtení celého Blesku zazvoní zvonek.Otevřu dveře a kámoš vystartuje:si na mě kurva zapoměl né

fakt mazec,a to čekal zhruba půl hodiny.Byl tak zhulenej,že mu to prý přišlo jak 5 minut.

Old Post 13-07-2012 v 17:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Karma uživatele Skaff - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

Tahle věc se mi stala celkem nedávno.
Přijdu v době pozdní večere domů, vypálenej jak cihla (to ste věděli že cihly se pálej? ), kouknu do lednice..samozřejmě nic zajímavýho. kouknu do spíže, jé krupice. super krupičnou kaši mam docela rád. Takže si vyskládám všechny ingredience na linku a začnu vařit..
Vtip je v tom že by se do k. kaše měla přidávat malá špetka soli (fukt nevim proč, ale prej jo.).
No, tak sem na sebe pyšnej že sem si na to i v tomhletom stavu vzpomněl, hodim tam větši hrst soli (řikal sem si, mám to rád sladký tak pak alespoň budu mít důvod nešetřit cukrem abych to vyrovnal. )
Celá směs je na plotně a já do ní hodim 9 polévkových lžic cukru. Dovařím, hodim do toho kakao, rozpustim máslo, posipu moučkovým cukrem, naberu lžíci strčim do pusy a vyflusnu, div se z toho nepobleju...
Já vůl tam dal hrst cukru a 9 polívkovejch lžic soli
Jinak ztrácení/kradení zapalovačů je na denním pořádku. Ztrácení mobilu jakbysmet (akorát já ho nenajdu). A ovladač v mikrovlnce taky.
Pís & Blessing.
Btw. Moc díky všem co přispěli do tohohle tématu, asi 2 hodiny sem to četl a milionkrát sem se rozbrečel smíchy

Old Post 06-07-2013 v 23:27 PM
Skaff je offline   Profil uživatele Skaff   Find more posts by Skaff   Foto galerie člena Skaff   Click here to Send Skaff a Private Message   Add Skaff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huhuga
Stálý Člen

Karma uživatele huhuga - 74% PěstitelskáKarma uživatele huhuga - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

vždycky mam neskutečnou chut na kotel tak pustim kratkou songu nadrtim smíchám...další klidně hodinu pouštim jenom čistě songy a tupě čumim.. a pak najednou sakra ja bych si dal kotel kouknu pod ruce a tam vše připraveno tak du.mam pocit že je to profesionální šetřílská deformace zrovna tet se mi to stalo

PRVNÍ OUT-rok 2014
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779

Old Post 03-04-2014 v 19:57 PM
huhuga je offline   Profil uživatele huhuga   Find more posts by huhuga   Foto galerie člena huhuga   Click here to Send huhuga a Private Message   Add huhuga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miravlak
Stálý Člen

Karma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 267

citace:
Původní příspěvek od huhuga
vždycky mam neskutečnou chut na kotel tak pustim kratkou songu nadrtim smíchám...další klidně hodinu pouštim jenom čistě songy a tupě čumim.. a pak najednou sakra ja bych si dal kotel kouknu pod ruce a tam vše připraveno tak du.mam pocit že je to profesionální šetřílská deformace zrovna tet se mi to stalo

přesně kolikrát hodinu nacpaný bong a zasekaný do hudby

Old Post 04-04-2014 v 11:21 AM
miravlak je offline   Profil uživatele miravlak   Find more posts by miravlak   Foto galerie člena miravlak   Click here to Send miravlak a Private Message   Add miravlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andre
Nový Člen

Karma uživatele andre - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

Dám si cigáro, super nápad. Ubalím ho, položím před sebe na stůl a dělám dál něco na PC. Po pěti minutách se zaseknu a říkám si "já měl na něco hroznou chuť, ale na co sakra..."

Old Post 30-04-2014 v 17:10 PM
andre je offline   Profil uživatele andre   Find more posts by andre   Foto galerie člena andre   Click here to Send andre a Private Message   Add andre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 269

uz viackrat s ami poslednu dobu stava, ze som zabudol ze som hulil.
len zrazu kukam, dpc ved ja zhuleny

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 08-05-2014 v 20:23 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eneabeats
Stálý Člen

Karma uživatele eneabeats - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

citace:
Původní příspěvek od Dude
určitě je všichni znáte, tak taky přispějte

do začátku:

...když hledáš půlhodinu zapalovač, desetkrát se prošacuješ, votravuješ všechny kámoše jestli ti ho nezbalili - a pak ho najdeš v kapse...
...když přijdeš domů, v TV běží stupid teleshopping a ty se na něj vydržíš koukat půl hodin a ještě se skvěle bavit...
...když jdeš do koupelny si umejt zuby, najednou stojíš v kuchyni, žereš čokoládu a netušíš, jak ses tam vzal...

atd. atd. atd. co vy?

tyhle 3 věci to fakt totálně zabíjej :-D s tou kapsou jsi na tom ještě celkem dobře, ja ho většinou najdu v ruce a to poslední se mi taky docela často stává. :-)

...když se hádáš s mámou a vysvětluješ jí, že tě vubec neposlouchá a že odpovídá na něco jinýho a ona se pak zeptá, tak co jsi teda říkal a ty si to nepamatuješ...

"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"

„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“

Old Post 09-05-2014 v 14:23 PM
eneabeats je offline   Profil uživatele eneabeats   Find more posts by eneabeats   Foto galerie člena eneabeats   Click here to Send eneabeats a Private Message   Add eneabeats to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Northsmoker
Nový Člen

Karma uživatele Northsmoker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

Obcas se mi stava to co Banditovi, sedim, koukam do kompa, sahnu pro model a najednou zjistuju ze jsem pred chvili dohulil a jsem zburtovanej jak svine

Viděl jsem Colombovu ženu.

Old Post 04-06-2014 v 15:57 PM
Northsmoker je offline   Profil uživatele Northsmoker   Find more posts by Northsmoker   Foto galerie člena Northsmoker   Click here to Send Northsmoker a Private Message   Add Northsmoker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jackson
Stálý Člen

Karma uživatele jackson - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

v tescu pri pokladni predavačka: "2,30 € prosím" a ja jej tam vysypem celý obsah peňaženky čo bolo asi 9 € a samozrejme sme sa na tom na jej údiv strašne začali smiať

Old Post 16-02-2015 v 12:40 PM
jackson je offline   Profil uživatele jackson   Find more posts by jackson   Foto galerie člena jackson   Click here to Send jackson a Private Message   Add jackson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás