Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak davam dnesni up jak to vypada ve skrini ..... od vrcholku +- 30 cm......... Lampa.... dale ve skrini mala vlchkost 30 % teolota kolem 22-25 C ............. 2 se dari hezky dalsi .. 3 jsou trochu slabsi snad se rozjedou....
Tak ta vlhkost je extremni krop to co muzes teplotu mas dobrou ale myslim si ze to presazeni si zbytecne uspechal kdyby si to mel v malejch kvetnikach tak sis mohl udelat malej sklenicek (folie,sacky,izolepa.spejle) kde by ti to rostlo perfektne a vlkost by se tam drzela ..... ale jo uvidis co s tim udela soda
Fotku smaznu neboj ale jen pro predstavu ze i v malej kvetnikach jde dojit az ke kvetu a kdyz mas malo mista tak je to optimalni ale toto uz je fakt malej kvetnik ale ...
Tááááááááááááááák..... dneska jsem poradne kably dal mimo box at muzu rosit a Nádhera....... Porosim celi box.... cele folie na stenach .... takze i s kytim a vlchkost sve zvedna na 1-2 +- na 50-60% vic asik nedocilim aspon to kdys uz nic
Původní příspěvek od Yxolol Tááááááááááááááák..... dneska jsem poradne kably dal mimo box at muzu rosit a Nádhera....... Porosim celi box.... cele folie na stenach .... takze i s kytim a vlchkost sve zvedna na 1-2 +- na 50-60% vic asik nedocilim aspon to kdys uz nic
Myslíš, že je rozumné rosit i fólii na stěnách, usazenina co tam zústane bude zhoršovat odrazové vlastnosti fólie. Nebo se to chystáš prúběžně umývat octovou vodou? Chápu, že máš nízkou vlhkost, no snad to za rústu nebude tolik vadit a na květ už bude fólie zase pěkně blýskavá, ne-li nová.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
To me napadlo take..... ale voda se hned vyari behem 30min - 1 hod .....Ale jak si vsimnu necistot na folii budu muset umyvat ale tak co bych pro ne neudelal.. jelikoz kdys rosim jen je vlchkost jen 30 % coz je srdce rvoucíí a kdys rosim i box tak ej tam kolem 50 /60 % cos si myslim ze je dostacujici lepsich jak tech 30 ... jinak dik za radu ze octem umyvat
zehlicku. ? tu doma ma ale to aji je hordkke to b y se msuelo neajk vychytat asik ... mokra hadra na stinitko neudela to nic.. ? jinak dobry napad.... dnes jsem dal do skrine kastrol do zbyleho mista plny vody a do nej nastrkal ta 7 houbycek an nadobíí ) dale perlit v zavarovacce s vetsim hrdelm ... s perlitem plne vyuzity prostor :P
zdravim....tak uz mam 22 dni na kvet....naznaky samic byly asi uz po 4 dnech.....dnes tam uz jsou nektere tri centimetrove palicky a je jich celkem dost...momentalne bez problemu, bez zadnych zjevnych nedostatku kytky vypadaji pekne....az se teda divim na to ze je to muj prvni pokus....poslal jsem ti na mail 2 fotky tak to muzes zkouknout.....
Dneska jsem byl jeste pro 4 rezy Hush Berry od kozzyho tak doufam ze pojedou hezky v boxe je nakonec 9 kyticek uvidime jak se jim bude darit.. upnu i nejaky foto az budu mit cas tet byli litacky presazeni motani se no proste Zasek :!
nejak mi nesly odeslat fotky k tobe...napsalo mi to starou znamou hlasku send failure......jinak ja mam 6 rezu taky od borce odsud a 2 moby dick 2 critical plus 2 cintarella99 musim rict ze perfektni....nemas nejaky jiny mail ci skype nebo neco? muzem vymenit par zkusenosti ...chystam se delat druhe kolo a sice 3 kush n.1 femi. 2 no name...tak uz to dam pomalu klicit aby to vyslo na sklizen ze dam vyhrivat novou rundu....