Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no v posledni dobe usinam pred telkou na gauci zhuleny kdyz prijdu vecer domu, je teplo a to je unava a najednou je sest rano usl jsem v sede a zada me boli na dva tydny dopredu
Mě se často stává že si jdu do kuchyně por pití. Naliju si vodu, položím na linku a beru si nějaké jídlo z lednice. Vrátím se do pokoje a po chvíli zjistím že jsem si vzal jídlo ale zapoměl jsem to pro co jsem původně šel. Tak se vracím pro pití ale chce se mi chcát, tak se jdu ještě vychcat a samozřejmě po chvíli zjišťuju, že jsem se opět vrátil bez pití...
Potom taky když něco dělám s nářadím zhulený tak pokaždé když něco odložím, tak to pak hledám kdo ví jak dlouho ikdyž to mám přímo před očima.
..no já jsem si jednou takhle na teknu sednul -totálně vyšťavenej- k prázdnýmu (!!!) stolu, otevřel letáček na tu akci co se tam válel..a v letáčku byl srolovanej filtr, ócébépapírek a (i s tabákem smíchanej) materiál, jenom to votočit. To musel bejt někdo asi už MOC
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Nekdy kdyz hulim a musim zapalovat sikama tak se mi posledni dobou stava ze je zapomenu zapalenou a vsimnunsi ji az kdyz me pali :-\ uz me to moc nebavi...
dopozeral som film, dal by som si cígu, pustím si muziku, ubalím si cígu, zamyslím sa , ubalím si cígu, zistím že mám dve, jednu sfajčím
.
.
.
.
.
.
pustím si muziku, zamyslím sa, dal by som si cígu, zistím že druhá leží na stole, sfajčím ju. bomba
ndávno se mi stalo toto.S kámošem dáváme venku brko a on se mě pak zeptá,jestli mu půjčím novou gamesu na PS3.Jdu pro ní dom a kámoš čeká před barákem.
Když jí doma najdu,tak mě při odchodu překvapí sraní.Po něm se vrátím do obýváku,zapnu bednu a ohřeju si jídlo.Po pořádný žranici a přečtení celého Blesku zazvoní zvonek.Otevřu dveře a kámoš vystartuje:si na mě kurva zapoměl né
fakt mazec,a to čekal zhruba půl hodiny.Byl tak zhulenej,že mu to prý přišlo jak 5 minut.
Tahle věc se mi stala celkem nedávno.
Přijdu v době pozdní večere domů, vypálenej jak cihla (to ste věděli že cihly se pálej? ), kouknu do lednice..samozřejmě nic zajímavýho. kouknu do spíže, jé krupice. super krupičnou kaši mam docela rád. Takže si vyskládám všechny ingredience na linku a začnu vařit..
Vtip je v tom že by se do k. kaše měla přidávat malá špetka soli (fukt nevim proč, ale prej jo.).
No, tak sem na sebe pyšnej že sem si na to i v tomhletom stavu vzpomněl, hodim tam větši hrst soli (řikal sem si, mám to rád sladký tak pak alespoň budu mít důvod nešetřit cukrem abych to vyrovnal. )
Celá směs je na plotně a já do ní hodim 9 polévkových lžic cukru. Dovařím, hodim do toho kakao, rozpustim máslo, posipu moučkovým cukrem, naberu lžíci strčim do pusy a vyflusnu, div se z toho nepobleju...
Já vůl tam dal hrst cukru a 9 polívkovejch lžic soli
Jinak ztrácení/kradení zapalovačů je na denním pořádku. Ztrácení mobilu jakbysmet (akorát já ho nenajdu). A ovladač v mikrovlnce taky.
Pís & Blessing.
Btw. Moc díky všem co přispěli do tohohle tématu, asi 2 hodiny sem to četl a milionkrát sem se rozbrečel smíchy
vždycky mam neskutečnou chut na kotel tak pustim kratkou songu nadrtim smíchám...další klidně hodinu pouštim jenom čistě songy a tupě čumim.. a pak najednou sakra ja bych si dal kotel kouknu pod ruce a tam vše připraveno tak du.mam pocit že je to profesionální šetřílská deformace zrovna tet se mi to stalo
PRVNÍ OUT-rok 2014
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
Původní příspěvek od huhuga vždycky mam neskutečnou chut na kotel tak pustim kratkou songu nadrtim smíchám...další klidně hodinu pouštim jenom čistě songy a tupě čumim.. a pak najednou sakra ja bych si dal kotel kouknu pod ruce a tam vše připraveno tak du.mam pocit že je to profesionální šetřílská deformace zrovna tet se mi to stalo
přesně kolikrát hodinu nacpaný bong a zasekaný do hudby
Dám si cigáro, super nápad. Ubalím ho, položím před sebe na stůl a dělám dál něco na PC. Po pěti minutách se zaseknu a říkám si "já měl na něco hroznou chuť, ale na co sakra..."
Původní příspěvek od Dude určitě je všichni znáte, tak taky přispějte
do začátku:
...když hledáš půlhodinu zapalovač, desetkrát se prošacuješ, votravuješ všechny kámoše jestli ti ho nezbalili - a pak ho najdeš v kapse...
...když přijdeš domů, v TV běží stupid teleshopping a ty se na něj vydržíš koukat půl hodin a ještě se skvěle bavit...
...když jdeš do koupelny si umejt zuby, najednou stojíš v kuchyni, žereš čokoládu a netušíš, jak ses tam vzal...
atd. atd. atd. co vy?
tyhle 3 věci to fakt totálně zabíjej :-D s tou kapsou jsi na tom ještě celkem dobře, ja ho většinou najdu v ruce a to poslední se mi taky docela často stává. :-)
...když se hádáš s mámou a vysvětluješ jí, že tě vubec neposlouchá a že odpovídá na něco jinýho a ona se pak zeptá, tak co jsi teda říkal a ty si to nepamatuješ...
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Obcas se mi stava to co Banditovi, sedim, koukam do kompa, sahnu pro model a najednou zjistuju ze jsem pred chvili dohulil a jsem zburtovanej jak svine
v tescu pri pokladni predavačka: "2,30 € prosím" a ja jej tam vysypem celý obsah peňaženky čo bolo asi 9 € a samozrejme sme sa na tom na jej údiv strašne začali smiať