Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo to mate velmi spatne..... musite za to vic bojovat jako my... tet uz chapu proc je tady tolik ´´vyhulenejch´´slovaku bejt slovak nevaham a mizim do cech....
Původní příspěvek od Unnamed Cena za G sa pohybuje okolo 15€ zhruba - 387,58 Kč ... No a keď niekoho chytia s desiatkou tak ho asi rovno na mieste zastrelia noo .. A keby nejakému chudákovi našli nebodaj viac tak si neviem predstaviť čo by ho čakalo ... Čo si budeme hovoriť .. Je to tu zlé..
15? Fuh kámo, neviem kde bývaš, ale na Slovensku v ktorom bývam ja (stredné SVK a Blava), ide G za 10eur (občas 12).
Ono na jednu stranu sú tu abolútne absurdné zákony, ale...
Koľkých chytia? A koľko % z tých čo chytia sa dostane takto do médií? Väčšinou chytia chalana s trávou, dajú mu dobrý verbálny náprask, zoberú mu trávu, odvezú ho za mesto a tam ho nechajú ísť. Následne sami fízli zfajčia "úlovok" a nič sa nestalo...
Som za úpravu zákonov, ale podľa mňa teaz nastal nejaký "boom" s takýmito prípadmi.
Ja bývam na východe. To asi preto. Počul som legendy, že vraj sa tu dá niekde aj lacnejšie ... Ale neviem.. Neviem ako to chodí v prípade, že niekoho chytia, ja sa tomu radšej snažím vyhnúť .. Ale bol by som rád, ak by sa mi to náhodou stalo a dopadol by som len tak ako hovoríš ty..
A tá pasivita a ľahostajnosť je typická vlastnosť Slovákov.. Každý tu len na všetko nadáva, ale nerobí sa nič. Preto to tu tak aj vyzerá. Hotová katastrofa a pre život úplne nevhodné miesto... Najradšej by som odtiaľ odišiel... Vôbec ani nedúfam, že sa tu z takým prístupom ľudí niečo zmení ...
Nápa by to bol dobrý .. Lenže neverím tomu, že by sa tu vyzbieralo dostatočné množstvo podpisov.. Každopádne, už hľadám na nete niečo o písaniach petícií ..
15? Fuh kámo, neviem kde bývaš, ale na Slovensku v ktorom bývam ja (stredné SVK a Blava), ide G za 10eur (občas 12).
Ono na jednu stranu sú tu abolútne absurdné zákony, ale...
Koľkých chytia? A koľko % z tých čo chytia sa dostane takto do médií? Väčšinou chytia chalana s trávou, dajú mu dobrý verbálny náprask, zoberú mu trávu, odvezú ho za mesto a tam ho nechajú ísť. Následne sami fízli zfajčia "úlovok" a nič sa nestalo...
Som za úpravu zákonov, ale podľa mňa teaz nastal nejaký "boom" s takýmito prípadmi.
to je dobre ze nastal boom, aspon sa o tom hovori..a ked sa o tom hovori tak sa veci aj hybu..nech sa dalej prepieraju taketo pripady cez media..ludia si aspon otvoria oci..
som z Blavy..nemal som nikdy problemy so zakonom co sa tyka gandze ( nastastie ) ale pandle hladaju, skusaju chytat hulicov..je to citit aspon tu na sidlisku, ze hladaju konzumentov uvidime ako Fico sa popasuje so zakonom...uz aj nieco slubuje tak duuufam..myslim, ze aj vdaka medializovaniu tychto pripadov..